Mycket bra klocka, som skapar trygghet. Vi kan nå vår far då han är utomhus även då han missat att få med sig mobilen ut eller missat att ladda den. Möjligheten att skicka påminnelse via klockan är br... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Trygghetslarm som fungerar överallt (även utomhus) och ökar friheten för användaren
Sensorem erbjuder ett trygghetslarm i form av en snygg smartklocka som fungerar både inomhus och utomhus med möjlighet att larma genom en knapptryckning. Med inbyggd högtalartelefon och GPS som visar användarens position, kan hjälp snabbt tillkallas vid behov. Vid larm ringer klockan upp förvalda anhöriga och om ingen skulle svara kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt.Kostar från 249kr/mån – utan bindningstid och klockan ingår
Sensorems trygghetslarm beställs enklast via hemsidan och kostar från 249kr/månad och har ingen bindningstid.Engelbrektsgatan 9-11, 11432, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Enkelt att komma igång, funkar jättebra. Det enda negativa är den relativt korta batteritiden.

Svar från Sensorem
Bra snygg klocka ! Ingen kan se att det är en larmklocka , jag tycker mycket om min klocka ( den mindre modellen ).När jag duschar så har jag klockan på armen och den torkar jättefort ! Får ladda klockan var 3-4 dag , har hittills inte anv klockan med att larma, eller ringt något samtal endast tittat på tiden ! Kan man byta batteri i klockan ? Hur går det till ? Med vänlig hälsning, Ulla Einedal

Svar från Sensorem
Jag har nyss fått min telefon och registrerat den hos mina anhöriga. Det är den trygg känsla att ha den och jag fick bra instruktioner från företaget, så jag hoppas att den hjälper mig när jag behöver

Svar från Sensorem
Det material som Sensorem skickade för att aktivera apparaten är tydligt och informativt.
Jag är nöjd och har lärt mej rutiner för att vänja mej.

Svar från Sensorem
Bra att det går att larma utomhus och utomlands!
Lätt att använda!

Svar från Sensorem
Det känns tryggt. Detta blir en säkerhet som är med mig hela tiden. Om det händer något så kan jag bara trycka på larmet och det kommer först till min dotter.

Svar från Sensorem
Informationen som följde larmet var mycket trevligt skrivet. Lätt att förstå!

Svar från Sensorem
Tjänsten motsvarar alla mina förväntningar. Dock visar stegräknaren inte mängden steg utan mängden armrörelser!

Svar från Sensorem
Det känns bra att en anhörig kan ha lite kontroll. Sedan känns klockan bra med dom användningsområdena. Det känns väldigt tryggt.

Svar från Sensorem
Ännu tidigt för att haft ngn erfarehet av funktionen.

Svar från Sensorem
Batteriet hålker ej utsatt tid i broschyr 4-5 dar endast 2 dar. Gps påkopplad hela tiden

Svar från Sensorem
Vi är mycket nöjda med larmet. Otrolig funktion att man kan ringa till den! Min pappa klarar ej av knappar pga demenssjukdom, och jag kan få kontakt med honom när jag behöver. Funktionen geostaket och position är även den fantastisk. Nu kan jag lätt hitta min pappa om han går vilse.
Har varit i kontakt med kundtjänst och de är otroligt tillmötesgående och trevliga! Kan varmt rekommendera dig att skaffa detta larm om du som anhörig vill känna trygghet.

Svar från Sensorem
Beställning och leverans gick snabbt och bra‼️Medföljande info även den bra‼️
Fick läsa flera ggr men hade senare hjälp av dotter att få trygghetslarmet aktivt‼️

Svar från Sensorem
Så mycket bättre än kommunens närmast dysfunktionella trygghetslarm

Svar från Sensorem
Klockan levererades med bra och tydlig information. Och den fungerar mycket bra👍🏼

Svar från Sensorem
En anhörig skadades svårt i en fallolycka och larmade direkt. Larmet fungerade perfekt och vi kunde snabbt få dit en ambulans. Har bara gott att säga om Sensorem. De är snabba, trevliga och håller en mycket hög servicenivå.

Svar från Sensorem
Lätt att sätt upp och en br enkel app som fungerar bra, tack för en toppen service!