Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

It was a nice experience where I could relax and connect with myself. I could notice and feel the differences in my body from the moment my session finished and also in the next days.

Företagsinformation

1. Massageterapeut
  2. Kraniosakral behandling

Skrivet av företaget

Authentieke shiatsu en cranio behandelingen en oliemassage. Ontspanning en genezing op alle vlakken. Authentic shiatsu en cranio treatments and oilmassage. Relaxation and healing on all levels.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een olie massage ontvangen van florian

Een olie massage ontvangen van florian eerst wat over en weer gemaild en telefonisch met hem gesproken. Ik zit met ernstige blokkades op mijn lichaam op verschillende plaatsen zowel mentaal van aard als Fyziek. Florian luisterd goed naar je en voelt perfect aan waar de blokkades zitten bij mij is het enorm erg we weten dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Hij heeft zo veel respect voor je en dringt niet binnen in je energie maar werkt met je eigen energie en begeleid het om de flow terug te balanceren. Het heeft zeker deugd gedaan en ben zeker het een goede aanvulling is om terug in balans te komen en blokkades op te heffen. Een zeer rustige respectvolle man waar je echt vertrouwen in hebt en je volledig wil mee volgen met zijn handen en er non-verbale lichamelijke communicatie is ik kijk uit naar de volgende behandelingen ben zeker dat op termijn o.a door de olie massages van florian de pijnen en blokkades opgelost raken zeker het geld waard enorm professioneel. Dankje florian voor je respectvolle hulp. Ik ben je oneindig dankbaar.

26 september 2025
Logotyp för Shiatsu Brugge

Svar från Shiatsu Brugge

Hartelijk dank voor deze uitgebreide review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shiatsu Brugge: een aanrader!

Een shiatsu massage is een persoonlijke ervaring, die zonder woorden intens kan aanvoelen. Florian weet de juiste plekken te activeren en ondersteunt je lichaam bij het verwerken van spanning. Nadien voel je je herboren en rustig. Heerlijk en voor herhaling vatbaar. Bedankt Florian, ik raad je ook aan bij vrienden.

8 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb onlangs een shiatsu-behandeling…

Ik heb onlangs een shiatsu-behandeling gehad en ben ontzettend tevreden. De therapeut nam de tijd om mijn klachten te bespreken en paste de behandeling daar perfect op aan. Ik voelde me direct ontspannen en merkte na afloop minder spanning in mijn lichaam. De sfeer was rustgevend en professioneel. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan die op zoek is naar een effectieve en ontspannende behandeling!

10 mars 2025

Een veilige reis

Al verschillende keren bij Florian langs geweest en telkens weer kom ik zoveel "lichter" buiten. Ik blijf het bijzonder vinden hoe Florian mij via z'n massage telkens opnieuw uitnodigd om mee te gaan op reis doorheen m'n lichaam. Een avontuur, maar in de wetenschap dat Florian er altijd voor zorgt dat ik veilig terug thuis kom, steeds een verrijking.

26 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hartelijk dank voor de massage!

Ik voel me heel dankbaar voor de fantastische massage. Ik kon me helemaal laten vallen en voel me gedragen en gevoed. Je fijne, sterke handen geven vertrouwen en laten me mijn lijf waarderen en genieten. Je bent heel aanwezig en ondersteunend, ook als oude gevoelens naar boven komen. Bij jou mag ik helemaal zijn zoals ik ben.

1 mars 2025

Let magic happen

Het is eigenlijk ongelooflijk wat Florian met zachte aanrakingen tot stand brengt. Voor mij een zeer holistische en diepgaande behandeling. Eigenlijk best zelf te ervaren, want onbeschrijfelijk. Let magic happen ;-) Dank u Florian!

11 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankjewel voor de super effectieve…

Dankjewel voor de super effectieve cranio behandeling ! Na een uur was ik weer helemaal in mijn lijf en voelde ik alles weer stromen.
Je straalt rust en vertrouwen uit, je handen zitten vol energie, heerlijk om dat te mogen voelen .
Ik kom zeker terug !!

6 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Massage die energie geeft!

Ik kan zowel de shiatsu als cranio-sacrale massage bij Florian sterk aanbevelen. Omdat ik (zoals velen) een druk leven heb met vele uitdagingen om werk en gezin balans te houden, zocht ik iemand die me kon helpen me te ontspannen en de massage die Florian geeft, brengt me echt tot rust en opnieuw in balans. Meer zelfs: zijn behandeling laadt mijn 'batterijtjes' opnieuw op, zo opgekikkerd voel ik me nadien.
Intussen ben ik al meermaals geweest en ik merk dat het effect steeds langer blijft nawerken. Ook voelt elke behandeling telkens weer nieuw en anders aan. Maar altijd is het wonderlijk hoe verfrissend en opkikkerend de uitwerking ervan is. Dank Florian, om dit zo met hart en ziel te doen!

22 november 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De behandeling was ontspannent met…

De behandeling was ontspannent met gevoel en ervaring waar je vast zit. En op het laatste wat of hij heeft aangevoelt klopt om los te laten waar de spanning aanwezig was. Ik zou het zo zeggen men komt terug thuis in jou lichaam.

20 juli 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben Florian dankbaar voor de cranio…

Ik ben Florian dankbaar voor de cranio sacrale behandeling die ik heb mogen ervaren. Hij straalt niet enkel rust uit. Ook geeft hij rust, zelfvertrouwen en respect voor wie je bent. Ik kwam zwaar belast en beladen binnen maar tijdens de behandeling cranio sacraal ging ik verschillende elementen in mn leven terug waardoor ik de energie ontvangde om deze om te zetten naar positieviteit. Werd de doorstroming terug geactiveerd, los gemaakt van de elementen die dit voorkomden te gebeuren. Florian bracht alles aan in woorden wat er ging gebeuren waardoor ook deze me rust gaf vanbinnen. Hij werkt op een manier die zoveel doet met je. Op een rustige, zachte manier met volle respect voor je energielijn. Met volle respect voor het cranio sacrale van de mens. Elk is anders en op elke manier van aanvoelen weet hij wat hij moet doen. Want hij luisterd naar de noden van je innerlijke. Hij luisterd met zijn handen door het aanvoelen. Ik ben hem dankbaar voor de zorg van mijn noden die mijn innerlijke liet weten. Dankbaar voor de eerbied en vertrouwen die hij me gaf.
Florian ik wens je vanuit mijn hart en mijn dankbaarheid dat uw leven en het leven met uw gezin gezegend mag worden en de vruchten mag blijven afwerpen van uw werk. Uw werk uit liefde voor ziel en energieen.

11 juli 2021
Logotyp för Shiatsu Brugge

Svar från Shiatsu Brugge

Hartelijk dank voor deze fantastische uitgebreide review, Sarah!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Shiatsubehandeling bij Florian te…

Shiatsubehandeling bij Florian te Brugge. Na een fijn onthaal en even een gesprek om het probleem te situeren startte de behandeling. Deze werd met veel zorg en zeer volledig toegediend en werkt nog dagen na. Ik voel me heel rustig en tegelijk sterker en beter in m'n vel.

8 september 2020

Magic touch

Deze eerste Shiatsu ervaring was heel deugdoend en rustgevend. Florian deelt respectvol zijn kunst om innerlijk bewustzijn te bewerkstelligen. Van harte.

5 september 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.