Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu brugt Shining Stones til rensning af min terrasse tre år i træk og jeg har hver gang været rigtig tilfreds med kvaliteten af arbejdet. Resultatet er flot. Marta, som var her i går, v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten: Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers... Se mer

Företagsinformation

1. Högtryckstvätt
  2. Fastighetsunderhåll

Skrivet av företaget

Hos Shining Stones sætter vi en ære i at være blandt Danmarks mest servicemindede og professionelle virksomheder. For os handler det ikke kun om at levere et perfekt resultat, men også om at sikre en kundeoplevelse i absolut topklasse – fra første kontakt til den sidste kvadratmeter er renset. Vi lægger stor vægt på tydelig og professionel kommunikation gennem hele processen. Derfor sørger vi altid for, at alle aftaler bliver bekræftet skriftligt, så du som kunde kan føle dig tryg, og vi undgår misforståelser. Hos os er kvalitet og gennemsigtighed nøgleordene, der sikrer, at du får en løsning, der lever op til dine forventninger – og mere til.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Træ terresse

Vi har fået ordnet vores træterrasse hos shining stones. Kenneth og Tony har lavet et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi overvejer at få tilbud om en serviceaftale, så terrassen fortsætter med at stå pænt.

3 april 2026

Hej Lajla,

Tusind tak for de pæne ord - det sætter vi virkelig pris på! Jeg giver rosen videre til Kenneth og Tony.

Sig endelig til hvis I ønsker et tilbud på en serviceaftale, så sørger vi for at terrassen holder sig flot fremadrettet.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Flot udført arbejde, svære at få fat på efterfølgende

Vi fik ordnet træterrassen og fliseterassen sidste år og var rigtig godt tilfreds med arbejdet. I år ønskede vi så at komme på deres serviceabonnementsordning, men det har desværre ikke været muligt at få et svar på mail. Jeg kunne selvfølgelig ringe, men nu har jeg købt udstyret selv og så går det nok alt sammen alligevel. Tænker de må have dejligt travlt, siden jeg ikke får svar.

2 april 2026

Hej Lina,

Tak for din feedback og også for de pæne ord om selve arbejdet, det er vi rigtig glade for.

Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke godt nok, at du ikke har fået svar. Det tager vi på os. Vi har haft meget travlt, men det må aldrig gå ud over opfølgning.

Jeg har tilføjet dig til serviceaftalen, samt skrevet en mail til dig.

Magnus

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marta var her i dag til fliser og tag

Marta var her i dag til fliser og tag. Rigtig god behandling og service. Preben

2 april 2026

Hej Preben,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os!

Fedt at høre du er tilfreds med både behandling og service. Jeg giver rosen videre til Marta 🙌

Magnus

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig flot resultat – med plads til en lille forbedring..

Marta, som var her i går, var utrolig sød, imødekommende og professionel, en rigtig god service og oplevelse.

Jeg vil dog gerne give en lille opmærksomhed til planlægningen:
Jeg oplevede, at jeg blot fik en SMS om, at man kom, uden at vi havde lavet en forudgående aftale. Det fungerede heldigvis denne gang, men fremadrettet ville det være rart med en egentlig bekræftet aftale på forhånd.
Alt i alt en god oplevelse og et firma, jeg gerne bruger igen med en lille opfordring til at være endnu skarpere på koordineringen.

30 mars 2026

Svar från Shining Stones

Tusind tak for din anmeldelse og for tilliden gennem de sidste tre år. Det sætter vi virkelig stor pris på.

Det er dejligt at høre, at du igen er tilfreds med resultatet, og jeg giver din ros videre til Marta.

I forhold til planlægningen kører vores serviceaftale automatisk fra år til år, så man slipper for selv at skulle booke hver gang. Derfor sender vi besked, når vi planlægger besøget.

Jeg forstår dog godt din pointe, og hvis du fremadrettet ønsker en mere fast aftale inden, siger du bare til, så tager vi selvfølgelig højde for det.

Tak igen for din feedback og vi glæder os til at hjælpe dig igen.🧡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin oplevelse med shining Stones…

Super fin oplevelse med shining Stones hele vejen igennem.
Marta kom som aftalt og udførte arbejdet meget grundigt og professionelt, og resultatet er virkelig godt.
Kan klart anbefale shining stones

Svar från Shining Stones

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på!

Det er fedt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og jeg giver selvfølgelig rosen videre til Marta 💪

Du skriver endelig, hvis vi kan hjælpe med noget fremadrettet!

Flot resultat

Vores træterrasse og udenddørs , træ-trapper blev rigtig pæne efter rens, let slibning og imprægnering.
Har brugt Shining Stone flere gange nu og synes de hver gang leverer et flot resultat.

26 mars 2026

Svar från Shining Stones

Vi sætter stor pris på dig Helene, tak for samarbejdet og for at dele din oplevelse her.

Rigtig god weekend! 🧡

Resultatet blev rigtig flot

Resultatet blev rigtig flot. Flise område med ældre fliser dog tydeligt mærket af en hård behandling, men alt i alt et flot arbejde.

17 mars 2026

Svar från Shining Stones

Hej Matt, tak for din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det må jeg sige jeg kan slet ikke…

Det må jeg sige jeg kan slet ikke genkende min fliser de er godt nok blevet flotte. Meget tilfreds kunde 💪👍

25 mars 2026

Svar från Shining Stones

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds, tak for at tage dig tiden til at skrive om os - det betyder meget Lars!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super afrensning af gamle fliser

Helt fantastisk behandling hele vejen igennem processen. Mangler imprægneringen den kommer først når fliserne er helt tørre. Pris og kvalitet hænger sammen 🤩🤩🤩

25 mars 2026

Svar från Shining Stones

Af hjertet tak for din anmeldelse Jack, og du skal også have et STORT ekstra tak for at ringe ind og tilkendegive din tilfredshed - det gør vores dag så meget bedre! 🧡🙏

Fin oplevelse

Fin oplevelse indtil videre, har fået første behandling afsluttet. Er godt tilfreds hvis abonnementsaftalen fortsat lever op til første omgang. Fin service.

Svar från Shining Stones

Tusind tak for at tage dig tiden at skrive en anmeldelse - jeg kan garantere dig for at serviceaftalen holder din terrasse nydelig i maaaange år! 🧡

Meget imødekommende hjælpsom

Meget imødekommende hjælpsom, behagelig og grundig arbejde udført af Mark.

Svar från Shining Stones

Jeg skal hilse fra Mark og sige tak for de fine ord, det betyder meget for os at du vil dele din oplevelse med os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Besøget af Shiningstone er noget af det…

Besøget af Shiningstone er noget af det bedste vi har gjort for vores fliser. Vi havde prøvet tidligere med vores nilfisk men uden det resultat vi kunne tænke os. Efter besøget står de som vi ku tænke os. Høflig og venlig imødekommethed fra Magnus. Tak for behandlingen.

11 mars 2026

Svar från Shining Stones

Tak for din velformulerede anmeldelse Søren, det betyder mere end du aner! 🙏🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige fået renset min…

Jeg har lige fået renset min træterrasse hos shining Stone og alt er hvad de lovede mig
Har tilmeldt mig deres opfølgning hvert år
Glæder mig til samarbejdet 🤩

19 mars 2026

1000 tak for at dele din oplevelse med os Søren, det betyder alverden! 🧡

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten...

Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten:
Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers indsats.
Vi var forberedt på det meget griseri, der kommer ned fra taget, når man benytter højtryksrens.
Shining Stones ryddede ganske pænt op efter sig selv.
Som husejer fin-rensede jeg selv tagrender, terrasser, flisegange og ydervægge, og pudsede vinduer til sidst. Dette var ok og som aftalt.

3 mars 2026

Svar från Shining Stones

Mange tak for de søde ord Claus, det betyder alverden for os!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste oplevelse

Dårligste oplevelse.
Startede godt. Magnus er en dygtig sælger, men hans arbejde og måde, at kommunikere og rette op på ikke ordentligt udført arbejde er kritisabel. Trods virkelig mange forsøg på kommunikation og udbedring, vælger firmaet ikke at udbedre opgaven og svarer til sidst ikke.
Kan på ingen måde anbefale dette firma.

19 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Højt serviceniveau og flot resultat.

Jeg har fået algebehandlet, slebet og imprægneret mine træterrasser hos Shining Stones.

Resultatet er blevet vanvittig flot. Servicen var høj og utrolig venlig. Shining Stones har overholdt deres aftaler! Jeg vil gerne på denne måde give Shining Stones min varmeste anbefaling. FLOT ARBEJDE! TAK!

2 oktober 2025

Fin service

Vi fik renset vores terrasse af Shinningsstone. Første gang var vi ikke helt tilfredse, men firmaet reagerede hurtigt og sendte en ny medarbejder ud. Han lavede arbejdet om og gjorde det rigtig flot. Det er god service, når man tager ansvar og sikrer, at kunden bliver tilfreds. Kan varmt anbefales!

3 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.