Helaas blijken de universele oordopjes minder bescherming te bieden dan de schuimoordopjes. Ik hoopte op verbetering. Veder vond ik helaas niet duidelijk op de website wat ik bestelde: ik dacht een... Se mer

Det här tycker kunderna
Wegens levenslang schade aan mijn oren ben ik genoodzaakt oordoppen bij zwemmen, concerten enz te gebruiken. Pluggerz passen hier perfekt aan. Ik heb een extra set voor zwemmen besteld voor de vakant... Se mer
Företaget har svarat
Ik was aan het kijken voor de 2 in 1 oordoppen te gebruiken met mijn IEM's van KZ Audio waar ik kan wisselen met filters voor als ik naar een festival ga. De audicien had helaas geen voorbeeld w... Se mer
Företaget har svarat
Ik bestel hier elk jaar nieuwe oordoppen: De Pluggerz Uni-Fit Sleep Duo. Ze bevallen goed voor kleine gehoorgangen. Fijn zou zijn als de Uni-Fit Sleep duo ook apart besteld zouden kunnen worden, w... Se mer
Företagsinformation
- Leverantör av handikapphjälpmedel
- Butik för DJ-utrustning
- Vapenklubb
- Butik med hörapparater
- Musiker
- Leverantör av skyddskläder
Skrivet av företaget
Of je nu een muziekliefhebber bent, houdt van snelheid of graag klust in je vrije tijd – je wilt voluit kunnen genieten van je passie, zonder zorgen over gehoorschade. Geluid is een essentieel onderdeel van het leven: denk aan het luisteren naar je favoriete muziek, het voeren van fijne gesprekken of het horen van de rustgevende geluiden uit de natuur. Je gehoor is kostbaar, en daar wil je goed voor zorgen. Pluggerz biedt gehoorbescherming die je helpt om te blijven genieten van wat je hoort, zonder risico’s. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of liever kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming: met Pluggerz ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en optimale bescherming. Zo voorkom je pieptonen, suizende oren, tijdelijke gehoorproblemen of zelfs blijvende gehoorschade.
Kontaktuppgifter
Vlijtstraat 60-01, 7005 BN, Doetinchem, Nederländerna
- 0314 369 897
- info@pluggerz.com
- shop.pluggerz.com
Shop Pluggerz voor je volgende festival
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Verkeerde kleur en dempen niet.
Ik had blauw extra soft besteld maar ik krijg geleverd transparant extra soft dus niet wat ik besteld had.
Demping is zo minimaal dat ik het tikken van de wekker nog hoor.
Oordopjes werken totaal niet op maat laten maken maar nu blijkt dat standaard oordopjes nog beter werken komen met een oplossing waar ik niks mee opschiet nu beantwoorden zijn mijn e mails niet meer dus hier geen oordopjes bestellen .

Svar från Pluggerz
Demping is prima en comfortabel in de oren.
Op zich zijn de oordoppen op maat best aan de prijs, maar met de motorbeurs korting beter te doen. Afspraak gemaakt voor de afdruk (Specsavers), dat ging vlot en prettig. Binnen 2 weken waren de oordoppen er al. Na even prutsen zaten ze goed en ben ik een rondje gaan rijden. Heel goede balans tussen wel het verkeer horen en demping (25dB ) van motor/wind lawaai.
Waarom geen 5 sterren dan? Hoewel ik de oordoppen echt goed vind zijn ze best kostbaar; En in mindere maten dat je op de mobiele site geen link hebt naar de dealer-locator (lang zoeken waar je dan kunt laten aanmeten).

Geen levering of bericht
Op maat te maken gehoorbescherming op 24-2-2026 laten aanmeten. Tot op heden (12-3-2026) nog niets ontvangen, geen bericht/geen pluggen.
Rekening was al op 23-2-2026 betaald.
Wat gaat hier mis ? Erg slordig
Pluggerz treft geen blaam, Beter Horen gaf geen berichten door. Na telefonisch contact kon ik de pluggen als nog afhalen

Svar från Pluggerz
Pluggerz voor motorrijders, prettig in gebruik
Prettig in gebruik, sluiten goed af. 2 maten in doos dus 1 voor mij en 1 voor mijn vrouw die een kleinere gehoorgang heeft als ik. Zij ook blij ;)
Snel geleverd gekregen. Top!

Svar från Pluggerz
Ik heb de premium motor oordoppen…
Ik heb de premium motor oordoppen besteld.
Deze zijn opzich goed.
Maar als je de standaard van alpine neemt zijn deze net zo goed en een stuk goedkoper.
Geen slechte oordoppen en service is ook niet slecht maar prijs technische niet wat ik er van verwacht had.

Service na aanschaf
Ik heb al jaren gehoorbeschermers van pluggerz en ondertussen draagt mijn hele gezin ze. Maar nu is mijn dochter, net na een jaar, eentje verloren. Nu kan ik niet 1 gehoorbeschermer bij bestellen maar ik moet weer een hele nieuwe set aanschaffen. Dat vind ik een slechte service voor de prijs die je voor deze gehoorbeschermers betaald.

Goed en snelle levering
Bestellen, Afspraak maken etc ging soepel. Snelle levering. Er was echter geen apparatuur in het filiaal om de het het eea bij afhalen te laten controleren.
Snel geleverd en werken echt perfect!
Snel geleverd en werken echt perfect!
Ik slaap sindsdien een stuk beter en ongestoorder!!

Goed bereikbaar
Goed bereikbaar. Helpen goed met vragen. En leverde de oordoppen snel bij specialist. En oordoppen mooi in etui geleverd. Zien er goed uit.

Een rommelig bestel/lever- traject
- besteld en betaald via website Pluggerzz. Met voucher naar Beter Horen
- Beter Horen wist van niets….
- Beter Horen geeft advies voor oordoppen op maat voor de motor: MET handvatten ! Kunnen we altijd nog er af knippen. Op mijn vraag of dan de rest van de afwerk-laklaag niet gaat afbladderen, werd ontkennend geantwoord.
- echter: website Pluggerzz adviseert ZONDER handvatten vanwege de helm-druk !
- ik krijg bij herhaling de vraag om review te schrijven terwijl ik de oordoppen op maat nog steeds niet heb ontvangen
- de vorige week maandag de afdrukken laten maken. Vandaag, 10 dagen en 7 werkdagen later, nog steeds niets gehoord

zeer snelle levering!
zeer snelle levering altijd. Bestel hier altijd mijn oordopjes. Zijn niet meer leverbaar in de winkel, maar op de website wel. Blij mee!

Super tevreden
Super tevreden! Ik had via de website gehoorbescherming op maat besteld en toen ik bij Beterhoren aankwam voor het aanmeten leek het beter om voor een ander type te gaan. Contact tussen Beterhoren en Pluggerz ging perfect en zo kon ik de juiste gehoorbescherming nemen (bestelling werd geannuleerd en nieuwe aangemaakt en geld was snel retour). Ook binnen 1 week de pluggerz ontvangen! Top!

Svar från Pluggerz
Geluid wordt niet echt goed…
Geluid wordt niet echt goed tegengehouden. Eén oordop zit onprettig.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.