❌REKOMMENDERAS INTE❌
❌REKOMMENDERAS INTE❌
Jag har haft körkort i mitt hemland i 21 år, och vill ta körkort i Sverige också.
Jag anmälde mig till SKÄNEUTBILDARNA LANDSKRONA, när jag läste en annons i nyheterna, om att Tobias Nelson (Tobbe) kunde hjälpa dig att klara ditt körprov, utan att betala för en massa körlektioner. Jag har betalat för 9 körlektioner trots att jag har körkort i 21 år. Efter 9 körlektioner DUMPADE jag tyvärr till körprovet.
Jag upplever inte att man lär sig något på SKÅNEUTBILDARNA LANDSKRONA, och de försöker bara få dig att betala för en massa körlektioner utan att du lär dig något av dem.
En trafikskola som bara prioriterar pengar istället för sina elever. Tyvärr måste jag börja om på nytt, på en ny trafikskola och betala igen - så det är 9610 kr direkt i papperskorgen.
Jag betalade även 2 körlektioner (1780 kr), bara för att få en uppskattning av hur många körlektion-timmar jag behövde, av TRAFIKLÄRARE MATTIAS och TRAFIKSKOLECHEF Tobias Nelson (Tobbe).
Vilket Tobias inte brydde sig om, och sa att jag måste betala ändå trots att jag var missnöjd med Mattias bedömning från start., varför skulle jag då betala för ingenting?
Slöseri med pengar säger jag bara.
KAN INTE REKOMMENDERAS!!!!
Det finns så många andra bra körskolor i Landskrona, så tänk efter innan du bara lägger en massa pengar på dem.
Min fru ville också börja på din trafikskola efter att jag tagit körkort, men NEJ TACK ändå.!
❌❌❌❌👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻❌❌❌❌❌