SkatePro Omdömen 1 018

‱
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Ser man pÄ 55 recensioner, recensenterna hade en enastÄende upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna Àr mycket nöjda med produkterna, som beskrivs som trygga, robusta och av god kvalitet, och de lever upp till förvÀntningarna. MÄnga uppskattar ocksÄ den snabba och smidiga leveransen, dÀr varorna ofta kommer fram inom bara ett par dagar och Àr vÀlpaketerade. BestÀllningsprocessen upplevs som enkel och hemsidan som tydlig och informativ. Dock var vissa kunder missnöjda med kundservicen, dÀr en del upplevde lÄngsamma svarstider eller ingen Äterkoppling alls efter att ha skickat flera mejl. Det fanns Àven fall dÀr felaktiga produkter levererades, som till exempel fel storlek pÄ brÀdor eller hjul med fel hÄrdhet, samt att vissa bestÀllningar var ofullstÀndiga eller skadade vid leverans.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Product

Recensenter nÀmner positiv feedback om produkterna. MÄnga kunder Àr mycket nöjda med sina köp och lyfter fram... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med leveransservicen. MÄnga recensenter lyfter fram den snabba... Se mer

Quality

AnvÀndare uttrycker stor tillfredsstÀllelse med produktkvaliteten. MÄnga konsumenter nÀmner att varorna Àr... Se mer

Order

MÀnniskor rapporterar positiva upplevelser med order. MÄnga kunder uppskattar den snabba leveransen, dÀr... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydiga Äsikter om kundservicen. MÄnga rapporterar bristande Äterkoppling, obefintlig hjÀlp... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

⭐⭐⭐⭐⭐ Trygga, rejĂ€la och snabba att fĂ„ hem! De hĂ€r knĂ€skydden Ă€r rejĂ€lt tilltagna och inger verkligen en kĂ€nsla av trygghet. Tack vare hur stabila och skyddande de Ă€r vĂ„gar man sig pĂ„ teknike... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

snabb och smidig leverans och vara var precis som utlovat och enligt beskrivningen. Dessutom fick jag snabb och proffsig hjÀlp dÄ mina egna kunskaper om vilket modell samt storlek jag skulle bestÀlla... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Perfekta beskrivningar som överstÀmmer med Produkten.. Snabb bestÀllning o utskick av Produkter.. Rekommenderar andra att köpa hos Er.. Tackar en Àn gÄng för Bra Service..

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Handlade igen, denna gÄng en hjÀlm till min dotter, och allt var lika smidigt som förra gÄngen. Snabb leverans pÄ tvÄ dagar och inga problem alls. Produkten motsvarade förvÀntningarna. VÀldigt nöjd oc... Se mer

1. Skateboardbutik
  2. Drakbutik
  3. SkridskoaffÀr
  4. Skidbutik
  5. Surfbutik
  6. Vintersportbutik

Om SkatePro

SkatePro grundades 1996 och har vuxit till att bli en av de ledande internationella onlinebutikerna för actionsporter. Företaget sÀljer och levererar varor till mer Àn 25 lÀnder i Europa och Nordamerika.

SkatePro har specialiserat sig pÄ utrustning, tillbehör och klÀder för sparkcyklar, rullskridskor, brÀdor, BMX, surfing och vintersporter och sÀljer produkter för alla nivÄer och Äldersgrupper.

Företaget strÀvar efter att vara pÄlitligt, professionellt och kompetent nÀr det gÀller försÀljning av produkter, service och kundupplevelse. SkatePros personal delar en passion och kunskap om actionsporter och kommer alltid att finnas till hands för att ge rÄd och hjÀlpa sina kunder.

Oavsett om du föredrar aktiviteter i backen, pÄ vattnet eller pÄ gatorna sÄ förser SkatePro dig med allt du kan tÀnkas behöva.

Det nuvarande produktsortimentet omfattar:
‱ Trick Sparkcyklar
‱ Rullskridskor & Skridskor
‱ Skateboards & Longboards
‱ Surf & Wakeboards
‱ Skis & Snowboards

SkatePro erbjuder ocksÄ möjligheten att skapa skrÀddarsydda produkter:
‱ Bygg din egen sparkcykel

2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

TvĂ„ skateboards till tvĂ„ supernöjda

TvÄ skateboards till tvÄ supernöjda barnbarn. TyvÀrr Ànnu ej provat. Men dÄ skateboardhallen öppnar igen, dÄ blir det Äka av.
LÀtt att hitta företaget, bra info pÄ hemsidan. Enkel bestÀllning. Snabb service av trevlig personal!

16 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mycket snygg hantering av reklamation

BestÀllde en SUP frÄn SkatePro. NÀr den levererades var pumpen skadad och SUP:en en annan modell Àn den som visades pÄ siten.

SÄdan hÀnder, och ett mail till SkatePros kundjÀnst löste problemet mycket snabbt och smidigt. Jag fÄr en ersÀttningspump och Àven en rabatt.

Mycket snyggt hanterat av Skatepro, det Àr nÀr nÄgot inte gÄr som planerat som en fungerande kundtjÀnst och ett bra bemötande skiljer de bra frÄn de dÄliga onlinebutikerna.

30 november 2022
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Det va dÄlig kvalite pÄ vissa ganska

Det va dÄlig kvalite pÄ vissa ganska dyra varor. Antagligen fabriksfel men ÀndÄ. FÄr skicka tillbaks grejerna.
En 9Äring förstÄr kanske men jösses va besviken han va nÀr det inte gick att anvÀnda

29 oktober 2022
Logotyp för SkatePro

Svar frÄn SkatePro

Tack för din recension. TrÄkigt att höra att produkterna inte fungerade som de skulle. Jag ser att ni har kontaktat oss pÄ vÄran email och ni kom fram till en resonabel lösning. Ifall du har fler funderingar Àr du sjÀlvklart vÀlkommen att kontakta oss igen! /Anton

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Snabbt och smidigt

BestÀllde pÄ en Söndag. Skickades pÄ mÄndagen, levererades pÄ onsdagen. Snabbt och smidigt frÄn Skatepro. Lite dÄligt med uppdateringar frÄn Bring innan paketet kom till Sverige.

21 oktober 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer