SG Tegnestue Omdömen 204

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne give en stor ros til SG Tegnestue. Professionelt arbejde, god kommunikation og en rigtig behagelig proces hele vejen igennem. De er dygtige, grundige og tager sig tid til at forstå k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med SG-tegnestue! Vi havde selv forsøgt at tegne og indsende vores projekt til Byg og Miljø, men modtog en uoverskuelig mangelliste retur. Derfor valgte vi at kontakte SG-tegnestu... Se mer

Företagsinformation

1. Arkitekt
  2. Arkitektonisk designer
  3. Arkitektfirma
  4. Hustillverkare
  5. Inredningsarkitekt
  6. Byggnadsingenjör

Skrivet av företaget

Hos SG Tegnestue hjælper vi dig med at opnå den nødvendige byggetilladelse til dit projekt. Uanset om det drejer sig om en tilbygning, ombygning, sekundære bygninger eller ændringer af bygningens ydre fremtræden, har vi ekspertisen til at sikre, at din ansøgning opfylder alle krav i henhold til bygningsreglementet.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Meget hjælpsomme mennesker

Meget hjælpsomme mennesker - jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling :-)

9 april 2026

Hej Nilaus,

Tusind tak, for din gode anmeldelse.

Vi er super glade for, at I har været tilfredse med vores service.

Rigtig dejlig dag.

Professionelle og dedikerede…

Professionelle og dedikerede medarbejdere der hjælper hele vejen.

31 mars 2026

Hej :),

Tusind tak, for din anmeldelse af vores virksomhed.

Vi er glade for, at du syntes om servicen.

udvidelse af hævet terrasse

Vi har fået tegnet en udvidelse af vores hævede terrasse, idet denne udvidelse kræver en byggetilladelse. SG Tegnestue har stået for udfærdigelse af byggeansøgning, ligesom de varetager eventuel dialog med kommunen fremover. Forløbet ned SG Tegnestue har været hurtigt og effektivt og til den aftalte pris - og nu afventer vi blot den endelige byggetilladelse.

27 mars 2026

Hej :)

Tak for din flotte anmeldelse og for de fine ord om samarbejdet med os.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet forløbet som hurtigt og effektivt.

Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker jer held og lykke med den endelige byggetilladelse og projektet fremadrettet.

Kanon service.

Det er meget simpelt, bare Rigtig god service og dygtige medarbejder.

24 mars 2026

Hej Frank,

Mange tak, for din anmeldelse!

Det betyder meget, at du syntes om forløbet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SG Tegnestue hjalp os med tegninger…

SG Tegnestue hjalp os med tegninger samt byggetilladelse til vores tilbygning. Der var altid en god dialog og hurtig svar tid på alle spørgsmål. Vi fik først afslag på vores dispentations ansøgning men SG Tegnestue hjalp hurtigt med en ny plan og inden længe var der en godkendt byggetilladelse. Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra til at benytte SG Tegnestue til jeres næste projekt

5 mars 2026

Hej Daniel,

Mange tak, for din fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på samarbejdet og er super glade for, at du syntes om vores indsats.

Tusind tak, for du tog dig tid, til at anmelde os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget god og personlig service

Meget god og personlig service. Vi havde en god kommunikation fra start til slut , og de var åbne for at lav en individuel aftale , hvilket man ikke ser andre steder. Vi har flere gange oplevet at der blev svaret efter lukke tid, hvilken er overraskende sen. De har selvfølgelig fået vores byggetilladelse hjem i første forsøg , der forelå detaljeret tegningsmateriale og alle detaljer var med fra starten af.
Jeg ville ikke tøve med at anbefale dem til andre , det har jeg allerede gjort.

19 mars 2026

Hej Tommy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os meget, at du har været tilfreds med forløbet, kommunikationen og den fleksibilitet, vi kunne tilbyde.

Vi sætter stor pris på din tillid og er selvfølgelig glade for, at byggetilladelsen gik igennem i første forsøg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god kommunikation og virkelig…

Super god kommunikation og virkelig hurtige tilbagemeldinger.
Rigtig godt forløb og kan klart anbefales.

17 mars 2026

Hej Tina,

Tak, for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på samarbejdet og er super glade for, at I syntes om jeres forløb hos os.

Hurtig og professionel assistance

Hurtig og professionel assistance, altid til rådighed med svar og effektiv hjælp med ansøgning til byggeprojekt i forbindelse med indragelse af eksisterende carport til beboelse.

16 mars 2026

Hej Thomas,

Vi er super glade for at høre, at du syntes om forløbet.

Vi sætter også stor pris på, at du tog dig tid til at anmelde dit forløb med os på Trustpilot.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega god og kompetent service

Mega god og kompetent service.
Det hele omkring vores byggetilladelse er gået gnidningsfrit, og vi har fået god sparring og et rigtig godt resultat ud af samarbejdet med SG Tegnestue. Så de varmeste anbefalinger herfra.

11 mars 2026

Hej Stefan,

Mange tak, for din gode anmeldelse!

Vi sætter stor pris på samarbejdet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne give en stor ros til SG…

Jeg vil gerne give en stor ros til SG Tegnestue.
Professionelt arbejde, god kommunikation og en rigtig behagelig proces hele vejen igennem. De er dygtige, grundige og tager sig tid til at forstå kundens behov, hvilket virkelig kan mærkes i resultatet. Jeg stod og skulle have en godkendelse til en tilbygning.
SG tegnestue kørte det bare helt til døren!!!

Jeg kan varmt anbefale SG Tegnestue til andre, der søger en byggetilladelse til deres projekter . Tak for et godt samarbejde!

10 mars 2026

Hej Simon,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har været tilfreds med både samarbejdet og forløbet.

Vi lægger stor vægt på at skabe klare rammer og en god oplevelse hele vejen igennem, så det er en stor fornøjelse at læse dine ord.

Tak for anbefalingen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

SG Tegnestue har været en KÆMPE hjælp…

SG Tegnestue har været en KÆMPE hjælp for os i forbindelse med afklaring omkring snørklede servitutter og bebyggelsesplaner. De leverede hurtig hjælp og rådgivning hele vejen igennem

10 mars 2026

Hej Marie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse med vores rådgivning og forløbet som helhed.

Vi sætter stor pris på tilliden og er glade for, at vi kunne bidrage med klarhed og sparring undervejs.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Super professionel firma.

Super professionel firma.! Vi er meget glade for samarbejdet. Yderst serviceminded. Nu glæder vi os til at få byggetilladelsen i hus!

26 februari 2026

Hej Kasper,

Tusind tak, for din fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på samarbejdet og ikke mindst din positive anmeldelse!

Fantastisk service

Fantastisk service. Selv mine håndværkere roste tegningerne og min byggetilladelse kom med det samme uden anmærkninger.

24 februari 2026

Hej Andrea,

Tusind tak, for dine rosende ord. Vi gør vores bedste, for at opretholde den bedste standard i vores tegninger.

Vi er glade for, at tegningerne var til gavn i byggeprocessen.

Endnu engang tak, for de positive ord.

Renovering og tilbygning

Skulle bruge en byggetilladelse til renovering af hus og tilbygning. De var hurtige med tegninger, tegninger var gode og de står for alt kommunikation med kommunen. God sparring omkring projektet 👍 stor anbefaling her fra.

23 januari 2026

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse og for anbefalingen 🙏

Vi er glade for, at du var tilfreds med tegningerne og sparringen undervejs, og vi hjælper selvfølgelig gerne igen, hvis du får brug for det på et senere tidspunkt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem og smidig håndtering fra start

Nem og smidig håndtering fra start og til byggetilladelse forelå. Klar anbefaling herfra.

10 februari 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling! Det glæder os, at du oplevede en nem og smidig proces hele vejen frem til byggetilladelsen. 😊

Rigtig dejlig aften.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.