SIXT NederlandOmdömen

‱
TrustScore 4 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Al een aantal jaren reizen wij door Ierland met een auto gehuurd bij Sixt. Tot op heden nog geen slechte ervaring gehad. Vriendelijk personeel, snelle afhandeling bij het ophalen en makkelijk weer... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Heel gemakkelijk om een reservering te maken. Werd ook netjes geholpen bij het afhalen. De auto die ik gereserveerd had was er niet medewerkster heeft nog locatie schiphol gebeld maar daar deze a... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

op 7 juni via internet auto gehuurd op Den Haag centraal auto uitgezocht en betaald met creditcard. tot mijn verbazing werd ik ondanks de betaling gebeld dat er helemaal geen auto beschikb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Al een aantal jaar haal ik mijn auto naar meer dan volle tevredenheid op bij Sixt Schiphol! Want voel me daar altijd enorm geholpen door de medewerkers daar! Ook afgelopen weekend weer: kon zelfs een... Se mer

Företagsinformation

1. BiluthyrningsbyrÄ
  2. Billeasing
  3. Bildelningsplats
  4. Limousinservice
  5. Lastbilsuthyrning
  6. SkÄpbilsuthyrning

Skrivet av företaget

👉Bezoek ons ​​Helpcentrum op sixt.nl/help-center of neem contact met ons op. ✅Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

393 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

op 7 juni via internet auto gehuurd op

op 7 juni via internet auto gehuurd op Den Haag centraal
auto uitgezocht en betaald met creditcard.
tot mijn verbazing werd ik ondanks de betaling gebeld dat er helemaal geen auto beschikbaar was bij Den Haag Centraal .
Ik kon een auto ophalen op Schiphol voor dezelfde kosten.
Aangekomen op Schiphol (behoorlijke omweg) was de prijs ineens € 473,- duurder ongeveer 30 %
Balie medewerkster aldaar garandeerde mij dat dit verrekend ging worden.
Bij inleveren auto zij weer een andere balie medewerkster wederom u kunt gewoon tekenen de administratie compenseert u.
maar u raad het al ,prijs werd gewoon gehandhaafd .
Normaal gesproken had ik nooit een auto gehuurd op Schiphol vanwege de omweg en de prijs.
Belachelijk ook dat ik een auto bespreek en betaal voor Den Haag centraal en dat deze er niet eens is.
en dat ik door niet nakomen levering de dupe wordt.
geen Sixt meer voor mij

7 juni 2026

Auto gehuurd bij sixt

Auto gehuurd bij sixt, we hadden een andere naam bij hoofdbestuurder en credit card houder. Dat is blijkbaar niet mogelijk. Enigste optie was annuleren ( wat 100 euro kost) en op nieuw boeken.
Raar dat je daar geen melding bij krijgt met boeken

30 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Ik heb via booking.com bij Sixt een

Ik heb via booking.com bij Sixt een auto gehuurd voor meer dan een maand. Na het inleveren krijg ik een hogere afrekening dan afgesproken omdat, zeggen zij, ik langer dan 28 dagen een auto heb gehuurd en de 4 extra dagen bij het boeken niet zijn afgerekend. Totaal idioot natuurlijk.ik kom bij Sixt niet verder. Omdat de systemen het blijkbaar niet snappen is de klant de sjaak. Nooit meer Sixt!

20 juni 2026

Booked an BMW M4 with them for 200,- a

Booked an BMW M4 with them for 200,- a day. Then suddenly the order gets cancelled due to no availability even though their site and app state there is. Support is not supportive to say the least and then they offer an “similar model” which in their mind was an Audi A5 or mercedes C class which can be booked for 60,- to 70.- on their site
 Do I need to say more?

25 juni 2026

Their online availability apparently

Their online availability apparently doesn’t reflect their real car availability. Customer support was horrible and arrogant, even though it regards one of their luxury vehicles. I chose an airport because of car availability, well fool’s on me now

25 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Pas op voor misleidende verkooptrucs en onterechte downgrades bij Sixt Catania!

Let heel goed op als je een auto huurt bij Sixt op de luchthaven van Catania.

Wij hadden vooraf een auto in de 'Economy'-klasse (Peugeot 208) gereserveerd en volledig betaald via de Nederlandse website. Aan de balie kregen we echter te horen dat deze klasse niet beschikbaar was. In plaats van de verplichte, gratis upgrade kregen we een veel kleinere Fiat Panda mee (lagere 'Mini'-klasse). Toen we om een gelijkwaardige auto vroegen, werd ons medegedeeld dat we daar fors voor moesten bijbetalen.

Daarnaast gebruiken de medewerkers hier ronduit intimiderende en misleidende verkooptechnieken. Er werd ons aan de balie keihard voorgelogen dat het in Italië wettelijk verboden is om koffers op de achterbank te vervoeren en dat de politie ons zou beboeten. Dit bleek een valse truc om ons een dure, betaalde upgrade op te dringen. Gelukkig zijn wij hier niet in meegegaan, maar de manier waarop we onder druk werden gezet op een laat tijdstip was erg klantonvriendelijk.

Na het indienen van de klacht werd er bovendien plotseling nóg eens een onverklaarbaar bedrag van € 138,79 van onze creditcard geplukt.

Pas na een keiharde schriftelijke ingebrekestelling met de vermelding van de ACM en het ECC bond Sixt in en kregen we binnen een paar uur ons geld terug.

Heel bijzonder: op de uiteindelijke factuur vermommen ze de wettelijke terugbetaling van de downgrade ineens als een vrijwillige coulancekorting om de fouten van het Italiaanse filiaal te maskeren.

Trap aan de balie niet in de verhalen over de 'bagagewet op de achterbank', controleer direct je autocategorie en accepteer geen onterechte downgrade!

2 juni 2026

Oplichters

Oplichters. Eerst laten bijbetalen om 0 eigen risico te hebben. Vervolgens een rekening van ruim 500 euro voor schades die ik niet gemaakt heb. Vervolgens klantenservice van kastje naar de muur naar de wachtruimte. Wat een waardeloos bedrijf .

22 juni 2026
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Heel gemakkelijk om een reservering te

Heel gemakkelijk om een reservering te maken.
Werd ook netjes geholpen bij het afhalen. De auto die ik gereserveerd had was er niet medewerkster heeft nog locatie schiphol gebeld maar daar deze auto ook niet beschikbaar.
Automaat meegekregen een Peugeot 2008. Reed fantastisch echt een fijne rij ervaring.
Auto terugbrengen was niet heel makkelijk want er is niemand die de slagboom open doet. Je moet dan op diverse bellen drukken en hopen dat een ander bedrijf de slagboom open doet.
Maar dat is ook het enige voor de rest was het een top ervaring.

12 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Charges you for damage you did not cause

Was happy with my experience until I received a claim for damage that I did not cause. They attached blurred images in the damage report
 of your ride out
 did not share a real before picture. Very dishonest way of doing business
charging you for damage that was already there. They ask you to share your pictures
 but cannot produce a clear before image. Please beware take detailed pictures of every inch of the car
 even the tyres and screws.

Very disappointed with this company
 expected better for a company of this “calibre”.

1 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Auto’s van Sixt zijn altijd de

Auto’s van Sixt zijn altijd de topmodellen binnen het segment. Kreeg een uitstekende upgrade en het personeel aan de balie zowel bij ophalen als wegbrengen was oprecht vriendelijk en geïnteresseerd. Volgende keer bij aankomst in Nederland kies ik zeker weer voor Sixt.

13 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Al een aantal jaren reizen wij door

Al een aantal jaren reizen wij door Ierland met een auto gehuurd bij Sixt.
Tot op heden nog geen slechte ervaring gehad. Vriendelijk personeel, snelle afhandeling bij het ophalen en makkelijk weer retourneren.
Wij kiezen ervoor om tegen extra betaling de auto op te halen en af te geven in de terminal. Dat is extra luxe maar wel heel fijn.

31 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Sneller en gemakkelijker kan niet

Vanwege mijn werk reis ik veel en wanneer ik in Nederland ben huur ik een auto via Sixt, met behulp van de app staat de auto klaar het moment dat ik door de douane kom, zonder wachttijden, zonder onaangename verassingen en ik rij letterlijk binnen enkele minuten naar buiten. De weinige keren dat ik een vraag heb voor de medewerkers wordt deze zeer vriendelijk en naar tevredenheid behandeld en ik keer iedere keer met plezier terug bij Sixt.

15 juni 2026

“Zeer slechte ervaring met Sixt

“Zeer slechte ervaring met Sixt. Twee weken geleden heb ik een auto gereserveerd en slechts vier dagen voor de ophaaldatum kreeg ik ineens een e-mail dat mijn reservering was geannuleerd, zonder een duidelijke of geldige reden.

Omdat ik de auto dringend nodig had, heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Daar heb ik ruim 35 minuten moeten wachten zonder dat er een oplossing werd geboden. Het voelde alsof ik aan het lijntje werd gehouden, terwijl de tijd begon te dringen en mijn reserveringsdatum steeds dichterbij kwam.

Wat mij het meest stoort, is dat Sixt een reservering annuleert zonder een passend alternatief aan te bieden. Als een bedrijf zelf een reservering annuleert, mag je verwachten dat zij een vergelijkbare of betere auto regelen en verantwoordelijkheid nemen voor de overlast die zij veroorzaken. In plaats daarvan ben ik nu degene die op het laatste moment op zoek moet naar een alternatief.

Voor een internationaal en gerenommeerd bedrijf als Sixt vind ik deze behandeling onacceptabel. De communicatie was slecht, de klantenservice heeft mij niet geholpen en ik blijf achter met de problemen die door hun annulering zijn ontstaan. Ik zal hierdoor in de toekomst wel twee keer nadenken voordat ik opnieuw bij Sixt reserveer.”

15 juni 2026

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer