Silkeborg Teltudlejning Omdömen 10

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

5 stjerner herfra

Kan kun give Silkeborg Teltudlejning og Nicolai de bedste anbefalinger. Vi havde bestilt 6 x 9 meter telt, gulv, borde, stole, lyskæde og køleskab. De kom 2 dage før arrangementet og opsatte teltet og gulvet og kom igen 2 dage efter og tog det hele ned igen. Så helt perfekt og med god tid til både pyntning og opstilling. De var lynhurtige og meget servicemindede. Helt perfekt.

7 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En service uden lige, og telte lige som man forventer dem !

Vi fik simpelthen service for alle pengene, og et fuldstændig kanon telt!
Nicolai kom og hjalp os sætte telt op, det var nemt og overskueligt og vi fik en perfekt vejledning til at tage det ned igen. Teltopsætning tog ca 1.5 time for et 6x12 m telt og det samme gjorde nedtagning.
Det har været nemt at koordinere med dem og det hele har bare været en helt vildt god oplevelse!
Hvis man kunne havde de fået 10 stjerner ⭐️

25 maj 2024

God service og kvalitet

Havde booket et 6x9 m telt incl. gulv, borde, stole, lyskæder og duge.
Alt var som det skulle være og super service i forbindelse med opsætning og nedtagning. Teltene og inventar var af god kvalitet der modstod regn og vind i dagene op til mit arrangement.
Hurtig besvarelse på spørgsmål via mail.
Vil ikke tøve med at benytte dem en anden gang og kan kun give min varmeste anbefaling.

9 september 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og personlig service udover det sædvanlige

Jeg bookede et 6*9 meter party telt incl gulv, stole og borde, til en barnedåb. I tiden før, under og efter den glædelige begivenhed oplevede vi en meget personlig og vedkommende service hvilket gør, at vi næste uden tvivl atter vil benytte dem som teltleverandør.

10 juni 2021

Rigtig god service

Rigtig god service med at finde den rigtige løsning til vores arrangement! Samtidig udviste de god forståelse da vi blev nødt til at aflyse igen pga coronaen.

29 september 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og velholdte produkter

For to år siden lejede vi et opstillet telt til en fest med 90 gæster plus musik.
Leverancen var inklusiv gulv, borde, stole og lys.
Teltet blev leveret, opstillet og fjernet. Alt fungerede perfekt.
Nu har vi netop returneret borde og stole efter et selskab med 25 gæster - igen var alt tip-top - også uden sure miner da vi reducerede lejemålet kraftigt pga. civid-19.

10 augusti 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Desværre har vi ikke kunnet opleve at…

Desværre har vi ikke kunnet opleve at bruge telte fra Silkeborg Teltudlejning, da vi pga Coronakrisen har aflyst vores jubilæums arrangement...men vi har oplevet 5 stjernet service fra vores første opringning, til vores aflysning. Mvh Aase.

22 april 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.