Sharky.ro este cea mai buna companie de host-ing, la un pret super decent. Echipa sharky merita 10 stele, erice problema pe care o intampini ei te vor ajuta. Am achizition un host de 50 de lei cu ip s... Se mer
salutare sunt un baiat care a auzit de sharkie de pe vrp suport acolo toata lumea spune ca este cel mai bun host si acm am fost si eu convins pt ca sharkie este chiar cel mai bun host o seara placuta... Se mer
DeÈinem host din 28 decembrie Èi suntem foarte mulÈumiÈi Èi de host Èi de asistenta acordata. Firma serioasa merita tot respectul
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Great prices, great support, good equipment. I only left because of the ping because I don't live in Europe. Highly recommended for the price and quality!
salut am cumparat si eu host de minecraft si nu m am asteptat sa imi raspunda asa de repede
recomand

Svar frÄn sharky.ro
Am cumparat hosting de 10$ si zici ca mi-au dat toate servere-le lor atat de bun e, recomand cu incredere + ofera suport imediat si ft ft bun pentru incepatori , database-ul e custom si merge calumea rau de tot recomand cu incredere, Sharky Mafia!

Svar frÄn sharky.ro
Suport activ , si foarte de treaba si serverele merg excelent RECOMAND!!

Svar frÄn sharky.ro
A fost cel mai bun host si cu support 24/7 asa ca apreciez foarte mult aceasta firma de hosting

Svar frÄn sharky.ro
salutare sunt un baiat care a auzit de sharkie de pe vrp suport acolo toata lumea spune ca este cel mai bun host si acm am fost si eu convins pt ca sharkie este chiar cel mai bun host o seara placuta tuturor
recomand sharkie si mai ales pe

Svar frÄn sharky.ro
Forte bun host iar fondatori sunt super de treaba

Svar frÄn sharky.ro
Website says 10Gbps, But it is only 100mbps, don't buy this. Very slow vps.

Svar frÄn sharky.ro
Recomand cu incredere serviciile lor sunt niste baieti de nota 10 , serviciile lor nu m-au dezamagit pana acum

Svar frÄn sharky.ro
Este cel mai misto host pe care l-am cumparat !

Svar frÄn sharky.ro
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.