Noxare Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Wat een prachtige spiegel

Wat een prachtige spiegel! Ik ben er super tevreden mee. De spiegel was gemakkelijk te plaatsen, ziet er heel mooi uit en geeft mijn woonkamer een luxe uitstraling. Goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader!

17 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

zeer betrouwbare webshop! aanrader!

Na een snelle levering bleek, dat we de verkeerde maat spiegel hadden gekregen. Direct gemaild en al snel een reactie mogen krijgen met daarin gelijk de oplossing. De spiegel zou worden omgeruild en ook dat ging snel! Fijn geholpen en erg blij met de spiegel!!

10 juni 2026

Super goede service!

Super goede service! Fijne (bezorg) afspraken mee kunnen maken, snelle communicatie. De boogspiegel is zo mooi!! Prachtige kwaliteit!

25 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tevreden klant

Ik ben over het algemeen erg tevreden met de spiegel, de kwaliteit is super, en de spiegel is mega goed verpakt en beschermd voor beschadigingen! Een minpuntje was dat de verkeerde kleur spiegel was geleverd maar zodra ik dit liet weten stuurde ze gelijk de juiste kleur spiegel op! Ik ben super tevreden!

16 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een super fijne ervaring om bij…

Wat een super fijne ervaring om bij jullie bedrijf te shoppen! Alles werd snel en netjes geleverd. De spiegel is waanzinnig en echt een eye catcher!

11 maj 2026

Svar från Noxare

Wat ontzettend leuk om te horen. Daar doen we het voor! Geniet van de spiegel en je nieuwe eye catcher in huis.

Eyecatcher

Snelle levering, perfect ingepakt en de spiegel is zoooo prachtig!! Echt een etecatcher

9 maj 2026

Helemaal verliefd op deze spiegel 😍

Helemaal verliefd op deze spiegel 😍
Hij maakt de ruimte zó veel mooier en luxer. De kwaliteit voelt stevig aan, hij was goed verpakt en super makkelijk op te hangen. Wat ik vooral mooi vind, is dat hij de kamer meteen groter en lichter laat lijken.
Precies zo’n item waarvan je denkt: waarom hebben we deze niet eerder besteld? Echt een eyecatcher in huis!

8 maj 2026

Svar från Noxare

Bedankt voor deze fantastische review! Veel plezier met de spiegel en fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.

Groetjes Team Noxare

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden over mijn bestelling bij…

Super tevreden over mijn bestelling bij Noxare! De bezorging was snel en verliep heel soepel. De spiegel kwam perfect aan en was echt ontzettend goed en stevig ingepakt, waardoor alles helemaal onbeschadigd was.

De kwaliteit van de spiegel is prachtig en hij geeft echt een luxe uitstraling aan mijn interieur. Je merkt aan alles dat er aandacht is besteed aan zowel het product als de service. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie statement spiegel! ✨

6 maj 2026

Svar från Noxare

Bedankt voor je vertrouwen in Noxare en geniet van je mooie spiegel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super verpakt, mooie kwaliteit spiegel

Super verpakt, blijft een spiegel, maar keurig. Kwaliteit is super, snel geleverd!

24 april 2026

Svar från Noxare

Top om te horen, dank je wel! 🙌
Fijn dat alles veilig is aangekomen en dat je blij bent met de kwaliteit en levering. Veel plezier met je spiegel!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, reageren snel op vragen en de levering was mega snel. De spiegel zit goed verpakt en zitten schroefjes bij al je het op wilt hangen.

22 april 2026

Svar från Noxare

Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Zo te horen heeft jouw spiegel al een mooie plekje gekregen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.