Banner for Skinhallen

Skinhallen Omdömen

2 454
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 1 041 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder beskriver en mycket smidig och bekväm användarupplevelse, där affärerna genomförs snabbt och effektivt, ofta inom bara några minuter. Den exceptionella servicen lyfts fram, med snabba svarstider och en professionell hantering av ärenden som skapar stor tillfredsställelse. Personalen uppfattas som mycket trevlig och professionell, och ger tydlig vägledning som skapar en känsla av trygghet för användarna. Betalningsprocessen är också högt uppskattad för sin snabbhet och säkerhet, med utbetalningar som ofta sker direkt efter transaktionen.

Ämnen som oftast nämns

User experience

Människor rapporterar positiva upplevelser med användarupplevelsen, och många beskriver den som snabb, smidig... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service, och många beskriver den som snabb, smidig och... Se mer

Staff

Recensenter nämner positiv feedback om personalen, särskilt två medarbetare, som beskrivs som mycket... Se mer

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten och beskriver den som ett smidigt, snabbt och tryggt sätt att köpa... Se mer

Payment

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med betalningsprocessen, som beskrivs som mycket snabb och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Första gången jag köper skins på skinhallen AB. Tidigare endast känt mig säker att använda Skinport men nu framöver kommer jag börja använda Skinhallen också! Mycket trevlig säljare också som he... Se mer

Snabbt och smidigt köp via en lättanvänd hemsida. Trevlig och professionell säljare"synken" . Vi var flera vänner som handlade och alla är supernöjda. Rekommenderas!

Jättesmidigt! Jag fick tydliga instruktioner över varje steg vilket hjälpte då jag var osäker och utbetalning och värdering skedde nästan direkt. Värderingen var också bättre än vad jag hade tänkt m... Se mer

Det tog 5 minuter från att jag bestämde mig för att sälja min kniv tills jag fick en utbetalning! Supersnabb service samt att de är otroligt trevliga :)

1. Företagstjänster
  2. Datoraffär

Välkommen till Skinhallen. Sälj dina CS2- och Rust skins tryggt, snabbt och enkelt. Vi har genomfört över 20 000 affärer och hjälper dig genom hela försäljningen med en säker förmedlingstjänst och personlig support. Oavsett om du vill sälja dina skins eller behöver hjälp med värdering och prissättning finns vi här för dig. All feedback, positiv som negativ, uppskattas och hjälper oss att fortsätta utveckla Skinhallen till den bästa svenska tjänsten inom skins! www.skinhallen.se

Sälj dina skins via Swish!

Helsvenskt företag, snabb utbetalning. Slipp gömda avgifter och risk för scam. Välkommen! www.skinhallen.se

Utmärkt

(2 454)

981 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Klockrent

Inga konstigheter från första kontakt till färdig, bra med avtal och informativa hur de går till, rekommenderar!

30 juli 2026

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att höra att du uppskattade den tydliga informationen och att avtalsprocessen kändes trygg och smidig hela vägen. Tack för rekommendationen – vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! 😊

Rekommenderas

Snabbt, smidigt och tryggt.
Mycket trevliga.

28 juli 2026

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du upplevde affären som snabb, smidig och trygg. Extra kul att du uppskattade vårt bemötande – varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 😄

Fungerade smidigt med trade

Fungerade smidigt med trade, rekommenderar!

28 juli 2026

Svar från Skinhallen

Tack för din recension, Martin! Kul att höra att allt fungerade smidigt med traden. Tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka! 😊

smidig affär av axel

smidig affär av axel! snabba trades o inge krångel!

Svar från Skinhallen

Tack så mycket, Christoffer! Kul att höra att du är nöjd med affären. Tack för att du valde Skinhallen, och varmt välkommen tillbaka! 😊

Svarar alltid snabbt och betalar bra…

Svarar alltid snabbt och betalar bra för dina skins, sålt mängder här bra sida!

Svar från Skinhallen

Tack för din recension, Viktor! Vi uppskattar verkligen att du valt att sälja dina skins hos oss flera gånger. Kul att höra att du är nöjd med både svarstiderna och priserna. Varmt välkommen tillbaka! 😊

snabb och smidig deal!

Svar från Skinhallen

Stort tack för din recension, Allen! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig med fler smidiga affärer framöver.

Marcus var kanon

Marcus var kanon! Guidade så pass bra att en snart 40-åring kan klara av en trade!
Enkelt att sälja, jättebra hjälp! Tack

Svar från Skinhallen

Haha, stort tack Micke! 😄 Kul att höra att Marcus kunde guida dig genom hela processen. Det ska vara enkelt att sälja sina skins, oavsett tidigare erfarenhet. Varmt välkommen tillbaka!

Marcus Kings var trevlig och affären…

Marcus Kings var trevlig och affären var smidig. kommer sälja/köpa här i framtiden igen.

26 juli 2026

Svar från Skinhallen

Tack så mycket för de fina orden! Vi ska se till att Marcus får ta del av din feedback. Det gläder oss att affären gick smidigt, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång! 😊

Mycket snabbt och enkelt

Mycket snabbt och enkelt, jätte smidigt 👍

26 juli 2026

Svar från Skinhallen

Vad kul att höra! Precis så vill vi att det ska kännas. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🙌

Gick super smidigt

Gick super smidigt, trevligt bemötande

25 juli 2026

Svar från Skinhallen

Vad roligt att höra! Ett smidigt upplägg och ett trevligt bemötande är precis det vi strävar efter. Tack för din recension! 🙌

Väldigt smidig affär!

Väldigt smidig affär!
Kommer absolut höra av mig om jag har något mer och sälja!

25 juli 2026

Svar från Skinhallen

Tack så mycket, Hugo! Vad roligt att höra att affären gick smidigt. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång du har fler skins att sälja! 😊

allt gick fort och smidigt

Svar från Skinhallen

Tack för recensionen, William! Härligt att höra att allt gick både snabbt och smidigt. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! 😊

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt! Snabb kontakt och snabb betalning

Svar från Skinhallen

Stort tack för din recension! Vi gör alltid vårt bästa för att hålla processen snabb och smidig, så det är roligt att höra att du är nöjd. 🙌

Var lite skeptiskt först men gav det…

Var lite skeptiskt först men gav det ett försök. Gick super bra och snabbt att sälja mina items till ett bra pris

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fina recension! Det är alltid roligt att kunna visa att det går tryggt och smidigt även om man är lite skeptisk från början. Vi är glada att du blev nöjd med både priset och hur snabbt affären gick. Välkommen tillbaka när det är dags igen! 😊

Snabbt o enkelt

Snabbt o enkelt, Swish direkt 👍

Svar från Skinhallen

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du uppskattade hur enkelt processen fungerade och att Swish-utbetalningen kom direkt. Tack för förtroendet – vi hoppas få hjälpa dig igen framöver! 👍

Sålde några skins väldigt smidigt och…

Sålde några skins väldigt smidigt och bra betalt.

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att försäljningen gick smidigt och att du kände dig nöjd med betalningen. Vi uppskattar att du valde oss och hoppas få hjälpa dig igen nästa gång du vill sälja dina skins! 😊

👍👍👍👍

Mr M.K var stod för en otroligt smidig deal. Rekommenderas starkt!

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att Mr M.K kunde hjälpa dig till en riktigt smidig affär. Tack också för rekommendationen – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång! 😄

Toppen bra hantering och väldigt…

Toppen bra hantering och väldigt seriösa. Rekommenderas starkt!!!

21 juli 2026

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket att höra att du uppskattade vårt bemötande och upplevde oss som seriösa genom hela processen. Tack för din starka rekommendation – vi hoppas få hjälpa dig igen vid nästa affär! 😊

100% pålitliga att sälja sina skins här…

100% pålitliga att sälja sina skins här fick pengarna efter 30 sek

21 juli 2026

Svar från Skinhallen

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du kände dig trygg genom hela affären och att utbetalningen gick så snabbt. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen nästa gång du vill sälja dina skins! 🚀