10/10 service Havde en strandet bil der ikke ville starte - de hjalp lyn hurtigt til og var behjælpelige med afhentning af bil samme dag, trods udenfor åbningstid.
Det här tycker kunderna
Absolut det bedste værksted. Altid meget fin service med forklaring på hvad der skal laves. Er det større ting de opdager ringer de altid før det bliver lavet. Altid meget rent og rydeligt værkste... Se mer
Ridset alle 4 fælg Jeg bestilte vinterdæk til min bil ned til skejby auto, hvor de blev sat på relativt hurtigt, dog havde de ridset alle 4 fælg lige ved ventilen. Da jeg hentede bilen og så f... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
10/10 service
10/10 service
Havde en kort drøftelse med Johan…
Havde en kort drøftelse med Johan omkring min bil. Johan var god til at fastlægge problematikken og hvad der skulle til. Jeg var dog ved at sælge bilen og vurderede derfor at køber må overveje selv at lave fejlen eller at køre den til mekaniker efter køb. Hvis ikke, havde jeg kørt bilen ind til virksomheden 👍
Et værksted viser først foralvor hvem…
Et værksted viser først foralvor hvem de er, hvis man er uenige om arbejdet foretaget..
Jeg henvendte mig til Skejby Auto, da jeg synes første reparation var mangelfuld. UDEN tøven tog Johan bilen ind igen og så på det hele. De er super løsningsorienteret, og deres tilgang til min "Sag" gør, at skejby auto nu er mit foretrukne værksted til alle mine biler.
I kan med ro i maven aflevere jeres bil hos Skejby Auto.
Rigtig god service
Skejby auto giver god og ærlig service med udgangspunkt i min 13 år gamle bil. Kan virkelig anbefales
Udvidet service
Fik lavet et udvidet service, gjort bilen klar til syn og skiftet en eolysebeholder.
Godt arbejde udført og meget fleksible med aflevering og afhentning af bilen.
(Har brugt værkstedet flere gange tidligere og her har det også været rigtig gode oplevelser)
Ridset alle 4 fælg
Ridset alle 4 fælg
Da jeg hentede bilen og så fælgene blev konfrontere jeg værkføren, hvor han spørger hvorfor jeg går direkte hen og tjekker fælg for skade og beskylder mig for svindel.
Efter meget snak går han med til at betale for blot et fælg, jeg acceptere så vi kan lukke sagen.
Jeg finder senere ud af, at alle 4 dæk der blev monteret er blevet beskadigt.
Hold jer væk hvis i skal have skiftet dæk
Igen en god oplevelse
Anden gang hos jer var også en succes. Nemt og billigt. Jeg afleverede bilen søndag aften og hentede bilen mandag aften. Det gik som planlagt. Modtog straks en sms da bilen var færdig og fakturaen kom også ret hurtigt👍
Klasse oplevelse! 😄😁
Klasse værksted. Jeg skulle have skiftet to pæne på min Skoda og selvom de havde meget travlt blev dette fixet hurtigt. Det var en super oplevelse og ikke mindst prisen også.😁
Klar anbefaling herfra.😆
Absolut det bedste værksted
Altid meget rent og rydeligt værksted og alle ansatte er yderst behagelige at tale med.
Kommer aldrig på andre værksteder. De er 100% professionelle.
De bedste anbefalinger herfra.
Mvh Morten Ø. Madsen
Altid god service 💪
Klasse service!
Klasse service!
Ringede og spurgte på hjælp til afbalancering på ny alufælge da den ene vægtklods fra net forhandler var faldet af under fragt, de hev mig ind bare sådant uden aftale! Og UB
Tog 4 min af deres tid og en stort smil med beskeden kan du ha en fortsat god dag🤩🤩🤩
Skal man lære noget om go service så ta og besøg Skejby Auto
Tak tak tak for hjælpen
Super imødekommende personale
Super imødekommende personale, og når uheldet er ude står de altid klar til at hjælpe. Stor anbefaling herfra
Kan kun sige super service👌🏻 skejby…
Kan kun sige super service👌🏻 skejby auto er proffe og giver god besked undervejs i processen✌️
Meget imødekommende personale
Meget imødekommende personale, god og hurtigt udført arbejde og den aftalte pris blev overholdt
God service, orientering og behandling. Fast mekaniker for mig :-)
Fantastisk værksted..
Fantastisk værksted..
Helt igennem.
Har været der Med begge vores biler.
Selv med komplexe problemer er de på..
Kæmpe anbefaling her fra..
Dårlig mekanikker
Dårlig mekanikker, de snyder. Jeg vil aldrig anbefale dem til nogen.
God service, og billig pris.
En af de bedste oplevelser jeg nogensinde har haft ved et autocenter. God service hele vejen igennem, samt en god pris på dækskift.
jeg kan kun anbefale Skejby Auto:)
God service og stor fleksibilitet
God service og stor fleksibilitet. Det er kompetente medarbejdere, som ved hvad de snakker om. Det er nu min fortrukne mekaniker i Aarhus. Kan kun give min allerbedste anbefaling herfra.
Super super god service
Super super god service, med kompetente folk med og fleksibilitet. Kan kun give min allerbedste anbefaling herfra.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.