serverenophout.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne ervaring bij serverenophout. Allereerst was het niet helemaal duidelijk, foutje van mijn kant wat er geschreven moest worden. Hun namen meteen via mail contact op. Vervolgens pakket aangek... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Beste mensen, het idee van een broodplank met naam is een uniek idee. Maar helaas springt de naam niet zo goed uit. Hetgeen ik wel jammer vind. Bedankt voor de snelle levering en God zegen met dit ini... Se mer

Företagsinformation

1. Träarbetare

Skrivet av företaget

Serverenophout is de specialist in ambachtelijke snijplanken en serveerplanken. Al onze producten worden in Nederland met de hand gemaakt. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het goede adres, wij denken graag met je mee voor het beste resultaat. Genieten van eten doe met vrienden, familie en een plank van serverenophout

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Boterhamplankje gegraveerd.

Dit is het vierde boterhamplankje die ik bestel. Enorm blij mee, het plankje is stevig heeft een leuke 'boterham' vorm en de namen staan erop. Wat meteen voor de kinderen helder is van wie het plankje is. Het draagt elke ochtend aan leuke sfeer in huis.

7 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne ervaring bij serverenophout.

Fijne ervaring bij serverenophout.
Vervolgens pakket aangekomen en wat een mooie stevige broodplankjes.
Netjes afgewerkt en gegraveerd.
Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen.
Ik weet waar ik moet zijn als ik houten snijplanken nodig heb 😃

14 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontzettend tevreden over onze gegraveerde borrelplank.

Wij zijn ontzettend tevreden met de borrelplank met ons logo! De plank ziet er niet alleen prachtig uit, maar straalt ook kwaliteit uit. Het logo is strak en nauwkeurig gegraveerd, wat het geheel een luxe en persoonlijke uitstraling geeft. Het contact was prettig: snel, duidelijk en meedenkend. Ideaal voor tijdens borrels en een leuk origineel cadeau. Zeker een Aanrader!

1 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Super!

Super!! Contact gehad en het werd direct geregeld dat de broodplank nog op tijd in huis was om cadeau te geven

26 september 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

uniek idee

Beste mensen, het idee van een broodplank met naam is een uniek idee. Maar helaas springt de naam niet zo goed uit. Hetgeen ik wel jammer vind. Bedankt voor de snelle levering en God zegen met dit initiatief.

3 juli 2024

Houten broodplankje

Houten broodplankje

Het ziet er heel mooi en heel goed afgewerkt uit. Een super leuk cadeau om te geven!
Zal u zeker bij anderen aanbevelen.

9 januari 2024

Ontbijtplank

Wij hebben de onbijtplank laten graveren. De plank was niet op voorraad en daar is snel en duidelijk over gecommuniceerd. Binnen een week hadden we alsnog de plank in huis. De plank is van dik hout, mooie kwaliteit. En de ingegraveerde naam is diep gemaakt met mooie letters.

8 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee plankjes besteld die ‘op voorraad’…

Twee plankjes besteld die ‘op voorraad’ zouden zijn en ik werd heel netjes via mail geïnformeerd dat de borden niet meer op voorraad waren maar dat er direct nieuwe gemaakt zouden worden. Ik zou ze thuisbezorgd krijgen maar heb toen gevraagd of ze dan naar een ander adres gestuurd konden worden. Dat was ‘Geen enkel probleem’ en ze vroegen meteen of er nog een persoonlijk bericht bijgevoegd moest worden.
Erg vriendelijk, persoonlijk en klantvriendelijk. En de borden zagen er super mooi uit. Een dikke plus.

7 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.