Veldig fornøyd med både julepysjer og julegensere jeg har kjøpt fra Dere. En g skulle jeg få med et spill men det var visst glemt. Jeg meldte ifra og en hyggelig dame beklaget dette og sendte et anne... Se mer
Det här tycker kunderna
Har bestilt hos Sillysanta flere ganger og er alltid fornøyd. God kvalitet, leverer raskt og har noe for alle. Matchende julepysjer til kone, mann, barn og firbente har blitt tradisjon hos oss 😄 Veld... Se mer
Lett å bestille, kjapp levering. Jeg elsker produktene, det er her jeg kjøper julegaver hvert år ^^ Easy to order, fast delivery. I love the products, this is were I buy christmas gifts very year ^^
Im really happy about every produkt I buy from silly Santa! Either you buy a «ugly» Christmas sweater or a cute onsie that has nothing to do with Christmas, good to have a little mix of Christmas and... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fine nattdrakter i flott kvalitet.
Fine nattdrakt i flott kvalitet.
Rask levering.
Rask levering
Rask levering. God kvalitet og komfort på pysjamasen.
Produkter som svarer til…
Produkter som svarer til forventningene. Rask levering og god kommunikasjon. Anbefales!
Jeg er utrolig fornøyd med SillySanta
Jeg er utrolig fornøyd med SillySanta! Jeg er fast kunde og opplever hver gang veldig rask levering og super service. Bestillingene går alltid smidig, og produktene har god kvalitet og er akkurat som beskrevet. Det er tydelig at de bryr seg om kundene sine. Kommer definitivt til å fortsette å handle her. Anbefales på det sterkeste!
Koselige klær å digg å gå i men kunne…
Koselige klær å digg å gå i men kunne vært klær til baby åsså ikke bære fra i str 80 men eller bra digga alt æ kjøpe dær
10/10 pysjer 👏🏻
Jeg er utrolig fornøyd med pysjene fra SillySanta.no 🤍 Jeg har handlet mange pysjer der opp gjennom årene, og kvaliteten er alltid like god. De er myke, komfortable og holder seg fine vask etter vask. Ingenting jeg har prøvd kan måle seg med disse!
Endelig kommer det enda en ny farge i…
Endelig kommer det enda en ny farge i mariuspysjen 🥰 Beste pysjen som finnes. Og kjempefint med lommer i buksa 🙌
Order reference
I have ordered earlier to and got good quality. Have not got my new order yet. But all in all a good experience with sillysanta
10/10, handler her igjen.
Alltid rask levering, godt stoff (kjøpt både julepysj og Halloween kostyme, samt at jeg venter på HappyHoodie bestilling nå), enkle størrelser, og et veldig stort og fint utvalg ☺️
These guys are the real deal
These guys are the real deal. Order from them several times and they always deliver quality clothes with fast delivery.
10/10
10/10! ⭐️ fantastiske prosjekter, så deilige og myke å ha på seg. ELSKER spesielt pysjene, hadde jeg kunnet hadde jeg bodd i de hver dag. Fikk min bestevenninne til å kjøpe pysj til seg og barna i desember i fjor og samboeren hennes kjøpte to hoodies i julegave. Hun har bodd i den pysjen og hoodiene nesten hver dag😂. Eneste jeg kan trekke litt på er prisene og størrelsene. Gjerne skulle hatt pysjene i en eller to størrelser større for oss kvinner som er på den litt mer runde siden, 3XL passer men litt kort i lengden. Prisene er litt stive etter min mening men det er ikke så mye og gjøre med. Rask levering og god kvalitet på produktene! Anbefales 🤩
Topp service
Topp service, rask levering og god kvalitet på de fine julepysjene.
Anbefaler absolutt 🤶
veldig godt kvalitet
Har vært fornøyd med alt vi har kjøpt…
Har vært fornøyd med alt vi har kjøpt til oss selve og barnebarn. For det meste er alt kjøpt på nett. Var 1 gang innom pop up butikk julen 2025. Bra kundeservice i butikken og på nett. Brae produkter og rask levering
Super kunderservice og rask levering
Jeg har et par ganger tullet til bestillingen min, den ene gangen bestilte jeg feil størrelse, den andre gangen rakk jeg ikke hente ut pakken jeg hadde bestilt før den ble sendt tilbake. Begge gangene har de ordnet opp med en gang, selv om det jo var jeg som hadde gjort feil. Super kundeservice som svarer med en gang det kommer en henvendelse. Kjøpt både pysjer og hoodier, gode og myke og god kvalitet.
God kvalitet og digg å gå med.
Førte gang jeg bestilte 2 hoddi fikk…
Førte gang jeg bestilte 2 hoddi fikk jeg bare 1.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.