Siliconesandmore.com Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kann absolut nicht klagen! Übersichtliche und durchsichtige Seite mit allen wesentlichen Informationen, faire Preise, schneller Versand. Man weiß von Anfang an, was man zahlen muss, es wartet... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het bedrijf zou er goed aan doen om de mengverhoudingen op elkaar af te stemmen zodat het duidelijk is en uitvoerbaar. Want 100:50 is duidelijke taal maar 4,5 % op 0.75 cl is voor studiebollen en do... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Abysmal customer service

The problems start with entering your invoice and delivery addresses. And telling them about it had no effect whatsoever. They did not care.
The second issue was that they didn’t have the product in stock despite the website telling me so when ordering.
No sorry no nothing.
Not going to order from them again.
You can get the same products from alibaba for 10% of the price if you need more quantity.

28 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Verhoudingen

Want 100:50 is duidelijke taal maar 4,5 % op 0.75 cl is voor studiebollen en door deze onduidelijkheid is het bij mij meer mis gegaan dan goed.
Ga dan vanaf nu weer mijn hobbyspullen bestellen bij de Chinees.

10 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klantonvriendelijk m.b.t. slechte bodycasting set.

Super mooi idee de bodycasting set.
Vandaag hebben wij de set gebruikt.
Helaas zat de 3d gel helemaal vol met luchtbellen. Die bellen zijn uiteraard ook heel goed op het beeldje te zien. We hebben alle stappen op de juiste manier uitgevoerd. Misschien zat er een fabrieksfout in de substantie. Ik heb gemaild met het bedrijf maar ze weigeren dit netjes op te lossen. Jammer van ons geld. Jammer dat zo'n goed lopend bedrijf zo klantonvriendelijk is.
Wij bestellen hier nooit meer.

10 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering is nooit op tijd

Levering is nooit op tijd. Donderdag bestellen, vrijdag moet worden gestuurd niet gedaan, pas zaterdag, pakket komt tussen maandag - dinsdag... Misschien tijd veranderen verzenden bedrijf...

15 mars 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slechte service, goed product.

Wij verbazen ons enorm hoe de kwaliteit van service terug gelopen is afgelopen jaar. Wij kopen toch behoorlijk veel siliconenrubber in voor ons bedrijf maar onze bestellingen komen steeds later. Levertijden kunnen oplopen door drukte etc. maar we krijgen geen terugkoppeling en vaak alleen beloftes over leveringen die dan weer opschuiven.

Erg jammer, want het product is topkwaliteit.

23 november 2024

Super klantenservice

Super klantenservice, nemen veel tijd om uit te leggen. Hebben kennelijk ook veel informatie op de website onder het kopje 'informatiecentrum': artikelen, video's etc.

Smeren je niet onnodig dure producten aan. De slogan 'service boven sales' klopt dus.

22 augusti 2024

Diefelijk gestolen

dat je verzending moet betalen oke, Maar het dubbel vragen om het terug te sturen. Dat is diefelijk gestolen!! Ik had 4 st plasticine besteld, eerst wel mijn pakketje ineens terug gestuurd, verpakking zou beschadigd zijn .... dan pas een week later kreeg ik mijn pakketje en deze plasticine was zelfs niet meer te kneden, was net een baksteen waar je iemand mee kan doden. Dan als je het doorgeeft aan iemand, is het van ja jammer dat onze producten je niet bevallen maar je kan altijd terug sturen.
Gewoon diefelijk gestolen noem ik dit.

12 augusti 2024

Seriös und zuverlässig

Kann absolut nicht klagen!
Man weiß von Anfang an, was man zahlen muss, es wartet keine böse Überraschung an der Kasse.
Auch dass man als Gast bestellen kann, fand ich extrem angenehm.

Bei der Verpackung war ich wegen der ganzen Flocken erst erschrocken, aber der Hinweis, dass das alles abbaubar ist, beruhigt.
Im Paket neben der Rechnung nochmal wichtige Informationen und Hinweise in Papierform beigelegt.

Mit dem Produkt bin ich auch sehr zufrieden, sollte nochmal Bedarf bestehen, werde ich wieder bei dem Laden bestellen 👍

3 juli 2024

Bodycasting set

Ondertussen al een paar keer een bodycasting set gekocht. Een leuk cadeau om te geven. Makkelijk in gebruik. Telkens een snelle levering.

7 mars 2024

Reliable and competitively priced

European based, but pricing in £'s available on the website, a wide range, good availability and competitively priced. I'm UK based, and the tracked delivery arrived promptly.

12 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SilicOne is een absolute aanrader!

Vorig jaar móest het onderwaterschip kaal gemaakt vanwege slechte hechting van de antifouling/onderlaag. Toen voor SilicOne gekozen. Een secuur werkje met in achtnemend de juiste verwerkingstemperatuur en tussentijden tussen de lagen (8!).
Na een jaar in t water gelegen te hebben (op zoet én zout water gevaren) onze zeilboot voor een reparatie aan het roer even eruit laten halen: de druppels liepen gewoon van het onderwaterschip af! ECHT GEWELDIG!! Een mini filmpje van wat aanslag, dat super makkelijk te verwijderen was. Borsteltje erover, doekje er langs en weer als NIEUW!!
De wetenschap dat we geen gif in t water hebben achtergelaten is ook super!
Waarom nog zelfslijpende antifouling aanbrengen?

2 maj 2023

Zeer tevreden

Mijn pakketje is inderdaad binnen 1 dag aangekomen en nog eerder dan de afgesproken tijdstip. Prima verpakking. Dat zijn nog eens afspraken!

1 mars 2023

Helemaal top!

Resin bij hun besteld, er is niet veel aan te zeggen anders dan het ging super goed. Bestelling plaatsen liep soepel en het product kwam heel veilig verpakt een dag later voor mijn deur, zoals ze inderdaad op hun website mee adverteren! Top bedrijf wat mij betreft en ontzettend snelle levering.

13 augusti 2021

Zeeer teleurstellend bedrijf.

Zeeer teleurstellend bedrijf.
Maken zelf een fout door een dop niet correct op een jerrycan giethars te draaien waardoor het pakket lekte en dit op mijn schoenen en broek kreeg, alles onder . Dat krijg je er nietmeer uit. Na contact moest ik afschriften bewijs van aankoop broek en schoenen sturen. Je zou denken oke ze lossen het op. Maar helaas. Ze maken nieteens een excuus! Gevolgschade door hun blunder weigeren ze te vergoeden!
Na jaren duizenden euro's aan bestellingen zijn ze me als klant kwijt!

22 mars 2021

Ongeloof en slechte service

Ik had een siliconen set en een kinderset besteld op deze site. Mijn baby kreeg en een allergische reactie waarvoor antibiotica nodig was en de set werkte niet waardoor ik 1 bonk ellende kreeg. Weggegooid geld dus maar het ergste vind ik dat ik mijn verhaal mailde, toen werd er verzocht om telefonisch contact op te nemen. Ik kreeg toen een medewerker aan de telefoon die het blijkbaar belangrijker vond om te vertellen dat ze het zo druk hadden omdat Rico Verhoeven hun product had gebruikt dan dat hij naar mijn verhaal luisterde. Vervolgens moest ik maar een foto mailen en daarna heb ik niks meer gehoord. Zeer slechte service dus!

30 november 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.