Sjamaan.nl Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,9

Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & Schnüre sind von bester Qualität. Es hat so viel Spaß gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleite... Se mer

Großartige Qualität, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere große Bestellungen aufgegeben und würde... Se mer

Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... Se mer

Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... Se mer

1. Utbildningscentrum

Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

80 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super!

Ik ben erg tevreden over de mooie artikelen die ik mocht ontvangen. Het werd allemaal ook snel geleverd. Wat ik ook erg fijn vind, is de mogelijkheid om wensen kenbaar te maken en het persoonlijk contact.
Ik kom zeker bij jullie terug voor nieuwe bestellingen voor mijn Drumteachings.
Tot snel, mvg Nien, De Buizerd

9 juni 2025

Dank je wel Nien <3

Myrthe en Joost zijn toppers

Myrthe en Joost zijn toppers. Altijd behulpzaam. Ze hebben prachtige producten en maken altijd tijd voor vragen. Ze denken goed mee met je wensen. En zijn professioneel. Wij kopen graag spullen voor de drums bij ze

6 juni 2025

Dank je wel voor jullie lieve review <3

Goede service

Twee drumkeyels en huiden gekocht, waaronder een van schaap.
Hier zat een scheur in en na een telefoontje en bevestiging werd er een andere opgestuurd
Wat een service! Dank daarvoor en wellicht tot de volgende keer,

13 juni 2025

Svar från Sjamaan.nl

Graag gedaan en soms schiet er eens een b-huidje tussendoor...heel vervelend maar snel opgelost <3

Geweldig

De liefde die erin is gestoken is voelbaar. Blij met de beater en verzorgingsproducten 🙏

21 maj 2025

Dank je wel Hannah <3

Drumstokken

Met ^een rondje om de kerk^ mocht mijn nieuwe drumstok (konijn en leer) en daarna samen met een dye set zijn weg naar mij vinden. De goede zorg en snelle handelen van Myrte maakte het al met al wel een fijne vertraging. De nieuwe liefdevol en zorgvuldig uitgezochte stok, de nieuw te maken stok en ik, zullen samen met drum een fijn geluid mogen gaan produceren ❤️

23 april 2025

Svar från Sjamaan.nl

En of je lang hebt moeten wachten. De drumstok heeft al flink wat van Nederland gezien ;-)

Een zaak met hart en ziel!

Dag iedereen.
Ze hebben mij perfect geholpen om de juiste drum samen te stellen. Ze antwoorden snel. Verzending was top!

Alles was perfect verpakt. En allemaal mooie materialen van top kwaliteit

Ik heb de drum ondertussen gebouwd en deze is prachtig geworden. Samen met de mama was een leuke ervaring!

Zeker een aanrader
Doe zo verder jullie maken met jullie zaak de wereld een stukje mooier.

12 maj 2025

Svar från Sjamaan.nl

Echt zo ontzettend lief! Dank je wel.

Comme toujours

Comme toujours, une livraison rapide, des échanges chaleureux et enrichissants avec l équipe. Je suis ravie. Merci Merci Merci 🙏

30 april 2025

Svar från Sjamaan.nl

Quel bonheur de lire cela, merci pour tes mots chaleureux 🙏

Goede service

Goede service, product was niet op voorraad en meteen heb ik een andere kleur kunnen uitkiezen. Dag erna is de bestelling geleverd en ook uitstekende kwaliteit.

6 maj 2025

Svar från Sjamaan.nl

Dank Joyce voor je goede eerlijke review