Shurgard Self Storage - Stockholm Vanadis Omdömen 83

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Vanadisvägen 4, 113 46 Stockholm, SE

Att ha Shurgard som lagerlösning har varit väldigt positivt för mig, särskilt under en period med mycket rörelse och förändring. Det har gett mig den flexibilitet jag behövt. Jag rekommenderar varmt a... Se mer

Dyrt. Missade en månatlig betalning och blev genast uppsagd med otrevliga formuleringar. När kontraktet väl signerats är enda kontakten ekonomiska frågor. Ingen kundvård eller kundkommunikation. Ser... Se mer

1. Magasinering
  2. Förvaringsutrymme
  3. Lager

Om Shurgard Self Storage - Stockholm Vanadis

Shurgard is a leading self storage provider, offering secure and affordable storage solutions for both individuals and businesses. With more than 340 locations across Europe, including France, Netherlands, United Kingdom, Sweden, Germany, Belgium and Denmark, we provide convenient access to storage space tailored to your needs.

At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.

Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.

Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.

If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.

Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.

For Every Move In Life

340+ self storage stores across Europe
We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
Access 7 days a week
Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
Moving boxes and storage supplies
We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
Expert advice
Over 30 years of experience in the self-storage industry.
Online contract
Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
Our App simplify your storage experience
Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
Free online reservation
All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.

• Vanadisvägen 4, 113 46, Stockholm, Sverige

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

en väldigt positiv upplevelse

trevligt samtal och hjälpsam personal. Jag fick all hjälp jag behövde med både förråd, hantera appen och förstod alla de tekniska detaljerna. En väldigt positiv uppleverlse! Tack

16 oktober 2025

Ett litet problem men det löstes rätt omgående

Allt funka relativt smärtfritt. Ett orosmoment pga IT fel som löstes varsamt och med all hast.

30 maj 2025
Logotyp för Shurgard Self Storage - Stockholm Vanadis

Svar från Shurgard Self Storage - Stockholm Vanadis

Hej Holger! Tack för att du tar dig tid att lämna dina synpunkter. Vi har vidarebefordrat dina påpekanden till anläggningspersonalen som kommer att undersöka detta och kontakta dig inom kort. Ditt Shurgard Team

Jag är mycket nöjd med anlägningen i…

Jag är mycket nöjd med anlägningen i Vanadis. Allt gick smidigt och enkelt, och jag gillar att man inte är bunden till att använda någon app, även om möjligheten finns. För mig var detta avgörande. Feedback till anläggningen är att kartan kan förbättras, men detta är inget problem då jag nu vet hur man kommer till skåpet.

3 april 2025

Ert trevliga bemötande och engagemang

Ert trevliga bemötande och engagemang.
Stort tack för ert jobb att göra mitt förrådsäventyr så enkelt som möjligt. Trevliga samtal kring frågor om förlängning av kontrakt men också ert smidiga sätt att lösa ändrade förutsättningar för mig som kund.

27 november 2024

Mycket nöjd med det trevliga bemötandet…

Mycket nöjd med det trevliga bemötandet när jag tecknade avtalet på kontoret Vanadisvägen och att jag blev uppringd idag för att höra att allt hade fungerat när jag flyttade in i går. Uppskattade påsen med trevligt hälsning innanför dörren till förrådet.

24 november 2024