ShaveSafe Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For første gang nogensinde, har jeg oplevet et ordentligt resultat med at barbere ben. Jeg har prøvet alt og oplevet mange forskellige resultater, men ikke så glatte og knoppe-fri ben.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Produkter virker på ingen måder og har kun gjort det værre. Jeg kan hellere ikke opsige mit abonnement og har nu modtaget produkter af to omgange efter jeg har opsagt mit abbonement og derefter opkræv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Hälsocenter

Skrivet av företaget

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

Kontaktuppgifter

Bra

178 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg ville desværre ikke anbefale…

Jeg ville desværre ikke anbefale produktet, da jeg fik både røde knopper og udslet efter brug. Det var en ubehagelig oplevelse, som gør, at jeg ikke tør bruge det igen.
Jeg giver dog to stjerner, fordi prisen var god for en prøvepakke, og det var et plus, at der ikke var fragt, samt at det blev leveret direkte til døren.

29 april 2026
Logotyp för ShaveSafe

Svar från ShaveSafe

Hej Benedicte,
åh jeg er ked af at mine produkter ikke kunne hjælpe dig. Men netop derfor har jeg lavet tilfredshedsgaranti. Der vil altid være nogle få der ikke kan tåle produkterne og så skal man bestemt ikke betale for dem. Hvis du sender mig en mail eller smider mig en sms, så skal jeg sørge for at du bliver refunderet :)
Kh Nana

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Spændt på hvad det kan

Har bestilt prøvepakke - hurtig levering og fin guidening til hvordan jeg skulle få hovedet på, da det drillede mig. Jeg glæder mig til at se om produktet har en god effekt for mig.

(Redigeret efter dialog med Nana, min første mail var havnet i hendes spam)

3 maj 2026
Logotyp för ShaveSafe

Svar från ShaveSafe

Hej Tina, det er jeg virkelig ked af. Jeg tror måske din mail er røget i spam, jeg svarer altid samme dag og ellers er jeg 24/7 på telefon og sms. Men hvis du sender mig dit nummer, kan jeg sender dig en video af hvordan du får hovedet på ☺️
Mange hilsner Nana

En lille gigant

En lille gigant. Jeg var træt af at være afhængig af Gilette ! Og da Trump blev genvalgt gik jeg for alvor i gang med at lede efter reelle alternativer til de multinationale aktører. Og faldt så over ShaveSafe - en lille og relativt nystartet virksomhed, så lille at det er indehaveren herself man får i røret når man kontakter virksomheden. Klingerne er lavet af svensk stål i England og har en patenteret hudplejeoverbygning som nok retter sig mod mere hårfagte mennesker end mig. Men det giver en totalt behagelig barbering og klingerne holder sig skarpe endnu længere end Gilette Mach 4 Turbo 2100 eller hvad de nu er nået frem til i deres altid massive markedsføring. Så der er intet der ikke taler for at abonnere på ShaveSafe. Derfor 5 stjerner herfra.

1 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.