Snelle service ter plaatsen
Schoon auto geleverd binnen en buiten kant!
Luxury Detailing – Specialist in hoogwaardige autoverzorging Luxury Detailing is een innovatief en gepassioneerd Nederlands autoverzorgingsbedrijf dat zich richt op kwaliteit, beleving en resultaat. Wij zijn de trotse ontwikkelaar van het merk LUXX – een exclusieve productlijn ontworpen voor zowel professionals als autoliefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Onze missie is om professionele resultaten toegankelijk te maken voor iedereen. Of je nu je dagelijkse auto onderhoudt of je voertuig voorbereidt op een showroom of evenement – bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een diepgaande reiniging, bescherming en glans. De LUXX-lijn bevat een zorgvuldig samengesteld assortiment van onder andere shampoo’s, velgenreinigers, interieurverfrissers, coatings, microvezeldoeken en accessoires. Al onze producten worden geproduceerd in Nederland, met oog voor duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatie. Wij geloven in eerlijke prijzen, snelle en betrouwbare levering, én een uitstekende klantenservice. Daarnaast werken we nauw samen met autodealers, garages en detailers om kwaliteit te waarborgen. Waarom kiezen voor Luxury Detailing en LUXX? ✔ Hoogwaardige producten, ontwikkeld met vakmanschap ✔ Geschikt voor professionals én consumenten ✔ Gratis verzending & veilig betalen ✔ Nederlandse productie en snelle levering ✔ Persoonlijke service & betrouwbare kwaliteit Ervaar zelf het verschil met LUXX – A Product of Luxury Detailing.
Gijzenveld 5, 4817 ZE, Breda, Nederländerna
Har inte besvarat negativa omdömen
Snelle service ter plaatsen
Schoon auto geleverd binnen en buiten kant!
Ik raad het niet aan. Ze hebben folies op mijn ramen gelijmd. Het drama was zo erg dat ik moest gaan corrigeren. Ze deden de oude uit en deden een nieuwe aan. Het was goed een maand, toen begonnen de bubbels naar beneden te komen. Ik ging ze niet meer repareren. Een ander professioneel bedrijf deed dat. Ik verloor tijd, zenuwen en geld. Nooit meer.
Fijne communicatie, artikelen netjes verpakt, snelle verzending, duidelijke factuur... Al met al een aanrader!!

Svar från Luxury Detailing