SK Energi Omdömen 249

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er nem og effektiv at tilmelde sig som medlem af selskabet. Beregning af elforbruget ser overskueligt ud og uden skjult gebyr.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har snakket med dem nogen gange og er så dejligt og kan få fat i dem og de er altid søde og hjælpsomme👍har haft sk forsyning i mange år og derfor har jeg valgt at det skulle være dem igen da jeg sku... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt, hurtigt og gennemskueligt Bedre kan det ikke beskrives. Og da jeg havde en spørgsmål blev jeg mødt at en super servicemindet medarbejder Priserne er også til at gennemskue til forskel fra mang... Se mer

Företagsinformation

1. Elproduktion
  2. Elbolag
  3. Energileverantör
  4. Bränsleföretag

Skrivet av företaget

SK Energi er dit lokale energiselskab med base i Slagelse. Vi tilbyder el, naturgas og energiløsninger til private og erhverv i hele Danmark med solid kundebase i Slagelse, Næstved og Sorø Kommuner. SK Energi er en del af Envafors-fællesskabet, og det betyder, at du kan nøjes med ét forsyningsselskab i dit nærområde. Et samarbejde med os er både nemt og overskueligt, og som el- og naturgaskunde er du sikret forsyningssikkerhed, konkurrencedygtige priser og den samme personlige rådgivning hver gang. SK Energi - Energien, der driver vores by fremad

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super god kundeservice

Super god kundeservice, nemme at få fat i. Kan kun anbefale sk energi.

17 februari 2026

Svar från SK Energi

Mange tak fon din anmeldelse - det betyder meget for os, når vores kunder kan mærke den gode service :)

Mvh. Michelle fra SK Energi

Abonnement

Kunne svare hurtigt og præcis på spørgsmålene

4 februari 2026

Svar från SK Energi

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os! Og dejligt at høre, at du blev hjulpet hurtigt. Vores medarbejdere går gerne en ekstra mil for alle, der har brug for hjælp, uanset om de er kunder eller ej.

Mvh. Michelle fra SK Energi

God service kan kun anbefale

God service kan kun anbefale

27 januari 2026

Svar från SK Energi

Mange tak for anmeldelse - og anbefaling. Det betyder meget for os, at du kun oplever god service!

Med venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service uden den kedelige sælger tendens man kan opleve nogle steder

21 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från SK Energi

Mange tak for de pæne ord - Det værdsætter vi rigtig meget!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde den bedste oplevelse med…

Jeg havde den bedste oplevelse med jeres medarbejder Lise-lotte, der var sket en fejlagtigt flytning på min gas aftale (ikke envafors skyld) og hun var så sød og lyttende og hjælpsom, hvis hun var i tvivl om noget bad hun mig venligst vente og vendte hurtigt tilbage til mig. Så super dejlig service, hun fortjener en medalje, virkelig god kundeservice og energiselskab 😊👏🏻tak for hjælpen Lise-Lotte 😊

19 januari 2026

Hej Helene!

Hvor bliver jeg bare glad for at læse din anmeldelse! Tusind tak for at give dig tid til at skrive den og udpensle detaljer om den gode service, du har modtaget. Vi gør os jo hver dag umage for at lytte, hjælpe og følge sagerne helt til dørs, og det er skønt at få bekræftet, at det kan mærkes som kunde. Medaljen er hermed givet videre til Lise-Lotte 🏅😉

Tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe dig fremover.

De bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en dygtig, kompetent medarbejder!

Jeg blev imødekommet med en venlig medarbejder, som klarede de ændringer i situationen, som er nødvendige uden problemer. Tusind tak.

19 januari 2026

Svar från SK Energi

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og ikke mindst at du vælger at dele den :)

Med venlig hilsen fra Michelle fra SK Energi

Sød flink og kompetent med humor

Sød flink og kompetent med humor

9 januari 2026

Svar från SK Energi

Mange tak for din anmeldelse! Vi ved godt, at strøm ikke ligefrem er comedy gold, så vi tager det som en stor kompliment, hvis vi kan snige lidt humor ind mellem kilowatt-timerne :)

De bedste hilsner fra Michelle fra SK Energi

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget bruger venligt og dejligt at…

Meget bruger venligt og dejligt at kunne det lokale foreningsliv også uden at have penge op af lommen.

6 januari 2026

Svar från SK Energi

Tak for din anmeldelse - og ja, vi synes også selv, at det er et godt støttekoncept, at man kan støtte lokale foreninger og klubber gennem sin elregning uden det koster ekstra. Vi håber, at flere og flere tilmelder sig, så foreningerne kan mærke støtten :)

Med venlig hilsen,

Super god service

Super god service. Meget hjælpsom og behagelig medarbejder jeg talte med.

5 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hej Tina

Vi ved, at vores medarbejdere i kundecenteret er dygtige, men vi bliver så glade for, når det også er det, der skinner igennem hos jer kunder. Så tusind tak for din anmeldelse! Det betyder mere, end du aner!

Mvh.

Super hurigg servite

5 januari 2026

Svar från SK Energi

Og hermed et super hurtigt svar: Tak! :)

Det betyder meget for os, at du vil bruge tid til at anmelde os! Godt nytår!

De bedste hilsner fra Michele fra SK Energi

Super samtale

Havde bedt om en samtale, og det var Kasper, der ringede op. Vi fik en lang og god snak, da jeg havde mange spørgsmål, og jeg fik svar på dem alle. Selvom det blev en smule dyrere at skifte, sagde jeg ja tak, da de også støtter de lokale foreninger og generelt scorer højt på flere områder. Tak til Kasper for en super oplevelse.

9 december 2025

Svar från SK Energi

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god og grundig samtale med Kasper, og at du fik svar på alle dine spørgsmål. Vi ved, at det betyder meget at føle sig tryg og godt informeret, når man træffer et valg om energileverandør.

Tak fordi du vælger os! Og fordi du samtidig er med til at støtte de lokale foreninger. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig venlig og høflig…

Utrolig venlig og høflig servicemedarbejder. Hjælpsom og ikke at forglemme, meget humor.

5 december 2025

Svar från SK Energi

Mange tak for de pæne ord, Pia. Dejligt at du er blevet mødt af både venlighed og humor, - så kan man næsten ikke forlange mere :)

Med venlig hilsen, Michelle fra SK Energi

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.