Jeg kan varmt anbefale Seo Arkitekt til udarbejdelse af jeres web side. Vi fik lavet en nye side for kort tid siden. Nem og enkelt, og det har virket siden, vi for alle henvendelser fra kontakt formul... Se mer
Företaget har svarat
Vi havde brug for en ret enkel hjemmeside, med få sider, så vi valgte SEO Arkitekt, fordi de kunne lave sådan en for kun 4500+moms. Samarbejdet og kommunikationen var helt i top, og de levere præcis... Se mer
Företaget har svarat
Meget imødekommende og hurtig service, site fungerer godt. Bestemt rimelig pris også. Skulle måske have lidt mere dialog omkring hvilke søgeord, som skal være de vigtigste. Men totalt set absolut at a... Se mer
Företaget har svarat
5 stjerner over hele linjen. Utrolig sød og hjælpsom, og altid klar til at svare på spørgsmål. Hun giver sig tid til folk og servicen rækker udover hvad man kan forvente, med gode tips til besparels... Se mer
Företaget har svarat
Veronica – freelance WordPress-webdesigner** Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder i Danmark med at få en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til deres virksomhed, målgruppe og behov. Som freelance WordPress-webdesigner designer og udvikler jeg moderne hjemmesider med fokus på kvalitet, brugervenlighed og et design, der afspejler virksomhedens identitet. Jeg bygger ikke hjemmesider ud fra færdige standardskabeloner. Hver hjemmeside designes fra bunden, så den passer til din virksomhed og giver dine besøgende en god oplevelse – både på computer, tablet og mobil. Alle løsninger leveres med responsivt webdesign, hurtig ydeevne og et solidt teknisk fundament. Mit mål er at gøre processen enkel og gennemsigtig. Du har direkte kontakt med mig gennem hele projektet, følger udviklingen undervejs og får en fast pris, inden arbejdet begynder. Der er ingen skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Jeg tilbyder blandt andet: • Skræddersyede WordPress-hjemmesider • Onepage-hjemmesider og hjemmesider med flere undersider • Redesign af eksisterende hjemmesider • SEO-klare hjemmesider med fokus på teknisk kvalitet • Mobilvenligt og brugervenligt webdesign • Hjælp til virksomheder, der ønsker en professionel online tilstedeværelse Mit fokus er ikke kun at skabe en flot hjemmeside, men også en løsning, der er nem at vedligeholde, hurtig at bruge og bygget til at understøtte virksomhedens langsigtede online tilstedeværelse.
Åboulevarden 86B, 9700, Horsens, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tak for en fantastisk hjemmeside! Den overgik vores forventninger og er lavet meget professionelt, responsivt og interaktivt. Veronica kom med flere farvepaletter fra starten af, med eksempler på, hvordan siden kunne se ud, og derefter skabte hun en smuk side i vores tempo med stor tålmodighed, da det tog flere måneder at lave den. Alle ændringer blev lavet smukt med stor tålmodighed. Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Svar från SEO Arkitekt
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med SEO Arkitekt Veronica, som har udarbejdet min hjemmeside. Professionel, effektiv og ekstremt kyndig. De formåede virkelig at forstå mine behov og omsætte dem til en smuk og funktionel hjemmeside. Jeg kan stærkt anbefale SEO Arkitekt til alle, der søger en pålidelig og kompetent partner inden for webudvikling og SEO.

Svar från SEO Arkitekt
Fra start til slut har det været en fornøjelse at arbejde med SEO Arkitekt / Veronica. Med hendes første oplæg var vi allerede langt og alle rettelser og tilføjelser bliver lavet prompte. Efter udgivelse af vores nye flotte site får vi stadig en super support. Veronica har en top arbejdsmoral der får tingene lavet til sikkert markedets bedste pris.

Svar från SEO Arkitekt
Jeg kan 100% anbefale SEO Arkitekt. Veronica har været super hurtig til at "fange" hvad vi ønskede at hjemmesiden skulle signalere, og vi har fået en side som er flot, nem at navigere i og ikke mindst professionelt lavet.
De bedste anbefalinger herfra :-)

Svar från SEO Arkitekt
5 stjerner over hele linjen. Utrolig sød og hjælpsom, og altid klar til at svare på spørgsmål. Hun giver sig tid til folk og servicen rækker udover hvad man kan forvente, med gode tips til besparelser o.l.
Utrolig kreativ og lyttende. Designet på hjemmesiden blev endnu flottere end jeg selv havde turde håbe på.
Kan kun anbefale at tage fat i Veronica fra SEO Arkitekt.

Fantastisk oplevelse
På en uge havde jeg en super flot hjemmeside, så jeg vil klart anbefale SEO Arkitekt.
Hun er kreativ og dygtig😊

Svar från SEO Arkitekt
Jeg er meget tilfreds med SEO Arkitekt! Samarbejdet har været yderst professionelt, og kommunikationen var let og effektiv. Hjemmesidedesignet er virkelig smagfuldt. Jeg kan varmt anbefale SEO Arkitekt!

Svar från SEO Arkitekt
Har fået en hurtig, kompetent og professionel behandling af SEO Arkitekt, fra min første henvendelse til min flotte hjemmeside var færdig. Min bedste anbefaling herfra.

Kan kun anbefale Seo
Arkitekt. hurtig og god service hvor opgaven blev løst med superfin løsning.

Svar från SEO Arkitekt
Tak til Veronica for hurtig og professionel behandling. :-) Min nye hjemmeside er simpelthen blevet så mega lækker. Lige som jeg ønskede mig! Og til en pris, der virkelig er konkurrencedygtig. Jeg kan selvfølgelig kun give den bedste anbefaling herfra. :-)

Svar från SEO Arkitekt
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.