4,5

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg skulle bruge en Zafe T-Lock m

Jeg skulle bruge en Zafe T-Lock m. Gateway
til vores sommerhus jeg kontakte sikringsbutik.dk og det var en positiv oplevelse han fik hurtig fat i en og den blev sendt samme dag og modtag dage efter som 👍 kan varmt anbefale at handle ved sikringsbutik.dk

1 april 2026

Fremragende service

Fremragende service! Leveret dagen efter direkte i postkassen, blev kontaktet om leveringen, og fik samtidig gode råd om produktet. Super imødekommende og engageret – virkelig klasse service!

9 mars 2026

Installation af udstyr

Vi havde Michael og Kristian ovre hos os og installere. Fedt system, hurtig opsætning og super flinke teknikere. Kan varmt anbefales.

11 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Overordnet god service.

Overordnet god service.
Jeg havde bestilt en del produkter fra Ajax, og de 4 stjerner får de for god service når man ringer til dem, og for at svare hurtigt på mails.
Da jeg skulle hente min pakke fra pakkeshop, bemærkede jeg at indholdet raslede noget, og selv om der var kommet et par luftpuder i toppen, så var det ikke nok til at sørge for at indholdet lå forsvarligt i kassen. Da indeholdet ,som er dyrbar elektronik, repræsenterer en vis værdi, og at pakken skal i de “kyndige” hænder på et pakkepost firma, have jeg lige forventet den sidste detalje med lidt ekstra pakke materiale.
Ellers havde det været 5 stjerner.

5 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ajax produkter leveret med SUPER service

Har handlet med Sikringsbutik.dk flere gang i forbindelse med køb af Ajax produkter.
Hver gang har Gorm & Christoffer leveret super service.
Kommer helt sikker igen :)
Hilsen en glad jysk kunde

4 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Serviceminded virksomhed, med fornuftige priser

Gorm fra Sikringsbutik var meget imødekommende ift. at give en god pris på en pakkeløsning til vores nye hus huset.

Samtidigt informerede han mig også om hvad jeg skulle huske at have ved siden af, f.eks. om jeg var klar over at udendørs kameraer krævede en POE switch osv., så jeg ikke ville ende op med at stå og mangle ting når det skulle sættes op.

Produkter blev ligeledes leveret som aftalt og inden for få dage.

God oplevelse med Sikringsbutik herfra.

15 september 2025

Utrolig god service

Utrolig god service, både med en utrolig pædagogisk måde at svarer på spørgsmål og gå i dybden så man virkelig forstår tingene. Produkterne levede også op til forventningerne, generelt er alt bare skide godt.

30 maj 2025

Super oplevelse af sikringsbutik.dk

Super oplevelse af sikringsbutik.dk. Afgav ordre mandag middag. Tirsdag ligger mine varer til afhentning i pakkeshoppen. Det kan da ikke være bedre!!! Når så mine varer blev leveret til en skarp pris giver det mig ikke grund til andet en 5 stjerner herfra 😀👍

15 mars 2023

Gode hele vejen rundt

God vejledning - hurtig levering - nem montering - søde og serviceminded. Kan bestemt anbefale sikringsbutik.dk
Jeg valgte selv stedet pga. anbefalingerne herinde samt et lokalt aspekt, og anbefalingen gives hermed videre.

1 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale shop og Ajax alarm

Efter en god snak over telefonen med Gorm og efterfølgende tjep SMS opfølgning fik jeg bestilt. Hurtig levering og fin dialog omkring en enkelt del med lidt længere leveringstid. Ajax alarmen kan varmt anbefales. Efter en årerække med Sikkerthjem alarmen kan de mere avancerede featues, som er mulige - men ikke nødvendige at opsætte, ses. Opsætning via App meget brugervenlig og montering i hjemmet ligeså. Har brugt alarmen et par uger og ser frem til at opgradere med tags til børnene i denne uge.

29 mars 2022

Hurtig levering & fantastiske priser

Bestilte søndag aften - Mandag til frokost fik jeg besked på at de sendte den afsted og modtaget tirsdag :)

Udover hurtigt levering får du også noget af den bedste pris på Ajax systemet her hjemme :)

22 mars 2022

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice. Jeg har bestilt et komplet alarm system og udendørs kamera. Blev kontaktet af kundeservice, som gjorde opmærksom på, at der muligvis var en varer jeg manglede. Måtte straks rose dem for at være opmærksomme og fik bestilt den sidste del. Det hele blev sendt samlet uden ekstra omkostninger til fragt.

Mange tak for en god handel!

16 februari 2022

Fantastisk service og support

Virkeligt et fantastisk personale, der virkeligt i ånden bærer “god kundeservice”.
Ringer til butikken med et par tekniske spørgsmål og Gorm ringer tilbage allerede samme dag og er knivskarp.

Jeg var ikke i tvivl, hvilket gjorde at ordren nu er lagt

5 stjerner, og varmeste anbefalinger herfra.

8 januari 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.