Det här tycker kunderna
I dag var jeg inde og få den nye behandling “Skinsense Deluxe Glow” ved søde og dygtige Nathalie. En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste mas... Se mer
Hud analyse m. Billeder og pr. Telefon kan sagtens lade sig gør i kyndige hænder især hos Nathalie fra Skinsens ❤️ Med en meget professionel og personlig tilgang blev jeg set og hørt i mine hud prob... Se mer
Jeg har bestilt hudpleje fra Skinsense.dk mange gange grundet deres priser og gode tilbud på lækre hudplejeprodukter. Jeg modtager altid pakken utrolig hurtigt, der er tit små vareprøver med samt e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
HUDPLEJEBUTIK, KLINIK OG WEBSHOP I Herning findes et univers dedikeret til hudpleje. Konceptet er udviklet af hudlæger med udgangspunkt i en dyb forståelse for hud. SkinSense er både butik, skønhedsklinik og webshop. Vi har et meget bredt udvalg af brands.
Kontaktuppgifter
Dalgas plads 7b, 7400, Herning, Danmark
- info@skinsense.dk
- skinsense.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Min pakke var standset undervejs
Min pakke var standset undervejs, så jeg ringede til kundeservice og fik fat i en sød kvinde, som bare på mit telefonnummer fandt min ordre frem og fiksede problemet. Jeg fik et lækkert produkt med fra Skinceuticals som plaster på såret. Og pakken kom dagen efter. Rigtig god service!
Super service 🫶🫶
Rigtig god og hurtig service og rigtige…
Rigtig god og hurtig service og rigtige gode priser. Fik mine varer få dage efter bestilling
Virkelig gode produkter og god service.
Virkelig gode produkter og god service.
Hurtigt levering og ofte nogle ret gode tilbud.
Så mine varme anbefalinger herfra
Nicolaj
Meget hurtigt levering og gode priser 👍
Alt forløb perfekt
Alt forløb perfekt, nemt at bestille, blev leveret hurtigt og var billigere end andre steder med samme produkter - så jeg er meget tilfreds :-)
Super
Fik det produkt jeg bestilte og yders tilfreds og kom rimeligt hurtigt 🤗
Den syvende himmel…
En behandling af Camilla hos Skinsense kan varmt anbefales🌟huden og humøret stråler 🌟💖
Skinsense Deluxe Glow behandling.
En super lækker behandling med rens i t-zonen med hydrafacial maskinen m.m og med den skønneste massage, så man endte oppe i skyerne og tiden forsvandt.
God påske til jer. ☺️
Det sødeste personale og altid…
Det sødeste personale og altid professionel betjening ❤️.. Jeg kunne ikke drømme om at købe mine produkter andre steder..
Søde Sofie fra SkinSence var både…
Søde Sofie fra SkinSence var både imødekommende og meget serviceminded, da jeg måtte ringe og efterlyse en pakke, som DAO påstod var leveret i min postkasse. Det er sjældent at to store shampoo-størrelser kan komme ned i en postkasse, men DAO ville ikke gøre mere ved min tracking. Det ville Sofie til gengæld, som både lyttede og sendte en ny pakke til mig, og ville tage sagen med DAO. Det er god service og jeg er meget taknemmelig. Her handler jeg gerne igen og igen.
Fantastisk
Jeg fik en fantastisk ansigtsbehandling af Natalie idag. Jeg har ikke slappet så meget af i lang, og min hud stråler. Du får den bedste service og rådgivning hos de dygtige medarbejdere hos skinsense.
Fremragende service og rådgivning
Fremragende service og rådgivning, hurtig levering - what's not to like? :-)
I særklasse god kundeservice
Når ejeren af en web-shop ringer til en og undskylder at der er sket en fejl i forbindelse med levering af en ordre så ved man at man har at gøre med et menneske der sætter en ære i at udføre sit arbejde ordentligt!
Og så trækker jeg selvfølgelig en lunken anmeldelse tilbage
Ikke alene er den øjencreme jeg købte hos SkinSense helt fantastisk, men de vareprøver som Vicki sendte med i pakken kommer nok til at skabe en helt ny afhængighed hos mig
Jeg kan klart anbefale denne web-shop - jeg er FAN
Okay priser.
Okay priser.
Der gik desværre en uge, før jeg modtog min ordre.

God kommunikation via mail
God kommunikation via mail. Ordren opdateret gennem hele forløbet og hurtig levering.

Svar från SkinSense
Det tog lang tid at få denne pakke
Det tog lang tid at få denne pakke, 10 dage fra bestilling.
Der var en lille gave i, det hjalp på humøret. Tak

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.