Top-Preis !!! Abends um halb fünf bestellt , am nächsten Vormittag um elf geliefert !!! Unglaublich einfach und schnell . Höchst professionell !!! Nächste Bestellung sicher wieder hier !!!
Det här tycker kunderna
Zojuist gebeld door cvkoopjes (n.a.v. onderstaande), E.e.a. (wordt) keurig opgelost. Fout lijkt niet bij cvkoopjes te liggen, maar waarschijnlijk een verwisseling van nieuw/gebruikt bij de Honeywe... Se mer
Had op de vrijdag net voor vijven een radiator besteld, was niet in huis maar de heer aldaar zorgde voor een snel alternatief, had de radiator maandag erop om 8uur s'ochtends voor de deur staan. Sn... Se mer
Top service. Zowel van cv koopjes als van de vervoerder. Netjes, simpel en kordaat geleverd. Op tijd, belletje toen we onverhoopt iets later waren en hij al voor de deur stond. Perfect opgelost. Absol... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Galvanistraat 1, 6716 AE, Ede, Nederländerna
- 085 016 1361
- service@cvkoopjes.nl
- shop.cvkoopjes.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top-Preis !! Top-Service
Had op de vrijdag net voor vijven een…
Snel schakelen en een snelle levering, van mij krijgt Cv koopjes een tien!!
Zeer scherpe prijzen en een uitstekende…
Zeer scherpe prijzen en een uitstekende service.
vragen worden snel en adequaat beantwoord en de leveringen zijn perfect, op tijd en compleet.
Dit is wat je noemt: een zeer klantvriendelijke leverancier!
2 radiatoren besteld en binnen de 24…
2 radiatoren besteld en binnen de 24 uur netjes en vriendelijk binnenshuis neergezet.
Lekkage gehad met intergas cv ketel…
Lekkage gehad met intergas cv ketel deze is door cv koopjes snel en vakkundig opgelost door service te verlenen en intergas monteur in te schakelen. Echte aanrader. Vaste adres voor alle bestellingen. !!
Echt een super service
Echt een super service!
Allereerst de prijs; op verschillende websites gezocht naar radiatoren. Cvkoopjes was, met het uitgebreide aanbod, veruit de goedkoopste.
Dan de levering:
Bij de bestelling heb ik expliciet gevraagd of ik 30 min vantevoren gebeld kon worden. Zodat ik vanuit werk naar huis kon om de bestelling aan te nemen. Toen ik werd gebeld stond de bezorger al voor de deur...
Ik heb aangegeven dat ik 30 min nodig had om thuis te komen. Bezorger gaf aan dat hij door moest en niet kon wachten. Gebeld met cvkoopjes en situatie uitgelegd. Veel begrip van de medewerker die direct met een prettige en kosteloze oplossing kwam.
Het snelle en directe contact met de medewerker was erg prettig!
Dezelfde dag stonden de radiatoren bij mij binnen!
Perfecte service
Perfecte service radiator geplaats 6 maanden na aankoop deze bleek lek de gebruiker liet de installateur een nieuwe kopen.
Na mijn kontakt met cv koopjes wordt de radiator opgehaald en gecrediteerd Superservice
Beschadigde radiators ontvangen, geen retour
Beschadigde radiators ontvangen, in eerste instantie retour toegezegd, en finaal geweigerd omwille dat retour (of wissel) van radiatoren 'buiten termijn valt'. De deadline voor retour of termijn werd evenwel niet gecommuniceerd. Bye klantvriendelijkheid.
Perfect bedrijf
Perfect bedrijf
Een radiator die wij 6 jaar geleden hebben aangeschaft begon te roesten. Helaas had ik geen factuur maar toch heeft Cvkoopjes actie ondernomen. En tot mijn grote verbazing stond er een vrachtwagen voor de deur met een nieuwe radiator. Helemaal top
Zeer tevreden!
Radiator besteld voor levering een dag later. We bedachten ons een uur later ongeveer dat het een verkeerde maat was. Gebeld met de klantenservice en het was geen probleem om de maat nog aan te passen. Verschil in prijs via een linkje kunnen betalen en de radiator alsnog een dag later ontvangen. Top!
Een dikke 5 sterren voor CV-koopjes!
Een dikke 5 sterren voor CV-koopjes!
Voor aankoop al snel een telefonische reactie op mijn vraag gehad.
Vervolgens had ikzelf een te grote radiator besteld. Weer contact gezocht of ik deze kon omruilen voor een iets kleinere. Omdat de in te ruilen radiator nog in de originele verpakking zat, was omruilen geen probleem. Bij aflevering van de juiste radiator kon ik de te grote aan de chauffeur kosteloos meegeven. Het geld van de retourlevering stond vervolgens na 2 dagen weer op mijn rekening.
Top service en nog scherp geprijsd ook.
Het is het eerste bedrijf dat zo vlug…
Het is het eerste bedrijf dat zo vlug de telefoon opnam (concurrerende firma's lieten me 15 en 20 min wachten en dan verbroken telefoon lijn), de dame was vriendelijk en gaf de nodige instructies om vlugge levering de volgende dag (levering is voorzien tussen 7 h en 19 h) . Prima!!!
De vriendelijke vrachtwagen chauffeur, excuseerde zich omdat hij zo vroeg was (7H08min) Prima!!!
Veel gekocht, prima geholpen
Veel gekocht laatste tijd, intergas ketel, kleppen pompen alupex en perskoppelingen ed. Alles netjes op tijd geleverd. Mailtjes worden zeer snel beantwoord. Ik ben zeer tevreden.
Pay attention to the return policy
Pay attention to the return policy! After multiple interactions with them, they refused to exchange the radiators for a smaller size, which I found bizarre. Apart from referring to their return policy there was no good motivation or collaboration from their side. Would definitely not buy from them again.
Roest al na 6 weken
Aangeschafte radiator hangt in een doucheruimte. De radiator zelf kan daar goed tegen maar de roosters begonnen na 6 weken al te roesten. De radiator zelf is van betere kwaliteit (lak) en roest (nog) niet. Volgens de familie CVKoopjes kan het niet in een vochtige ruimte staan. Maar dat stond niet in de info. Met andere woorden: je zoekt het maar uit.
Product discrepency
Product not the same as shown on the website. Arrogant response from the seller. Not a nice experience and definitely not repeatable for me personally. 1st and last time buyer.
Na bestelling mail gekregen dat…
Na bestelling mail gekregen dat levering niet mogelijk is.
Afhalen kan wel.
Een nieuwe airco gekocht !
Een nieuwe airco gekocht bij dit sympatieke bedrijf. De airco werd met alle toebehoren zoals afgesproken op tijd geleverd, en draait nu al volop. Blij met het uitstekende product en service. Dank !
persoonlijk aandacht en…
persoonlijk aandacht en oplossingsgericht meegedacht met onze situatie.
Goede producten/prijzen en service
Ze konden helaas niet de radiator dat ik wou naar België leveren. Snel kreeg ik een bericht met een alternatieve radiator. Via mail een akkoord gegeven voor de nieuwe radiator . het verschil werd direct terugbetaalt. Levering volgde snel . Ook de levering was goed
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.