Sihocph Omdömen

2. Diamanthandlare
  3. Guld- och silverhandel
  4. Smyckesdesigner

Skrivet av företaget

Siho Copenhagen er et dansk smykkebrand med fokus på klassisk elegance, tidløst design og smykker, der kan være en del af din stil i mange år. Vi skaber og udvælger elegante smykker til kvinder, der sætter pris på kvalitet, feminine detaljer og et sofistikeret udtryk. Hos Siho Copenhagen finder du et nøje udvalgt sortiment af smykker i sterling sølv og ægte guld. Vores kollektion omfatter blandt andet ringe, halskæder, armbånd og øreringe, som er designet til både hverdagen og særlige anledninger. Vi har fokus på klassiske designs, der er nemme at kombinere, og som kan bruges alene eller sammen med dine andre favoritsmykker. Vi tilbyder også elegante ringe med lab-grown diamonds. Lab-grown diamonds er diamanter, der har samme kemiske, fysiske og optiske egenskaber som naturlige diamanter, og de giver mulighed for at vælge en smuk diamantring med et moderne udgangspunkt. Vores lab-grown diamond ringe er et oplagt valg til dig, der leder efter en tidløs ring til forlovelse, bryllup, en særlig anledning eller som en personlig gave. For os er smykker mere end accessories. Et smykke kan være et symbol på kærlighed, en gave til en, du holder af, en markering af et særligt øjeblik eller en måde at forkæle sig selv på. Derfor lægger vi stor vægt på design, kvalitet og den samlede kundeoplevelse. Siho Copenhagen henvender sig til kvinder som ønsker elegante og alsidige smykker, der passer til forskellige stilarter og livets mange øjeblikke. Uanset om du leder efter et enkelt sølvsmykke, et elegant guldsmykke, en klassisk ring, en diamantring eller den perfekte gave, ønsker vi at gøre det nemt at finde et smykke, du vil elske at bære. Vores ambition er at kombinere moderne dansk smykkestil med tidløs elegance og tilbyde vores kunder en tryg, professionel og inspirerende oplevelse fra første besøg til smykket er i hånden.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg har modtaget den smukkeste pinky…

jeg har modtaget den smukkeste pinky ping i 14 karat hvidguld med en lab diamant fra siho copenhagen, og jeg er utrolig glad for den!

hele oplevelsen har været virkelig god ! servicen har været både personlig, tryg og professionel fra start til slut.

kvaliteten af både smykket og indpakningen er virkelig gennemført, og man kan tydeligt mærke, at der er kælet for detaljerne.

en rigtig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Siho Copenhagen!

15 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SIHO Copenhagen og kan varmt anbefale dem.

Jeg købte deres Pinky Ring Diamond til min kone i anledning af vores 2-års bryllupsdag, og ringen levede i den grad op til forventningerne. Den er utrolig elegant, stilren og smukt udført, og man kan tydeligt mærke, at der er lagt vægt på både kvalitet og de små detaljer.

Det vigtigste for mig var selvfølgelig min kones reaktion – og hun blev mere end glad for den. Det gjorde gaven og vores bryllupsdag endnu mere speciel.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse med SIHO Copenhagen. Flotte og elegante smykker, høj kvalitet og en gave, der virkelig vakte glæde. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

De varmeste anbefalinger herfra!

10 september 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Jeg købte en 3 karat lab-grown diamant til konen, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med både købet og servicen. Alt fra levering og kundeservice til den personlige hjælp og den flotte indpakning var helt perfekt. Man mærker virkelig, at der bliver gjort en ekstra indsats for at give en god oplevelse.
Konen var super glad for den!!!

Jeg vil også klart anbefale at overveje lab-grown diamanter frem for traditionelle diamanter. Efter min egen erfaring synes jeg, at man får utrolig meget mere for pengene, og hvis man en dag står i en situation, hvor diamanten skal sælges igen, mister man rigtig mange penge på en traditionel diamant. Derfor synes jeg personligt, at lab-grown er et langt bedre valg, hvis man gerne vil have en stor, ren og flot diamant uden at betale en unødvendig høj pris.

Jeg er virkelig glad for mit køb, og min kone blev selvfølgelig også meget glad. Kan varmt anbefale denne smykkeforretning!

26 augusti 2026

Jeg bestilte et armbånd

Jeg bestilte et armbånd, som jeg er vildt glad for! Den er elegant præcist som på billedet. Jeg fik min pakke kort tid efter min bestilling ! God service og vildt flot indpakning.

6 september 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er simpelthen så glad for mine…

Jeg er simpelthen så glad for mine smykker fra SIHO Copenhagen! ✨ De er virkelig smukke, elegante og lever helt op til mine forventninger. Man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i top, og smykkerne føles både gennemførte og eksklusive.

1 augusti 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse og kvalitet ❤️

Super god oplevelse. Jeg er virkelig glad for mit smykke, det er endnu flottere i virkeligheden end på hjemmesiden. Bestillingen var nem og pakken kom hurtigt og fint pakket ind. Smykket er i rigtig god kvalitet og jeg er bestemt tilfreds med mit køb. Kan klart anbefales 💍❤️

6 september 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.