Helaas kun je niet 0 sterren geven.
Ook ik ben opgelicht...Vooral niet bestellen!
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helaas kun je niet 0 sterren geven.
Ook ik ben opgelicht...Vooral niet bestellen!
pakket verkeerd geleverd, bericht gekregen dat er opnieuw werd verstuurd echter hoor je daarna niks.
IBAN controle geeft aan dat het mogelijk frauduleus is.
Je kan hier beter niet bestellen.
UPDATE:
Heb na een week een antwoord gekregen waarbij ook gelijk rekening is gehouden met mijn verzoek tot het leveren voor de gestelde datum en anders te annuleren. Na 2 dagen stond het geld weer op mn rekening.
1 ster aangepast naar 3.
Oplichters! Slechte kwaliteit, levering duurde héél lang. Na mijn bestelling hoorde ik maar niets en aangezien het een verjaardagscadeau was heb ik gemaild om te annuleren. Daar kreeg ik vlot reactie (wel duidelijk vertaald naar het Nederlands), maar annuleren ho maar, ik kreeg na 4 dagen een track & trace code en nooit weer iets van hen gehoord, na herhaaldelijke mailtjes. €100 betaald voor een slechte sieradendoos (die na ruim 2 weken binnenkwam). Bestel hier niet!!
Ik had een verjaardagsfeest deze maand en wilde een sieradendoos kopen voor mijn vriendin. Ik bestelde daarom van sieradendoos.com op 30-7-2024.
Het duurde echter dermate lang voordat ik een verzendbevestiging kreeg (7-8-2024), dat ik een ander cadeau moest aanschaffen. Ik had dan ook een e-mail verstuurd naar de klantenservice om mijn bestelling te annuleren, maar men reageerde hier niet op. Ik zag ook geen geld teruggestort worden naar mijn bankrekening.
Toen ik eindelijk een verzendbevestiging kreeg, stond daarbij ook geen Track & Trace code, hoewel dat wel bij het product staat ('Levering met tracking').
Krijg ik nou wel of geen sieradendoos binnen? Ik zit nog steeds in onzekerheid en de nieuwe reviews geven me geen vertrouwen.
Kort gezegd, bestel hier niet voor een goede ervaring. Ik weet nog steeds niet of ik ben opgelicht of niet. Het voelt echt alsof ik aan het lijntje word gehouden....
(VERVOLG: 12-8-2024)
Uiteindelijk heb ik toch het product gekregen na twee weken van onzekerheid. Blijkbaar kwam het product niet uit Parijs (Frankrijk), maar uit Hangzhou (China). Dit werd om de een of andere reden niet vermeld op de website.
Logisch dat het dan ook langer duurde voordat de bestelling daadwerkelijk aankwam in Nederland. Over het product zelf en de verpakking van het product ben ik tevreden, maar de klantenservice heeft tot nu toe nog steeds niet gereageerd op mijn e-mail (betreffende de annulering van mijn bestelling).
Zodoende is mijn advies om hier slechts iets te kopen als je kan leven met een onbekende levertijd, een onbereikbare klantenservice en het niet ontvangen van een Track & Trace code.
(CORRECTIE)
Ik werd toch wel opgelicht, maar via dropshipping. Ik had een reverse image search engine toegepast, waardoor ik uiteindelijk het product had gevonden op AliExpress voor 5 euro, terwijl ik 30 euro had neergelegd.
Ik ontving na meer dan twee weken eindelijk één van de twee bestelde juwelendoosjes. Ik heb geen idee waarom het andere niet is meegeleverd. Een antwoord op mijn mail krijg ik niet. Bestel hier niet, het is een onbetrouwbare Chinese leverancier.
Oplichters!
Bestelling gedaan, betaald en nooit meer iets gehoord.
Een bestelling geplaatst en bevestiging ontvangen. Zou binnen 24-48 uur verzonden worden, maar nooit meer iets van gehoord. Helaas niet goed gekeken van te voren, maar dit zijn dus oplichters. Contactformulier ingevuld, maar krijg natuurlijk geen reactie. Hopelijk kan ik via deze weg andere mensen waarschuwen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.