Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg først skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... Se mer
Företaget har svarat
Har købt 2 brusehoveder fra skin heal nu. Købte først en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at købe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordr... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har siden november følt min krop brændte efter jeg havde været i bad, så købte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det føles som om du bader i regnen og min krop brænder slet... Se mer
Företaget har svarat
Hos Skin Heal sælger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.
Nupark 51, 7500, Holstebro, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har jo så først lige modtaget min vare, så har ikke brugt den andet end 1 gang. Så om det virker ved jeg ikke endnu.
Jeg er glad for jer og produkterne og det er super godt, at det bare kommer når det skal skiftes👍♥️
Hurtig og god hjemmeside og hurtig forsendelse, dog er det kedeligt at man kun kan vælge DAO i forsendelse, da de hænger det ude på døren om natten
Simpelthen den mest latterlige kundeservice ! Får defekt brusehovedet og de svare en gang og ber om video så sker der ikke mere.

Svar från Skin Heal
Så en annonce kørende og videoer på de sociale medier om, at skin Heals vandfilter har 12 processer vandet gennemgår, hvilket var ret tiltalende, i forhold til det tidligere filter jeg havde som kun har 5 filterprocesser.
Hjemmesiden virkede troværdig, samt tog jeg for en sikkerheds skyld også et kik her på Trustpilot. Hvilket kun bekræftede at jeg måtte købe hos Skin Heal.
Jeg fik købt filteret, som kom ret hurtigt, samt fik jeg i den forbindelse også tilsendt en brugsmanual. Ellers det var ret nemt at montere, på faktisk under 30 sekunder.
Havde bøvl med mit første filter, så tog kontakt til Skin Heal via formularen på hjemmesiden og var spændt på om min henvendelse kom dem i hænde - det gjorde den. Efterfølgende har der været mail-korrespondance frem og tilbage - og i den forbindelse har jeg kun oplevet positiv imødekommelse, stor hjælpsomhed og stor fleksibilitet i, at der bliver svaret udenfor
“Normal arbejdstid” indenfor acceptabel tidsramme.
Det er min oplevelse, at der bliver taget tid til, at svare informativt. Og sidder tilbage med oplevelsen af, at man er velkommen som kunde hvis der er noget.
God kundeservice
KAN VARMT ANBEFALES
Var mistænktsom på bruserhovedet, men det viser sig nu det er mit bedst køb ever
Hej
I kan roligt købe hånd bruseren fra Skin Heal både service og produkt er 👌
Virkelig dårlig kvalitet. Brusehovedet virker ikke. Man kan ikke skifte strålehastighed. Generelt ringe kvalitet. Har skrevet til dem på mail og klaget over produktet, men intet hørt fra dem. Køb et andet produkt.

Svar från Skin Heal
Kan kun anbefale skin heal. Bestilte et filter + et ekstra refill. Fik varerne i løbet af 3 arb. Dage. Har lige taget mit første bad, og må nok sige at man mærker tydelig forskel allerede efter første brug. Man kan ligefrem mærke at vandet er "blødere". Glæder mig til at se hvordan det virker på lang sigt👍😃.
Jeg oplevede desværre en produktionsfejl med mit brusefilter, men servicen var simpelthen fantastisk. Jeg fik hurtigt et nyt brusefilter uden ekstra omkostninger og endda et ekstra refill som kompensation. Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt de håndterede situationen!
Jeg havde store problemer med tør hud og kedeligt hår på grund af hårdt vand, men dette filter har virkelig gjort en forskel. Mit hår er nu blødt og skinnende, og min hud er ikke længere tør. Jeg kan ikke anbefale det nok!
Fantastisk produkt! Jeg havde aldrig troet, at et brusefilter kunne gøre sådan en forskel. Mit hår er mindre kruset, og min hud er ikke længere tør efter badet. Det er 100% alle pengene værd!
Efter at have brugt Skin Heal brusefilteret i en uge, er jeg solgt! Mit hår er glattere, og min hud føles fantastisk. Endelig har jeg fundet en løsning på vores hårde vand. Det her filter er en seriøst en game changer.
Jeg er virkelig imponeret! Mit hår har aldrig føltes så blødt, og min hud er blevet så meget mere hydreret. Intallation var en leg, og jeg kunne mærke forskellen allerede efter første bad. Kan varmt anbefale det!
Vi har installeret Skinheals premium filter i hele huset, og det har virkelig gjort en forskel for os alle. Både min kone og børnene har bemærket, hvor meget blødere deres hud og hår er blevet. En fantastisk investering til vores hjem og sundhed!
Jeg købte både Skinheals mineral brusehoved og premium filter og det har været en fantastisk oplevelse. Vandet er nu silkeblødt og min hud og hår har aldrig været sundere. Installationen var ligetil og både filteret og brusehovedet fungerer perfekt sammen. Jeg kan varmt anbefale begge produkter!
Er virkelig vild med den bruser. Krop og hår klør ikke mere
Havde bestilt et brusehovedet som jeg desværre aldrig modtog. Da dao valgte at ligge min pakke ved en åben have hvor mange går forbi. Det har resulteret i at min pakke et blevet stjålet!! Der er ingen garanti ved Dao. Skinheal vil sende en ny. Tak

Svar från Skin Heal
Brusefilteret er super nemt at montere. Det tog ikke mere end 2 minutter som lovet, og så passede den bare perfekt ind i badeværelset☺️
Min hud plejer at brænde efter at jeg har været i bad, men efter jeg gik i bad med filteret for første gang i dag, brændte det overhovedet ikke. Er spændt på at se resultaterne på længere sigt🫶🏻
Edit:
Skinheals svar til min anmeldelse er igen udtryk for dårlig kundepleje: Jeg har lige i dag set en af deres annoncer, hvor der står at det “fjerner” kalkaflejringer, ligesom de har indrammet en kundeanmeldelse, hvor kunden skriver at vedkommende bor i et område med hårdt vand, og at vedkommende kan se en kæmpe forskel på kalkaflejringer. Lad være med at handle med denne fyr - han er ligeglad med jeres oplevelse, så længe han kan beholde de penge I har betalt. Det viser hans svar herunder helt tydeligt.
Jeg bor i et område med mellemhårdt vand. Brusefilter og brusehover gør absolut INGEN forskel på mit vand. Der er lige så mange kalkaflejringer som der plejer at være, og de kommer lige så hurtigt. Og derudover skal jeg rense filtreringspladen på brusehovedet i eddike ca en gang om måneden, da vandstrålerne ellers føles som små syle der stikker. Da jeg kontakter Skinheal får jeg at vide at deres produkter slet ikke fjerner kalk på denne måde, samt at jeg ikke kan få mine penge tilbage, da der er gået mere end 30 dage. Pas på dette fupfirma.

Svar från Skin Heal
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.