Op 10 aug een bestelling gedaan betaald en al maar tot op heden nog nooit ontvangen!! Nog niet eens aangemeld bij post nl ! Terwijl je een mail ontvangt…uw bestelling komt eraan … Zeer slecht ik h... Se mer
Företaget har svarat
Indien je kort parkeert omdat je iets wil ruilen/retour brengen blijft het tarief hetzelfde, zou voor het eerste uur bv 2 euro zijn, dan kom je er tenminste weer terug. Bewegwijzering is echt teleur... Se mer
Företaget har svarat
Zeer slecht behandeld in batavia Nike store aantoonbare Nike Air schoen gekocht 6 weken geleden na 1 week kapot . Manager vroeg eerst wil u een waardebon ik zei doe maar, Vervolgens 100 graden... Se mer
Företaget har svarat
Batavia Stad bij Lelystad is het outlet shopping centrum van Nederland, koop grote merken tegen aantrekkelijke prijzen.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nog niet eens aangemeld bij post nl !
Terwijl je een mail ontvangt…uw bestelling komt eraan …
Zeer slecht ik had beter eerst de reviews kunnen lezen:-(

Svar från Batavia Stad
Prima winkels. Veel keus en het viel ons op de het personeel zo vriendelijk was.

Svar från Batavia Stad
De winkels zijn goed maar de poffertjes kraam is duur en smerige kleffe poffertjes met sterke boter, echt ziek van geworden.

Svar från Batavia Stad
Wauw wat een flop vergeleken met Roermond outlet… bij binnenkomst naar ajax fanshop .. had wat tshirts en trainingspak.. wou ik contant betalen keken ze me aan als of ik een crimineel was .. bah
Zo waren er meer winkels prima alleen maar pinnen , geeft het duidelijk aan bij de deur hoef ik ook niet naar binnen !!
En de kleding is ook niet dat je zegt “goedkoop” , misschien 10/15% dan normale winkels … dus voor ons nooit meer Batavia stad

Svar från Batavia Stad
Placed order and was never shipped by bataviastad, after several follow ups it was sent when I don't need it anymore.
PostNL delivered it and no way we could deny it, I had to pay again for the return for all the mess bataviastad office created. Never buying again.

Svar från Batavia Stad
Bewegwijzering is echt teleurstellen, het is moeilijk vinden wat je zoekt. DOOLHOF!
Aanbod in de winkels kan ook wel een stukkie beter, dan bedoel ik meer m2. collecties zijn te klein. Je bent er zo weer weg nadat je 4,50 parkeren betaald. :)

Svar från Batavia Stad
Online een shirt besteld en een dag later bericht ontvangen dat het helaas niet leverbaar was. Het geld zou binnen een paar dagen weer op mijn rekening staan. Weer een dag later bericht dat het shirt toch leverbaar was en dat ik opnieuw kon bestellen. Niet gedaan. Na een week geïnformeerd waar mijn geld bleef. Klantenservice meldde dat het was gestort en dat ik maar eens goed mijn afschriften moest bekijken. P.o. gemeld dat het er niet opstond. Dit heeft zich bijna 10 x herhaald. Ik heb het opgegeven. Advies: koop hier niet.

Svar från Batavia Stad
Manager vroeg eerst wil u een waardebon ik zei doe maar,
Vervolgens 100 graden omgedraaid en was ineens niks meer mogelijk. Weet nog niet waarom

Svar från Batavia Stad
Artikel geretourneerd, 2 weken geleden een mail gehad dat de retour ontvangen is maar nog geen geld terug . verschillende mails gestuurd daar krijg je als antwoord het is naar de betreffende afdeling doorgestuurd u krijgt zo snel mogelijk antwoord, maar vervolgens krijg je nergens antwoord op , als je weer mailt krijg je weer hetzelfde antwoord dat het naar de betreffende afdeling doorgestuurd is. En geen antwoord op de mail en nog steeds geen geld terug. Verschrikkelijke klantenservice zou online bij hun niks bestellen.

Svar från Batavia Stad
Ga eerst maar eens na of alle kleding die ze verkopen wel echt is, chek de labels maar eens goed, koop beter je merk kleding in Amsterdam of Rotterdam

Svar från Batavia Stad
Vanmorgen even op zoek geweest naar een jas in Batavia stad. Bij Cecil had de verkoopster het te druk met bellen er kon niet eens goedemorgen vanaf. Nadat ik 2x langs de dame gelopen was met een jas om aan te passen bleef ze gewoon bellen daarop jas terug gehangen en weggegaan ook toen geen tot ziens vanaf.
Daarna bij Airforce naar binnen daar hadden de 2 verkoopsters het erg druk met het doornemen van het weekend. Wat is dat toch hebben ze de klandizie niet nodig?
Dan een compliment voor de dames bij Garcia die waren druk met ombouwen maar zagen de klanten wel binnenkomen en begroeten deze ook. Ook bij het weggaan werd er hartelijk tot ziens gezegt.

Svar från Batavia Stad
Ik was aan het begin een beetje argwanend want ik had de reviews gezien en kon verder niet heel veel informatie vinden over de webshop. Ik ben via de batavia stad website op de online shop gekomen en had daar een jurkje gevonden die heel erg in de uitverkoop was en verder nergens meer online beschikbaar was. Uiteindelijk heb ik hem besteld. Toch nog even geschrokken want de tussenrekening die bataviastad gebruikt wordt ook veel in verband gebracht met oplichters. Uiteindelijk is mijn bestelling na 1.5 werkdag op de post gedaan en was deze binnen 5 werkdagen in huis. Ik heb zoals bij andere winkels online emails gekregen met updates van mijn bestelling en de bezorging. Al met al een goede ervaring. Ben heel blij met mijn aankoop :).

Svar från Batavia Stad
afglijdende schaal waarbij steeds minder op de behoefte van de klant wordt ingespeeld. Steeds minder A merken in het toch al beperkte aanbod. Steeds minder voordeel, zeker ten opzicht van online. Wel een Ajax winkel, Max Verstappen winkel en winkels van het niveau Nikkie en ook Poffertjes van 7,95 voor 8 stuks en sinds kort ook geen voordelig parkeertarief van Euro 3 maar inmiddels 4,50 (ook voor een half uur) waarbij je je eigen kenteken moet intoetsen - dus rijen bij de automaat. Lekker bezig mensen!

Svar från Batavia Stad
Levering kwam veel te laat en dan ook nog de verkeerde kleur sneaker. Gezien de andere slechte reviews die hier geschreven zijn over het retourneren zal ik het met deze kleur sneaker moeten doen!

Svar från Batavia Stad
Online mooie kleding besteld en 2 jassen gehouden en 1 retour gestuurd! Krijg ik de 68 euro retour van de jas die hier op de kapstok hangt. De 200 euro van de jas die ik geretourneerd heb willen ze maar niet snappen . Na 3 weken eindelijk iemand die reageert en gewoon doodleuk verteld dat de spullen zijn verwerkt en ik kijk op de creditcard ja hoor 68 euro ontvangen en niet de 199! Lezen ze de mails wel? Wat een slechte klantenservice! Nu maar mijn creditcard maatschappij op de hoogte stellen

Svar från Batavia Stad
Ik lees hele slechte ervaringen. Zelf heb ik die ook. Anderhalve week geleden een tas besteld en nog geen tas in huis. Al meerdere keren gebeld met info centrum maar die zeggen dat dit aparte afdeling is en daar onderbezetting heerst van personeel. Schandalig! Op e-mail wordt niet gereageerd. Zijn er mensen die een review geschreven hebben en die uiteindelijk hun bestelling hebben ontvangen of bedrag hebben teruggestort gekregen?

Svar från Batavia Stad
Vanmiddag mooie tas gezien bij michael kors in bataviastad.
En ook nog eens 20% extra korting.
Helaas was mijn kleur niet meer voorradig.
Bij het verlaten van de winkel zag ik 3
(DRIE!!) tassen van de door mij gewenste kleur in de etalage.
De bedrijfsleidster zei dat ze geen tas uit de etalage mag halen.
Dit zou de uitstraling van de etalage bederven..
Maar het humeur van de klant was wel bedorven.
Wanneer de etalage vernieuwd wordt is niet bekend.
En ook de extra korting geldt dan niet meer.
Op geen enkele manier werd er mee gedacht.
Telefoon nummer achterlaten hoefde ook niet.
Al met al heel onwillig en totaal niet meedenken met de klant.
Zonder de gewenste tas de winkel verlaten.

Svar från Batavia Stad
Mijn retour is 12 dagen geleden bezorgd en ontvangen (mailtje gehad) door jullie, maar nog steeds geen terugbetaling of verwerking te zien... mail wordt niet op gereageerd en telefonisch kunnen jullie ook niks
Verwerking retour duurt wel erg lang, althans de terugbetaling!!
Ik zou hier nooit iets online bestellen, levering laat op zich wachten en men wil je telefonisch niet helpen. Ze verwijzen je naar de email waar ze vervolgens niet op reageren.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.