Er zijn veel producten zoals deze op de markt en dat is moeilijk kiezen. Op de een of andere manier, ook door reviews, deze gekozen. Ik ben zeer tevreden over dit product en zou het zeker aanbevelen... Se mer
Företaget har svarat
Goede communicatie Snelle levering Fijn product! Geweldig e-mail contact! Behulpzaam Hier hebben ze nog oog voor de mens ipv dat je een nummer bent.
Företaget har svarat
De product gekocht en gebruikt. Maar je moet wel vlink blijven poetsen. Het wordt wel mooi schoon.
Als klant heb je bepaalde verwachtingen van een produkt. Wanneer die allemaal, van bestelling tot gebruik ervan , worden vervuld kan je toch alleen maar super tevreden zijn toch? Complimenten!
Innovatieve voer- en vaartuigverzorging met nano-bescherming voor krachtige reiniging en stralende bescherming. Bij BLINKT geloven we in kwaliteit en eenvoud. Onze producten bieden maximale resultaten met minimale inspanning. Met slechts een paar producten bereik je zowel diepe reiniging als langdurige bescherming. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze formules zijn milieuvriendelijk en zorgen voor een schone wagen én een schonere planeet. Of je nu een doorgewinterde detailer bent of net begint, BLINKT maakt professionele resultaten toegankelijk voor iedereen. Met onze bundels bespaar je tijd én geld, zonder in te leveren op kwaliteit. Vertrouwd door klanten die dagelijks het verschil ervaren. Ontdek het gemak van BLINKT en maak je poetsroutine efficiënter en effectiever.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Er zijn veel producten zoals deze op de markt en dat is moeilijk kiezen.
Op de een of andere manier, ook door reviews, deze gekozen.
Ik ben zeer tevreden over dit product en zou het zeker aanbevelen.

Goede communicatie
Fijn product!
Geweldig e-mail contact!
Behulpzaam
Hier hebben ze nog oog voor de mens ipv dat je een nummer bent.

Svar från BLINKT
Afspraken worden prima nagekomen.
Hulp bij bestellen.
Prima spul Blinkt!

Svar från BLINKT
Snelle levering van het product.
Het product, Douchewand Reiniger met Nano Coating, doet zijn werk goed.

Svar från BLINKT
De product gekocht en gebruikt.
Maar je moet wel vlink blijven poetsen.
Het wordt wel mooi schoon.
Heel goed product voor een scherpe prijs. Gebruik dit nu enkele weken en mijn kozijnen blijven een stuk schoner. Aanrader.
Mijn camper met blinkt gewassen.
Wat een ervaring. Het lijkt wel een nieuwe. Camper hoeft niet meer met boenwas geboend te worden.
Enkel alleen met blinkt wassen en hij ziet er weer als nieuw uit.
Geweldig goed product.
Snelle levering, had een vraag via de mail deze werd snel en vriendelijk 🤗 beantwoord.
Ook het bestelde product werkt naar behoren. Ben zeer tevreden.
Heb alle producten van Blinkt gebruikt en ben super tevreden auto glanst perfect en de producten waren makkelijk te gebruiken.
Top spul. Makkelijk te verwerken, reinigt als een dolle. Spray is verbluffend doet veel op een zwarte auto. Levering zeer adequaat. Sven is erg servicegericht en komt afspraken goed na. Zeker een aanrader.
Snelle levering van een kwalitatief goede bundel. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Top spul, doet wat het beloofd! Zelf gebruikt op de mountainbike, en heb het poetsen nog nooit zo prettig ervaren! Zeker een aanrader, 10/10
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.