zou liever 4.5 geven want ik heb opzicht geen klachten vind het alleen vervelend dat het prijskaartje op de voorkant van de doos geplakt was (opzicht wel begrijpbaar) maar als ik het model gebouwd heb... Se mer
Det här tycker kunderna
Beste TCG shop in Nederland. Al jaren onderscheiden ze zich door klantvriendelijkheid en service op nummer 1 te zetten. De nieuwe locatie is top en de medewerkers zijn vriendelijk en staan klaar om j... Se mer
Een heel ervaren team met ontzettend veel verstand van alle kaartspellen . Ze zijn super meedenkend en vooral heel erg eerlijk , advies wat ze geven is vooral persoonlijk gericht en niet perse in ei... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Een groot selectie aan artikelen voor al je Gundam modelkits, Collectables en Card Games kan je te recht bij Side7 Popculture Store!
Kontaktuppgifter
Euromarkt 109, 2408BD, Alphen a/d Rijn, Nederländerna
- 0172 554 003
- info@side7.nl
- side7.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Legit shop from NL
I was skeptic at first because I've read bad reviews about a shop with a similar name to Side7. But this shop is legit!! I am from Asia. I ordered some gunpla as a gift for my friend in Belgium. The ordering process was smooth. And the delivery was fast. They were also very kind to respond to my inquiries.
Prima bezorging en goed ingepakt.
Snelle Levering!
Prima winkel
Goede producten, snelle levering. Enige is dat ik de laatste tijd steeds problemen heb met DPD, maar daar kan de winkel niks aan doen natuurlijk.
Het werdt rap in orde gebracht
Het werdt rap in orde gebracht, dozen waren niet beschadigd, juist misschien de volgende keer een iets grotere doos zodat er meer noppenfolie in kan om de producten te beschermen
Fast delivery
Fast delivery, great prices, the best Gunpoa shopping experience I‘ve had in Europe!
Goeie service
Awesome shop
Awesome shop, awesome people, fast shipping, good prices, good communication n that👍🏻
Geweldige klantenservice
Ik kreeg een verkeerde zending maar dit was super snel opgelost doormiddel van mailtjes met de klantenservice. Wegens kapotte printer kon ik zelf niet het retour label printen. Geen probleem, er werd me één toegestuurd in de post. Plus een presentje voor m'n eerlijkheid en medewerking.
Het personeel zit vol met passie en…
Het personeel zit vol met passie en geven goede raad!
Goede Ervaring
Goede Ervaring
Ik vond de website erg prettig om te gebruiken. Ik heb nooit problemen ondervonden zowel niet met de website als met de levering. De levering is altijd snel en de prijzen zijn redelijk en niet te hoog. Ze bieden een uitstekende service en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring.
Fijne winkel, goed personeel
Ik vind het een fijne winkel om bij te bestellen. Ik had een vraag in een product en ik kreeg vrij vlot een reactie.
Geweldige mensen!
Duidelijke site, snel levering
Vaker bij u site wat bestelt.
Fijne ervaring, snel levering.
Alles Top, kann man trauen.
Gute Preise und Auswahl, schneller und problemloser Versand. Ein Verkäufer, bei dem man nicht meckern kann!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.