SK Energi Omdömen 249

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er nem og effektiv at tilmelde sig som medlem af selskabet. Beregning af elforbruget ser overskueligt ud og uden skjult gebyr.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har snakket med dem nogen gange og er så dejligt og kan få fat i dem og de er altid søde og hjælpsomme👍har haft sk forsyning i mange år og derfor har jeg valgt at det skulle være dem igen da jeg sku... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde bedt om en samtale, og det var Kasper, der ringede op. Vi fik en lang og god snak, da jeg havde mange spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle. Selvom det blev en smule dyrere at skifte, sagde jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt, hurtigt og gennemskueligt Bedre kan det ikke beskrives. Og da jeg havde en spørgsmål blev jeg mødt at en super servicemindet medarbejder Priserne er også til at gennemskue til forskel fra mang... Se mer

Företagsinformation

1. Elproduktion
  2. Elbolag
  3. Energileverantör
  4. Bränsleföretag

Skrivet av företaget

SK Energi er dit lokale energiselskab med base i Slagelse. Vi tilbyder el, naturgas og energiløsninger til private og erhverv i hele Danmark med solid kundebase i Slagelse, Næstved og Sorø Kommuner. SK Energi er en del af Envafors-fællesskabet, og det betyder, at du kan nøjes med ét forsyningsselskab i dit nærområde. Et samarbejde med os er både nemt og overskueligt, og som el- og naturgaskunde er du sikret forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser og den samme personlige rådgivning hver gang. SK Energi - Energien, der driver vores by fremad

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grundig gennemgang af SK’s produkter med fordele og ulemper.

Havde besøg af energikonsulent der informerede om nyt produkt på el. Vi kontaktede kundeservice hos SK og fik en grundig gennemgang af fordele/ulemper ved at skifte - dejlig oplevelse og kan varmt anbefale SK Energi som leverandør af gas og el.

27 februari 2025

Svar från SK Energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores energikonsulent og kunderådgiver. Vi sætter en ære i at give en ærlig og grundig rådgivning, så du og vores andre kunder kan træffe det valg, der passer bedst til jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

One of the best support calls I've had…

One of the best support calls I've had in years, very clear, fast and friendly, I must also highlight how helpful and funny Casper was. I just have to say Muchas Gracias

26 februari 2025

Svar från SK Energi

Wow, what a fantastic review – you just made our day! I’ll make sure Kasper gets the praise he deserves (and maybe a well-earned mate tea on us!). Fast, friendly, and funny – that’s how we like to do it! Muchas gracias for your kind words, and remember: ¡Nuestra energía es tu energía!

Kind regards,
Michelle from SK Energi

God informative oplysninger

God informative oplysninger

26 februari 2025

Svar från SK Energi

Tak for din anmeldelse, Freddy! Vi deler meget gerne ud af vores viden og prioriterer god kunde- og produktrådgivning højt, så vi er glade for at høre, at du fik noget ud af det!

Venlig og sober betjening

Venlig og sober betjening

25 februari 2025

Svar från SK Energi

Tak for din anmeldelse - dejligt at høre, at vi som altid holder den gode tone i vores betjening :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God samtale om produkt

God samtale om produkt

24 februari 2025

Svar från SK Energi

Hej Dan og tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god samtale om vores produkter.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udelukkende god service og hjælpsomhed…

Udelukkende god service og hjælpsomhed hele vejen igennem.

19 februari 2025

Svar från SK Energi

Hej Simone - og tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er blevet hjulpet godt igennem!

Til at stole på.

31 januari 2025

Svar från SK Energi

Hej Anne-Mette - og tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os, da det lige præcis rammer hovedet på sømmet i forhold til det, vi gerne vil kendes for. Lokale og troværdige :)

Hurtig respons.

31 januari 2025

Svar från SK Energi

Hej Thomas. Det er jeg glad for at høre - noget af det, vi arbejder hårdt for, er jo netop at have kort svartid på telefonen og give vores kunder en hurtig og effektiv hjælp :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik en dejlig og god behandling af…

Fik en dejlig og god behandling af Damen som jeg talte med.

30 januari 2025

Hej

Godt at høre, at du fik en god behandling af vores kundeservice - Høj service og god behandling er vores spidskompetence :)

Michelle, SK Energi

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helt igennem ufleksibel håndtering af…

Helt igennem ufleksibel håndtering af ens kundeforhold. Helt ligeglade og går mere i op i deres egen bureaukrati, end at hjælpe deres kunder. Selvom de mange gode anmeldelser er til stede, håber jeg folk tænker sig om en ekstra gang - de er fine nok når alt køre, men når der er brug for deres hjælp, så er de meget ufleksible. Jeg er videre, har opsagt mit gas abonnement og fundet et andet selskab. Var ellers en god kunde med mellem 2500 og 3000 m3 om året. So long 😉

21 januari 2025

Svar från SK Energi

Hej Christian. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os, og at vi ikke kunne finde en løsning med din regning, der levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt inden for de rammer, vi har.

Vi ønsker dig alt det bedste hos dit nye selskab og håber, at du finder en løsning, der passer dig bedre fremover. Skulle du på et tidspunkt få lyst til at vende tilbage til os, vil vi byde dig varmt velkommen som kunde igen.

Hurtig

Hurtig, og venlig betjening

21 januari 2025

Svar från SK Energi

Hej Brian. Mange tak for din anmeldelse - jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores betjening

Mvh,
Michelle, SK Energi

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deres elpriser time for time er…

Deres elpriser time for time er simpelthen så ringe som det kan være, hvis det altså virker.
Har talt med Michelle hun var sød og venlig og kunne godt se der var et problem som prøver at løse.

17 januari 2025

Hej Per

Nu har jeg talt med dig i telefonen, og jeg kan se, at du har fuldstændig ret i, at der er en fejl med vores timepriser, når man tilgår dem fra Safari på en iPhone eller iPad. Vi har sat vores hjemmeside-mand på sagen, og håber, at det bliver løst hurtigst muligt. Indtil da, så kan du se vores timepriser både på computer, telefon og tablet, hvis du bruger browserne Google Chrome eller Microsoft Edge. Jeg beklager fejlen og ulejligheden og er rigtig glad for, at du ringede ind, så vi kunne blive klogere på, hvor problemet var, og så det kan blive løst!

Du må have en rigtig god weekend, når du kommer dertil - og tøv endelig ikke med at ringe igen, hvis der skulle opstå andre problemer.

Har fået en god hjælp

Har fået en god hjælp. Med at omregistrere til mit navn, efter min afdøde mand

14 januari 2025

Kære Grith

Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har fået kyndig hjælp og vejledning til omregistrering.

Hun gjorde det rigtig godt! Tak til hende . Lise lotte

Hun gjorde det rigtig godt! Tak til hende; jeg valgte sk energi jeg var medlem hos jer før. Jeg valgte og gå tilbage til danmark bedste el selskab! 4-ever sk energi (envafors)

9 december 2024

Hej Mustafa

Det varmer vores energihjerter at høre, at du er tilbage hos os – og med så fine roser til vores kollega. Vi sender straks din hilsen videre til hende, så hun kan få lidt ekstra energi til dagen!

You rock! 🤘

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.