Ik had tuinklompen besteld en deze vielen qua maat kleiner uit dan gedacht. Zonder problemen werd er meteen een nieuw paar opgestuurd in een grotere maat. Ik werd telefonisch te woord gestaan door een... Se mer
Det här tycker kunderna
Netjes en snel verzonden. De producten zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Ik had twee placemats en een gymtas gekocht. Mijn dochter is enorm fan van Fien & Teun en was dan ook superblij toe... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Van Hoorne Shop is een online speelgoedwinkel en onderdeel van de Van Hoorne Groep. Met een groot assortiment speelgoed van populaire kindermerken als Fien & Teun, Mike & Molly, Stip de Pony en meer maken zij het mede mogelijk voor kinderen om beleveniswerelden te creëren en plezier te maken met hun favoriete idolen. Kids Toys World maakt speelgoed een belevenis!
Kontaktuppgifter
Polderweg-oost 5, 2973AN, Molenaarsgraaf, Nederländerna
- 0184726686
- info@kidstoysworld.nl
- shop.vanhoorne.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Moeder van 3 superblije kindjes
Ik vind de site overzichtelijk, de verzending is netjes en snel! Klantenservice is uitermate lief! De producten zijn geweldig! Wij verblijven elk jaar op het park en de mensen daar zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Was de hele wereld maar zo! De liedjes blijven leuk, zelfs voor ouders. Ik ben zelf werkzaam oa als propmaker voor film en theater en ik vind dit zo goed bedacht allemaal. Keep up the good work!!
Snelle nette levering
Het bestelde werd zeer snel geleverd
S,avonds om 11 uur besteld
S,avonds om 11 uur besteld, de volgende dag was het pakket er al.
Snelle en nette service
Snelle en nette service! Ook leuke producten met een goede prijs.
Leuke prijs voor Fien pop en ook snel…
Leuke prijs voor Fien pop en ook snel geleverd.
Fien en Teun producten besteld
Wij bestelden producten van Fien en Teun. Overzichtelijke website, mooi aanbod. Eenvoudig om te bestellen. Vlotte levering.
Wat ik jammer vind: De prijzen op de website verschillen soms behoorlijk van de prijzen in het vakantiepark/avonturenboerderij.
Uiteindelijk netjes opgelost, prima
Onze bestelling met 2 knuffels werd begin vorige maand niet geleverd door PostNL. De klantenservice van PostNL is schandalig slecht, daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Daarna contact gezocht met de webshop, daar hoorden we eerst ook weinig van, na 3x contact te hebben gezocht uiteindelijk netjes opgelost door ze en heeft ons zoontje eindelijk reserveknuffels van zijn favoriet.
Prachtige houten poppenwagen met pop.
Prachtige houten poppenwagen met pop.
Snelle levering....
Moeizaam contact met de klantenservice…
Moeizaam contact met de klantenservice op de website, daardoor geen antwoord op vraag kunnen krijgen en blijkt het bestelde artikel niet te voldoen. Ook op mijn mail nog geen reactie gekregen. En de kortingscode die we hadden ontvangen na verblijf kon nergens ingevuld worden op de webshop.
Makkelijk te bestellen snelle levering
Fijne service en snelle levering
Fijne service en snelle levering! Super leuke spulletjes voor mijn dochter van Fien en Teun. Ze is er helemaal gek op!
Helemaal Top!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.