Beställning
Det är enkelt att hitta och beställa på hemsidan. Något fördröjd leverans men jag fick kompensation då de skickade med ett bollrör. Mycket bra service!
Servezone är en svensk e-handel för tennisprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av racketar, skor, kläder och tillbehör från ledande varumärken. Vårt mål är att inspirera och utrusta spelare på alla nivåer!
Sverige
Tillslut kom min order, tog lång tid men allt kom fram
Bra utbud och fick det snabbt! Kommer handla där igen.
Nu har det gått 3 1/2 vecka sedan min beställning och jag har inte fått mina shorts som jag beställde. Riktigt dåligt och har skickat en x antal mejl utan svar!
Tyvärr, precis som flera andra verkar uppleva tyvärr, har inte fått min beställning. Beställde en väska 1 mars och fick bekräftelse på mejl samt att 600kr dragits från mitt konto. Mejlat två gånger för att få status på leveransen men inget svar, total ghostning... Så dåligt och tjuvaktigt när man redan betalat. Hoppas detta kommer fram till ansvarig så att man kan få sin vara eller pengarna tillbaka omgående!!
Köpte ett Head tennisrack, mycket nöjd, bra packetering.
Pengarna har dragits från mitt konto, men inte fått någon orderbekfräftelse och inte heller fått svar av kundtjänst.
Allting var superlätt. Inga problem med leveransen och lätt att hitta rätt produkter.
Beställde en väska för 5 dagar sen och har inte fått någon meddelande än om att den har skickats. Provade att kontakta dem angående min beställning, men inget svar. Har företaget lust att hjälpa mig efter att dem har läst detta så höljer jag omdömen, men just nu så får det bli lägsta.
Beställt men inte fått något, ingen orderbekräftelse, inget svar av kundservice men pengarna försvann från kontot.
Mycket snabb leverans, trevlig kundservice. Allt precis så som det ska vara. Tack! 5/5 stjärnor!
Den beställda och betalda varan har aldrig levererats. Jag får dagligen falsk information om att paketet ska skickas nästa dag. Låt er inte luras av den här butiken. Det är försök till bedrägeri.Mycket lång väntetid för återbetalning.
Tennisracket levererades aldrig. Skyllde på flytt. Fakturan skickades trots att racketen lämnade aldrig lagret eller butiken. Lång svarstid. Beställningen annulerad utan att skicka bekräftelse om det. Dålig service och kan ej rekommenderas.

Svar från Servezone
Jag blev lite orolig när jag läste recensioner om förseningar, men det var ingenting jag upplevde själv. Mitt tennisracket kom snabbt och smidigt. Är supernöjd med både racket och servicen.