Väldigt besviken likt många andra att man beställer hem produkter och vid retur får man betala 158kr(!!) för ingenting!! Känns verkligen inte rimligt med en så hög avgift på både leverans och retur... Se mer
Fina kläder men lång leveranstid. Det tar lång tid att få pengarna tillbaka. Väldigt gammalmodigt system. 99kr för att göra en retur. Om de satsade mer på kunden så skulle jag handla där igen.
Försökt att få kontakt med kundservice i 3 månader men får inte svar. Dålig service.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Försökt att få kontakt med kundservice…
Hade det funnits minus stjärna hade de…
Hade det funnits minus stjärna hade de fått det! Som flera andra skriver -falsk marknadsföring då hemsidan framhäver miljötänk ej långa leverans vägar eller tider, snabb leverans och god kvalitet samt hjälpsam kundtjänst. Tog en månad att få leveransen samt spårningen fungerade ej förrän mot slutet när jag försökt avbryta order. Där syntes att produkten färdats med minst 3 utrikesflyg. Och produkten sedan: vilket skämt !!! Fruktansvärt material, utseendet överensstämmer INTE med bilderna och hemsk kvalité a’la billigt asiatiskt massproducerat. Nu får jag ej svar när jag ber om retursedel och bestrider fraktkostnad! Kommer att gå vidare med detta till Konsumentverket. HANDLA INTE HÄR
Avråder att handla här
Beställde varor 28 juli. Den 5 augusti är varorna fortfarande inte skickade så jag mejlar för att ångra mitt köp.
Jag får svar natten mellan 5-6 augusti att varorna redan är skickade och att köpet därför inte går att ångra.
Idag, 11 augusti, har jag fortfarande inte fått mina varor. Enligt spårnings-funktionen så är dock varorna skickade, efter att jag mejlade om att ångra mitt köp...
Bluff
Bluff. Reklam som butik i Stockholm med bluffbilder. Går inte att returnera. Polisanmälan och konsumentverket.
Min beställning stämde inte i storlekar. Det beskrivs do linne, men det är det inte. Usel kvalitet. Ej information att produkter är från Kina. Retur till Kina på kundens bekostnad. Jag stoppade betalning på klarna. Hoppas att klarna to bar det företaget från sina kunder.
VARNING!! HANDLA IMTE PÅ DET FÖRETAGET.
Dålig kvalité
Dålig kvalité. Köpte två par byxor och sömmar släppte i båda paren. Kontaktade kundtjänst som inte ville hjälpa till överhuvudtaget. Kommer inte köpa något mer därifrån.
Otroligt dåligt företag
Otroligt dåligt företag. Köpte två par byxor för över 1000;- dom är för det första inte alls dom det paret jag redan ägde. Dom är som galonbyxor och inte alls samma i varken storlek eller längd. Kontaktade företaget flera gånger utan svar. Kontakta via Instagram där någon äntligen behagade sig svara. Blev erbjuden 20% retur, fick 10%. Dom svarar nu inte. Går inte ens använda byxorna.
Handla inte här!
Skickades först ett par byxor med många defekter. Reklamerade dessa för tre veckor sedan och har fortfarande inte fått svar. Beställde ett par nya som även de hade defekter, de har inte svarat på detta Mail på över 14 dagar nu. Handla INTE här!!
Jeansen kändes billiga och alldeles för…
Jeansen kändes billiga och alldeles för stora. Dålig information och återkoppling från företaget - ett skämt att returfrakten kostar 158 sek på ett par jeans….:(
Otroligt dålig kvalitet. Dåligt bemötande.
Otroligt dålig kvalité på ändå relativt höga priser. Tröjans tyg såg nött ut efter en användning utan ens tvätt. Påpekade detta och de vägrade reklamation. Oseriöst. Handla inte därifrån.
Fina kläder men dålig kvalitet tyvärr
Fina kläder men dålig kvalitet tyvärr. Sömmarna släppte på båda mina kostymbyxor efter en månad. Har varit hos skräddare och lagat dem men de fortsätter släppa i även andra sömmar och sen gick dragkedjan sönder på ena
Fruktansvärt oseriöst företag
Fruktansvärt oseriöst företag. 150kr i returavgift är en skam. Efter jag returnerat min vara (hade gärna bytt storlek men var slut i lager, trots det får jag betala returen) så fick jag vänta 40 dagar på att få tillbaka mina pengar. Eftersom jag betalat med klarna fick jag påminnelse på fakturan vilket Sanne Alexandra gjorde klart för mig att dom inte står för. Seriösa företag har att man kan anmäla en retur hos klarna och där med slippa eventuella påminnelseavgifter.
Råder alla att inte handla här. Lika oseriösa som kinaföretag där kunderna blir väldigt dåligt behandlade samt produkter som inte lever upp till sina priser.
Lade beställning, varor skickades aldrig.
Lade beställning, väntade en vecka innan svar från kundtjänst, varor skulle skickas inom närmsta tiden men två dagar senare (1.5v totalt) så orkade jag inte vänta längre, makulerade ordern. Svårt att få kontakt med företagetskundtjänst. Beställer aldrig här igen pga orimligt lång hanteringstid på lagret.
Oseriöst företag med obefintlig kundtjänst!
Jag beställde Casual Ankle pants och blev besviken på kvaliten och sömmarna på byxorna som är ojämna samt att färgen svart är glansig i verkligheten vilket inte stämmer överens med bilderna. Jag mejlade kundtjänst 30/5-2024 samt 4 juni (idag 11/6) och har fortfarande inte fått svar. Det känns som ett oerhört oseriöst företag med obefintlig kundservice. Jag har tom kontaktat ägaren som förvisso svarar, men som inte bemöter kritiken gällande mitt köp. Att sedan tvingas betala 158 kr i frakt för, exakt, INGET. Känns helt otroligt dåligt. Jag kommer tyvärr aldrig köpa något igen.
Besviken på alldeles för höga avgifter
Känns verkligen inte rimligt med en så hög avgift på både leverans och retur och tyvärr gör det att jag väljer att inte handla mer härifrån. Rekommenderar inte detta företaget!
5 minuter efter skapat min beställning…
5 minuter efter skapat min beställning ångrade jag och ville returnera, men fick svar att det inte gick att returnera min inköp. Detta är oseriös företag och kanske t.o.m. en bluff.
Totalt hjärndöd personal som jobbar med…
Totalt hjärndöd personal som jobbar med kundservice världens sämsta bemötande och fick noll hjälp bara skjuter ifrån sig problemet
Jättetråkigt att de tar ut en…
Jättetråkigt att de tar ut en returavgift om du skickar tillbaka ett plagg som inte passar och behåller något annat. Superbesviken verkligen på kvalité och service och känner mig så lurad :-( Rekommenderar att vara försiktig.
Returavgift på 99kr??!??!
Riktigt irriterad över att jag köpte hem 2 par byxor och valde att lämna tillbaka båda men får betala 59kr i frakt först för att få hem paketet men sen att själva returen kostar 99(!!!!!!!!!) kronor???? Hur fasen tänker man där. Så för ingenting har jag nu betalat 158kr. Måttligt besviken
Får absolut inget svar från…
Får absolut inget svar från kundservice. Gjort en retur där dem hämta upp paketet men 4 veckor senare har jag inte hört något trots 4-5 mejl!
Lång tid