Silketand.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har siden barn været hundeangst for tandlægebesøg med ondt i maven flere dage før. NU har jeg så bare verdens absolut bedste tandlæge, nemlig Emilie ved Silketand. Hun møder mig forståelse, venlighed... Se mer

Företaget har svarat

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling herfra. De hjælper med de problematikker man har og tager meget hensyn til at man ikke synes tandlæge er det sjoveste. Prisen er billig for eftersyn

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er lige startet hos Silketand

Jeg er lige startet hos Silketand, og jeg føler mig rigtig tryg. Der er smil og godt humør, og jeg er overhovedet ikke i tvivl om hvad der skal ske, jeg fik en grundig gennemgang og føler mig i utrolig gode hænder.

22 januari 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse. Mvh. Silketand.dk

En god oplevelse

Jeg har været patient ved Tove Axelgaard i mange år og er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået.
Tove er meget professionel og dygtig til hendes arbejde og man føler sig tryg i hendes hænder.
Jeg kan klart anbefale Silketand og Tove til alle der ønsker en god oplevelse hos tandlægen.
Med venlig hilsen Snjezana.

20 juli 2023

Tusind tak for den fine anmeldelse. Med venlig hilsen Silketand.dk

Meget kompetent tandplejer Jeppe

Meget kompetent tandplejer Jeppe som er meget informativ og nærværende. Jeg er helt tilfreds med hans måde at arbejde på og oplever, at han har styr på det hele.

23 november 2023

Tak for den fine anmeldelse. Mvh. Silketand.dk

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fejldiagnoser og hyppige kontroller

Som nytilflytter til Silkeborg skulle jeg bruge tandlæge og valgte helt tilfældigt Silketand.

Hos Silketand bliver jeg undersøgt af indehaveren af klinikken, der konstaterer, at der er brug for hyppigere undersøgelser. Silketand ikke blot mistænker men også diagnosticerer parodontose, med det resultat at jeg skal til kontrol hver 3. måned. At jeg skulle have problemer med paradentose er aldrig før nævnt af tidligere tandlæger.

Jeg stillede mig undrende overfor denne diagnose, da jeg passer mine tandlægebesøg, som jeg årligt går til - og har aldrig haft brug for andet end en tandrens. Jeg valgte derfor at opsøge en ny tandlæge i Silkeborg for at høre, om de var enige i diagnostikken fra Silketand. Det var ikke tilfældet. De konstaterede nemlig, at jeg ikke havde paradentose - og der blot var behov for et årligt besøg.

Selvom de er flinke på klinikken, så kan jeg ikke anbefale Silketand til andre - medmindre du virkelig godt kan lide en dyr tandlægeregning og betale for noget, du ikke fejler.

31 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igen en rigtig god oplevelse hos…

Igen en rigtig god oplevelse hos Silketand.
Christine er en Virkelig sød og forstående tandlæge.
Igen er min tandlægeskræk reduceret, og det er helt og holdent Christenes fortjeneste.

15 augusti 2023

Den bedste tandlæge!

Alle i klinikken er meget imødekommende, profesionelle, og fagligt dygtige. Man er i de bedste hænder hos Tove og føler sig tryg og altid godt behandlet

16 maj 2023

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tove tager sig tid til at tale med mig…

Tove tager sig tid til at tale med mig og forklare mig om behandlinger og muligheder. Hun er god til at komme med forskellige løsningsforslag. Jeg kan godt lide, at hun fortæller, hvad hun gør undervejs i behandlingen. Det er tydeligt at mærke Toves engagement og hendes store og opdaterede viden.
Derudover fik jeg en fantastisk god tandrensning af Jeppe. Det er længe siden, at mine tænder fremstår så skarpe og flotte. Jeg er super tilfreds 😁

10 maj 2023

Bliver mødt af ro

Bliver mødt, både af receptionisten og tandplejeren og der bliver taget hånd om en på en virkelig fin måde.

10 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.