Silkeborg Kommune Omdömen 23

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Silkeborg kommune, kommunen hvor der ikke kan tænkes klart. Parkering mangler alle steder, dumme løsninger med veje over alt i byen, Danmarks dummeste center med ingen plads og uden muligheder for udv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været igang med en større renovering af et ældre hus. Vi har stillet flere spørgsmål til teknisk forvaltning, for at være sikker på at vi holdte os indenfor rammerne. I Teknisk Forvalt... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer från olika externa källor

Silkeborg is a Danish town with a population of 43,313.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sundhedshuset Toldbogade Behandlede sår…

Sundhedshuset Toldbogade Behandlede sår på benet.Sygeplejrsken -med speciale i sår- behandlede mine sår yderst professionelt.God vejledning og materiealer til hjemmepleje fik jeg også.En stor ROS til vore sygeplejerskede de gør et fantastisk arbejde.

3 februari 2026

Føj for sata

Føj, for en dårlig kommune, de er totalt kolde der, tænk at give folk bøder fordi der er kommet sne og is på forruden på bilen, sådan noget svineri, jeg har boet i den kommune engang, ude på landet, desværre blev vi langt sammen med dem, føj, siger jeg, det blev bare så dårligt, de var hårde og kolde der, ligeglad med mennesker, det er kun de rige de elsker, godt jeg er flyttet væk derfra.

24 januari 2026

Silkeborg Jobcenter Sygedagepenge Blackmail

So, after suffering for several Years of Stomach and Migraine Problems, and then COVID-19 (and not because of my own Fault !) in December 2023, I ended up at Silkeborg Jobcenter Sygedagepenge.

There I was met by a Public Employee of this corrupt System that started blackmailing and threatening me into having to accept a lower-Time Job, because "These are the Rules". Then she is the one that either Cancels an Appointment or doesn't answer the Phone because she had Migraine.

And I am supposed to work when my Head hurts so bad that it's like having 2 knives stuck through my Eyes, on bad Days wishing you were dead ?

Absolutely utterly outraging ! If this Health System does nothing to help and then you have to deal with this bunch of Sociopaths, then this entire System can and shall be dismantled.

Because you know what's more irritating than paying a ridiculous amount of Taxes to this rotten Government ? Not getting ANY decent Service out of it ! These People in this rotten System shall be fired and suffer like the ones they are coercing ! Totally unacceptable !

Needless to say, after I categorically refused, I was fired by my Employer the next Day.

And then of course this Silkeborg Jobcenter Sygedagepenge employee calls me saying that she didn't cause my Layoff. Yeah, right ... She was pretty happy to cancel my Appointment scheduled sometime afterwards though.

Thankfully my Health somewhat improved over the next Days and on 2024-04-17 I officially got Confirmation of last Sick Day and started looking for a new Job.

Ever since then it has been, my absolute priority to make sure that this Kind of Sociopaths are fired and suffer like the People they want to coerce. No to Taxes to get screwed over and over and over again !

17 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En kommune kun for velstillet og velfungerende personer/familier

Tager ikke ledige alvorlige, sætter kæp i hjulet for jobcentret så de finder flere begrænsninger i lovgivningen fremfor muligheder og ord som "du gør det du skal", er bare ikke ok.
Derved findes kun nej-hat og moralske opbakning, hvilket ikke lever op til Beskæftigelsesministeriets retningslinjer, som siger jobcentret vigtigste opgaver er at få ledige i arbejde.
Derved bliver langtidsledige fysisk og mentalt syge,oplever økonomisk ruin, mister sin omgangskreds,svigter sine børn, opnår ensomhed fortvivlelse magtløshed og arrigskab, for at skubbes mod at blive kriminel og en samfundsbelastning.
Det jo et billede på problemstillingen, at dem der i job ser sketvt og ned på ledige, de har mere travlt med at ignorer eller diktere end at lytte, forstå og hjælpe.

14 november 2024

Renovering af hus

Vi har været igang med en større renovering af et ældre hus.

I Teknisk Forvaltning har de været meget hjælpsomme, og forklaret tingne på et tydeligt sprog, som vi kunne sende direkte videre til dem der har udført opgaven for os.

Vi er i mål, tak for hjælpen!

1 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Glad for jeg har forladt Silkeborg …

Glad for jeg har forladt Silkeborg kommune, den var sku dyr at bo i, tårnhøje ejendomsskat, ingen service, høje priser på vand, og alt det der nu høre til, de var totalt umulige at snakke med, de vil altid ha ret, men det skulle jo kun være en kommune for de fine og rige, og det kunne vi så ude på landet få lov til at betale for, og de sure vanskelig folk på genbrugspladser, små konger, troer de selv, altid noget de kunne klage over, godt vi kom væk derfra.

17 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på med ydelse kontoret

Pas på med ydelse kontoret, det er regel rytter som syntes det er mere vigtig at dukke op på jobcenteret, end at være til jobsamtale i den anden ende af landet. Selv jobcenteret syntes at ydelse kontoret, bare skulle udbetale, når der kunne dokumenteres, at man var til jobsamtale.

21 mars 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig hjælp til af få tømt flytte kasser

Jeg har haft besøg af min ene af to bostøtter som fortæller mig der endnu engang er skåret ned på hjælpen, sidst var det om at de ikke må hjælpe med at samle en stol som den bostøtte hjalp med og os et bord.. nu er hjulet knækket og hele stolen skal skilles ad og kan jeg ikke selv. Nu der så skrået ned så de ikke må hjælpe med at tømmekasser og få det affald fra dem smidt ud.
sidste år var jeg på hospitalet i 6 dage da jeg kom hjem var min pakke fra postnord forsvundet og min playstation vita i alt værdi for ca 1200kr det træls at man får hjælp af et rengørings firma som temligsikkert har smidt det du plus de godt nok var ringe til at gøre rent os ,,20.000-30.000kr har de fået af kommunen , jeg kunne ikke bo nedunder i mit soveværelse før jeg havde fået lagt nyt lagn på og flyttet min fitcross maskine som stod helt forkeret så man ikke ku sidde ved ens computere/konsol

Den person der sidder og bestemmer de her ting med hvad de ikke må eller ej skulle skamme sig,, håber personen en dag ikke får den hjælp som der brug for så kan personen selv mærke det på egen krop

21 mars 2023

Dybkærskole

De har den væreste skole ved navn,dybkærskole, som har nogle grusome lærer som ikke respektere børnene. Stolene og borderne er dårligere end den bænk fra en kirke. Det tilbørhør som børnene for er raslige og ubruglige til arbejde. Det som de lærere i skolen har ingenen ting med livet at gøre og lærere dem ingen ting om fremtiden. Læreringen som de for er kræftløs og ubetydene i forhold til social livet. De lærer intet om hvordan man skulle kunne få et arbejde oneline. jeg ville gætte på at mere end 60% af det de lære ikke har noget med crypto og trading values. 0/10 skole :D

18 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trist at der er 12-15 personer i kø for…

Trist at der er 12-15 personer i kø for at brevstemme til Folketingsvalget, og der er én person til at betjene os, men som samtidig med skal udlevere pas, måske alle andre er til frokost? Ventede forgæves 15 min, og 6 andre havde nummer før mig, så øv øv, flere af os opgav simpelthen

27 oktober 2022

Vågn op..

Vågn op... Jeg betaler jeres løn så let rumpen og kom op i hastighed At bruge 40 min på at få ombyttet kørekort er ikke ok. selve ombytning tog mindre end 30 sek da i endelig vågnede op

1 september 2022

Udsigt fra nyt nabohus med 5 direkte til vores stue værelser og terrasse

Helt utroligt hvad der gives af byggetilladelser til gene for andre. pt opføres der hus på en grind lige ved siden af vores i Fårvang nylandvej 53, hidtil de sidste 20 år har vi boet ugenert nu med det nye hus tæt på vores hævet væsentlig over jorden får de nye naboer med 5 vinduer direkte udsigt til vores stue , værelser og terrasse hvordan kan en sådan tilladelse gives ???? der mangler kompetente folk på de poster-:(

6 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Altid tænkes der penge før mennesker

Altid tænkes der penge før mennesker. Ledere kan lyve uden konsekvens, og gør det gerne.
Ikke engang når der reelt set er tale om lovbrud, får det konsekvenser. Hvis du har behov for hjælp til dine børn, skal du IKKE vælge at flytte til Silkeborg kommune!

1 november 2021

Ringe service i Silkeborg Kommune

Modtager en NemSMS d. 11/8 der oplyser at ”jeg har opgaver, der skal udføres i Mit Sygefravær inden 13/8, da det ellers kan have betydning for min ret til sygedagpenge. Mvh din Kommune.”

Jeg kan overhovedet ikke forstå hvad det drejer sig om (er ikke sygemeldt) og undrer mig over, at der så ikke står Mvh Silkeborg Kommune.
Ringer til Silkeborg Kommune for at få oplyst om de har sendt mig en sådan Sms, men får oplyst at sygedagpenge ikke har åbent i dag og at jeg skal ringe i morgen. Jeg spørger om de virkelig ikke har en eneste person i Kommunen, der kan oplyse mig om de har sendt mig den SMS eller om der er tale om et hack.
"Jo! hvis du ringer i morgen."
Det er sgu da for dårligt af Silkeborg Kommune at man ikke er i stand til at svare på så simpelt et spørgsmål. Jeg arbejder på AUH i Skejby og vi kan godt svare på en så simpel ting, hvis en borger ringer til os.
Skam Jer Silkeborg Kommune, det er sgu for ringe og fattigt af så rig en kommune.
Mvh
Charlotte Sørensen,
Bosiddende i Silkeborg Kommune

11 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er så utroligt dårligt

Det er så utroligt dårligt, at vi ikke får nogen som helst information. Alle andre steder feks, svømmehaller slår stort op med at de åbner i dag. Jeg har kigget på jeres side, været på kommunens hjemmeside, og har ringet til dem. Så meget mangel på info, har jeg ikke set før.

8 juni 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Silkeborg kommune fatter ikke en skid…

Silkeborg kommune fatter ikke en skid af noget som helst man Beder dem om, jeg har været afmeldt e box i 2 år pga. en tur i fængsle og nu hvor jeg er fri igen vil jeg godt ha e box op at køre igen men 3 gange på kommunen for at be dem om at tilmelde mig igen men ingen af de 3 fjolser jeg har snakket med hade iq nok til at få det til at virke så dejligt dejligt lille klamme kommune som ingen ting kan finde ud af.... kort sagt så lad hver med at flytte til Silkeborg for du mister alt du har og eger og de hjælper dig ikke med noget som helst, bliv heller langt væk fra den kommune som du kan

13 februari 2020

Uanstændig p-kontrol.

Jeg syntes at en seriøs kommune som Silkeborg, bruger et så useriøs firma som Europark, er under alt kretik,
Skulle besøge min forlovede, som havde været igennem støre operation.
Jeg trak en p-bilet i automaten,placerede den på instrumentbordet, som der står på p-billetten.betalte for 39 kr for parkeringen, da jeg var færdig med midt besøg.
Da jeg kørte ud af parkeringspladsen, starter jeg vinduesviskerne, først der ser jeg den gule seddel, der er monteret på højre side af højre vinduesvisker, underligt at man ikke placer den ud for føresiden, da det sikkert er føreren, der skal betale afgiften.
Jeg vender om, og kontakter receptionisten på sygehuset,som kunde fortælle at jeg bestemt, ikke var den eneste der bavde oplevede, at betale for parkeringen og indkassere en kontrolafgift.
Syes I burde tage til efterretning, om denne form denne form for p-kontrol er anstændig at anvende på et sygehus.

1 augusti 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Enten kommer man i forbindelse med…

Enten kommer man i forbindelse med medarbejdere, som er larmende uinteresserede i hvad de laver og man kan undre sig over hvorfor de arbejder med mennesker og hvordan de kan have valgt, at arbejde med mennesker, fordi de på ingen måde egner sig til det eller også mødes man af super ihærdige medarbejdere, som ånder og lever for hvad de laver, man er ikke et sekundet i tvivl om hvorfor de sidder i den stilling som de gør. Så det er enten rigtig godt eller alarmerende elendigt, der er ingen grå zoner.

19 juni 2019
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.