SketchExpert.com | Training - Visuals - Software Omdömen 27

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Ik heb contact gehad met SketchExpert omdat de installatie van Enscape niet lukte. Vriendelijk en deskundig geholpen. Dankzij het advies achterhaald waar het aan lag. Top, helemaal blij!

Sketchup is natuurlijk een fantastisch programma, maar met zoveel mogelijkheden is een cursus erbij toch erg makkelijk. En als je er een keer niet uitkomt door wat voor rede dan ook, dan is er alti... Se mer

Ik heb een basiscursus Sketchup gevolgd bij SketchUpExpert en de stappen die ik heb gemaakt in het 3D tekenen zijn verbluffend groot. De uitleg en opbouw van de lessen zitten supergoed in elkaar en al... Se mer

1. Yrkesförberedande skola
  2. Reklambyrå
  3. Teckningslektioner
  4. Utbildning inom programvara
  5. Programvaruförsäljare

SketchExpert is een familiebedrijf sinds 2006. Gespecialiseerd in training, visuals en software. We geven SketchUp training in heel Nederland. Voor zowel beginners als gevorderden. We zijn leverancier van SketchUp Pro, Enscape, Lumion, V-Ray en andere 3d tekensoftware.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Sketchup pro aangeschaft

Sketchup pro aangeschaft. Snelle levering en goede communicatie. Ga eens kijken naar een cursus.

10 februari 2022

Svar från SketchExpert.com | Training - Visuals - Software

Dag Jenny. Dankjewel voor je toffe review. Mocht je zelf een cursus willen doen en je hebt advies nodig; laat het ons weten. Geniet van je dag en veel plezier met SketchUp

Kreeg ruim op tijd een herinnering dat…

Kreeg ruim op tijd een herinnering dat de licentie af zou lopen, kon erg makkelijk verlengen. En de communicatie is goed, snel en duidelijk

28 januari 2022

Svar från SketchExpert.com | Training - Visuals - Software

zeer veel dank. Heb je vragen, benader ons gerust.

Online training gekocht van 3 dagen

Online training gekocht van 3 dagen, ivm gezin hoop geregel met opvang. Paar dagen na aanschaf training kreeg ik bericht dat het niet doorging op de dagen waarvoor ik hem had aangeschaft. Kreeg nieuwe data maar die kwamen niet goed uit, dus was best vervelend.
Communicatie ging correct via de mail, krijg snel antwoord. In geval van data die niet doorgaan is bellen wellicht wat prettiger.
De training moet ik nog volgen, krijg 2 keer reminder om review in te vullen dus bij deze dan toch gedaan ondanks dat ik de training nog niet gedaan heb.

18 januari 2022

Dag Amanda,
dankjewel voor je reactie. We proberen zo veel mogelijk volgens plan te laten verlopen. Excuses voor het verzetten van de training. Helaas lukt dat niet altijd. We hopen dat je bij de training een goed beeld krijgt van SketchUp en dat je er goed mee aan de slag kan.
Mail of bel gerust als je nog ergens tegenaan loopt.

Hele leerzame SketchUp cursus!

Fijne SketchUp cursus met heldere opbouw en structuur. De docenten weten hun technische kennis echt op een fijne manier over te brengen.

13 januari 2022

Dankjewel!

Super

Super! Niks op aan te merken.
Mails met bevestiging en daarna met duidelijke instructies.

13 januari 2022

Svar från SketchExpert.com | Training - Visuals - Software

Zeer veel dank Evelien. Laat ons weten als je nog ergens tegenaan loopt.