Dudespin | 300% bis zu 2.000 € + 150 Freispiele Omdömen 77

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I didn’t realize everyone at the table could see my decisions immediately, so I kind of panicked the first few blackjack hands. Dealer was friendly though and the others seemed focused on their own ca... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I expected robotic copy-paste answers, but the agent I got actually wrote in a more natural way and even apologized for a minor delay. Helped me change my registered phone number without fuss.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

My first document upload was apparently too blurry. Had to take a new photo. Annoying extra step but after that, verification was done.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I’m old school and prefer simple 3-reel fruit games. They actually have a decent handful of those, not just fancy video slots. It’s nostalgic for me and the gameplay is straightforward.

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Language change easy

I switch between English and my native language just to check terms better. The toggle is right at the top, no mess. Some translations a bit funny, but the meaning clear, so I don’t really mind.

Live casino helt dødt

Prøvde blackjack, var nesten ingen spillere og dealer så ut som hun kjedet seg i hjel. Ikke noe miljø eller stemning, bare kort som snurres rundt på skjermen.

Good For Zoning Out

Sometimes I just want to shut my brain off after work. I grab my tablet, open this casino, and spin something colorful with low bets. It’s like watching a dumb show, but interactive. I don’t expect huge wins, just a bit of distraction, and it delivers that without too many annoyances.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Interface in dark mode good

I always switch to dark mode everywhere, so appreciated they have it. Looks cleaner, my eyes don’t burn when I open the site in a dark room. It’s a small thing but it makes me stay longer than I would on bright sites.

Design kinderachtig

Heel veel felle kleurtjes en cartoonachtige figuren. Ik gok met echt geld, geen kinderspel. De hele uitstraling voelt alsof het niet serieus is, wat me onzeker maakt over hoe serieus ze met veiligheid en uitbetalingen omgaan.

Ceol cúlra uafásach

ní fhaca mé riamh ceasaíneo le fuaim chomh néata uafásach. loops beaga 5 soicind, an rud céanna arís is arís eile. tar éis tamaill bhí orm an fón a chur ar mhúchadh iomlán, agus ansin chaill mé glao tábhachtach. sea, d’fhéadfainn an fuaim a mhúchadh sa chluiche, ach cén fáth nach mbíonn siad níos cineálta le cluasa daoine ón tús?

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spilte på natt, alt hakker

Satt i senga med mobilen og tenkte å spinne litt før jeg sovna. Men spillet frøs flere ganger, måtte logge inn igjen hele tiden. Mistet til og med en gevinst fordi siden bare hang. Orker ikke prøve igjen her.

31 maj 2026

RTP feels normal

I track my spins like a nerd sometimes, and over a few thousand spins the return percentage is roughly in line with what the games say. Of course, there are swings, but nothing insane. That reassures me the casino isn’t messing with the games.

31 maj 2026

Fantastiske cocktails

Fantastiske cocktails!

Intet mindre end helt fantastiske cocktails der passer perfekt til enhver social begivenhed.

9 juli 2022

Kære Ida

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du og dine gæster kunne lide vores TE cocktails!

Håber vi ses til et nyt arrangement!

Outstanding and tasty

Outstanding and tasty!

Dejligt med et koncept der henvender sig til dem der ikke vil nøjes med en flad isbjørn eller Rom og cola.

Super lækkert med en bred variation af lækre og smukke te cocktails! Og fremragende service!

Kan varmest anbefales

9 juli 2022

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at det ikke kun er os selv, der syntes de både er flotte og smager godt!

Tak for et skønt arrangement

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Velkomponerede cocktails og lækker tapas

Silver Needle Bar stillede op med et professionelt og gennemført koncept med superdelikate, friske cocktails som blev matchet af en lækker og indbydende tapas buffet. Bartenderne var både vidende og entusiastiske og skabte god stemning.

Det hele blev rost i høje toner af gæsterne - så er det jo ingen sag at være vært :-)

Tak til Silver Needle Bar teamet!

6 april 2022

Kære Lone

Et forsinket tak for de fine ord, og en hyggelig "rund" fødseldag.
Håber alt er vel !
Vi glæder os til snart at præsentere endnu flere spændende te cocktails, du måske kan få glæde af i nærområdet.

God dag!

God oplevelse

Havde en god oplevelse med lækre og spændende cocktails. Det var dejligt med et stort og varierende udvalg. Bestemt ikke sidste gang jeg vælger at få cocktails herfra.

29 januari 2022

Kære Rie

Tusind tak for din anmeldese.

Vi er altid glade for de søde ord, og at du vil vælge os igen!
Ser frem til endnu et hyggeligt arrangement.
På gensyn!

Fantastiske og overraskende cocktails

Fantastiske og overraskende cocktails, som på ingen måde minder om noget man har smagt før. Det kan klart anbefales, og må absolut prøves. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal have cocktails fra Silver Needle Bar.
Og så er det et plus, at man som gravid kan få så gode cocktails uden alkohol.

4 december 2021

Kære Anne

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er hjertens glade for din anbefaling, og håber vi ses igen, til endnu en omgang lækre te cocktails!

Spændende, gennemført og professionelt

Det er de 3 ord jeg synes beskriver
Silver Needle Bar bedst.
Spændende at bevæge sig ud i drinks og cocktails man ikke er vant til.
Gennemført koncept hvor der ikke er sparet på kreativitet og evner.
Professionelt lige fra første kontakt til efter endt event.

26 november 2021

Kære Tim

Tusind tak for de flotte ord, vi bestræber os også altid på at levere netop dette niveau. Glad for at høre du kunne lide det, og at i havde en god fest.
Glæder os til en anden gang!

Fantastiske cocktails

Virkelig gode cocktail. Det er dejligt, at man kan få en god cocktail enten uden eller med lav alkohol. Yderligere får man professionel og god service.

15 november 2021

Kære Julie

Tak for din anmeldelse.
Det er godt at høre du kunne lide vores service & Te-Cocktails!
Vi glæder os til en anden gang.

Utrolig gode cocktails!

Utrolig gode cocktails samt professionel, imødekommende og venlig service!

15 november 2021

Kære Jonas

Tusind tak for de fine ord.
Vi syntes også selv vores cocktails er rigtig gode, så det er meget rart at i havde det på samme måde!
Tak for denne gang, glæder os til at vi ses igen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.