Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag nog eens bij Shendu langs geweest wegens erge nek - en spanningshoofdpijn. Heb 1u dieptemassage gekregen door de gouden handen van Hans. Ben buiten gegaan, nek en hoofdpijn zo goed als weg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik onderging een laser behandeling voor endometriose waarbij zenuwen werden beschadigd. Ik heb er zeker 20 jaar mee gesukkeld ik ben een tijdje geleden gestart met hyperbare zuurstof therapie voor ant... Se mer

Företagsinformation

1. Massageterapeut
  2. Akupunktör
  3. Asiatisk massageterapeut

Skrivet av företaget

Bij Shendu draait alles om het herstellen van jouw welzijn en het in balans brengen van lichaam en geest door middel van traditionele Chinese geneeskunde en moderne therapeutische technieken. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan, waaronder acupunctuur, massages en hyperbare zuurstoftherapie, die gericht zijn op zowel fysieke als emotionele genezing. Acupunctuur is een van hun specialiteiten en wordt ingezet voor diverse klachten zoals chronische pijn, vermoeidheid, en hormonale disbalans. Deze behandelmethode kan ook ondersteuning bieden bij emotionele klachten door het herstellen van de energiebalans in je lichaam. Shendu biedt daarnaast energetische massages aan die het lichaam tot rust brengen en helpen blokkades op te heffen, waardoor je weer met een fris gevoel verder kunt. Tuina, een Chinese massagetechniek, richt zich bijvoorbeeld op het verminderen van pijn door energetische blokkades aan te pakken, en is aangepast voor zowel volwassenen als kinderen​. Daarnaast biedt Shendu hyperbare zuurstoftherapie aan, een behandelmethode die helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en het versnellen van het herstelproces, ideaal voor huidherstel en pijnbestrijding. Deze therapie kan ook de slaapkwaliteit bevorderen en ontstekingen tegengaan, wat gunstig is voor mensen met chronische aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie​. Bezoekers worden begeleid door specialisten zoals Hans Wauwermans en Christel Verdonck, die beiden gepassioneerd zijn over holistische zorg en het combineren van Westerse en Oosterse technieken om het lichaam te helpen genezen. Hans heeft een bijzondere focus op het wegnemen van stressgerelateerde klachten via diepgaande massages, terwijl Christel zich richt op emotionele balans door middel van acupunctuur en vibratietherapie met stemvorken​. Wil je meer energie, minder stress of pijnklachten verminderen? Bij Shendu vind je behandelingen die afgestemd zijn op jouw behoeften en die het herstelproces op een natuurlijke manier ondersteunen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Correcte behandeling, maar sessie duurder veel korter dan reservatie/betaling

Edith: Kort na het schrijven van deze recensie werd ik gecontacteerd door Hans en werd dit op een zeer beleefde en correcte manier besproken en afgehandeld. Bedankt hiervoor.

Er werd een kort gesprek gedaan en de behandeling werd goed uitgevoerd. De sessie duurde (inclusief intakegesprek) slechts 40 minuten ondanks dat er voor een sessie van 60 minuten betaald werd. Ik had dit pas door wanneer ik de praktijk verlaten had en naar huis ging dus ik heb Hans hier ter plaatse niet meer over kunnen aanspreken.

11 juli 2025

Svar från Shendu

Goed dat je het misverstand aan het licht bracht. We willen dat iedereen content is

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een massage van 90 min genomen…

Ik heb een massage van 90 min genomen bij Hans, alles zat vast en nadien had ik toch een ontspannen en beter gevoel; dus heb alvast een 2de afspraak gemaakt.

18 juni 2025

Top koppel

Ze luisteren echt naar de noden van hun klanten. Uniek koppel met elk hun eigen behandeling die elkaar goed aanvullen ingevalhet nodig is. Ik ben altijd zeer tevreden en zou graag op die bank willen blijven liggen!

24 april 2025

❤️🙏🏻❤️

Je wordt warm onthaald

Je wordt warm onthaald. Nadien vindt er een intakegesprek plaats waarin alles over de hyperbare zuurstofcabine wordt uitgelegd. Nadien wordt er consent gevraagd en mag je plaatsnemen in de cabine. Zenuwachtig of angstig? Geen probleem. Christel neemt plaats naast jou in de cabine om je gerust te stellen en uit te leggen waar alle knoppen voor dienen. Christel is naar mijn ervaring een warm, empathisch en bekwaam persoon. Geweldige ervaring!

19 april 2025

Uitstekende Zorg en Aandacht bij Shendu voor Hyperbare Zuurstoftherapie

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met de praktijk Shendu voor hyperbare zuurstoftherapie. Mijn zoon, die zwaar autistisch is, en ik hebben hier behandelingen gevolgd en we zijn bijzonder tevreden over de zorg die we hebben ontvangen.

Christel is een zeer geduldige en vriendelijke dame die altijd bereid is om naar onze zorgen te luisteren en zich aan te passen aan de specifieke behoeften van mijn zoon. Haar rustige en empathische houding zorgde ervoor dat de behandelingen soepel verliepen en mijn zoon zich op zijn gemak voelde.

De praktijk is goed georganiseerd, met een rustige en aangename sfeer. Wij hebben ons er altijd welkom en goed ondersteund gevoeld. Ik ben zeer dankbaar voor de zorg en aandacht die we hebben ontvangen en kan Shendu van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve zorg met een persoonlijke touch.

5 mars 2025

Bedankt Shendu!

Al meerdere malen bij Hans voor een massage geweest. Telkens lost hij mijn pijnlijke spieren en op en verlicht hij de ontstekingspijnen. Een kenner in zijn vak. Bedankt!

7 mars 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zoals altijd heeft Hans ervoor gezorgd…

Zoals altijd heeft Hans ervoor gezorgd dat mijn pijnlijke spieren daarna veel beter aanvoelden. Na de dieptemassage voel je je super. Zalig gevoel na x aantal dagen pijn dus k ga volgende keer sneller langsgaan.

25 februari 2025

Dankjewel 🙏🏻

Herboren

Herboren! Geen woorden voor! TOP!

2 januari 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ga nu al enige tijd maandelijks naar…

Ik ga nu al enige tijd maandelijks naar Hans, afwisselend voor een dieptemassage of een ontspanningsmassage, naargelang de klachten die ik heb of in welke emotionele toestand ik me in bevind.
Telkens weet Hans de juiste plaatsen te behandelen zodat ik na die 60 min als nieuw buiten ga.
En wanneer ik het echt moeilijk heb kan ik ook ventileren bij Hans.
Een echte aanrader

12 november 2024

Top!

Ik ging langs bij Hans voor een sportmassage. Recent ben ik vaker krachttraining gaan doen en mijn schouders en nek zaten vooral vast.. Na 1 behandeling is mijn hals weer helemaal soepel! Ik kom zeker vaker langs, aanrader!

8 november 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.