Mycket bra klocka, som skapar trygghet. Vi kan nå vår far då han är utomhus även då han missat att få med sig mobilen ut eller missat att ladda den. Möjligheten att skicka påminnelse via klockan är br... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Trygghetslarm som fungerar överallt (även utomhus) och ökar friheten för användaren
Sensorem erbjuder ett trygghetslarm i form av en snygg smartklocka som fungerar både inomhus och utomhus med möjlighet att larma genom en knapptryckning. Med inbyggd högtalartelefon och GPS som visar användarens position, kan hjälp snabbt tillkallas vid behov. Vid larm ringer klockan upp förvalda anhöriga och om ingen skulle svara kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt.Kostar från 249kr/mån – utan bindningstid och klockan ingår
Sensorems trygghetslarm beställs enklast via hemsidan och kostar från 249kr/månad och har ingen bindningstid.Engelbrektsgatan 9-11, 11432, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Informationen var bra men sensoremen har ej aktivt används ännu….

Svar från Sensorem
Gick att ordna fram en klocka på dagen. Hämtade den på deras kontor - bra bemötande och smidigt ordnat trots semester tider

Svar från Sensorem
Efter att jag fått klockan så blev jag sjuk. Hostade dag som natt i 3 veckor. Då jag är ostadig och vinglig på grund av min dåliga rygg så kände jag mig trygg med att om jag trillade omkull så kunde jag larma.

Svar från Sensorem
Vi har beställt klocka till både min mamma och svärmor. Den ger en trygģhet att veta att det är enkelt att larma vid behov, att man kan se vart dom befinner sig samt möjligheten att kunna ringa upp klockan när telefonsamtal blir obesvarade.
Vid behov av assistans har personalen på sensorem vara behjälpliga med att felsöka och när felet inte gått att åtgärda har delar blivit ersatta utan knyssel. Väldigt nöjd med servicen och klockan i sig.

Svar från Sensorem
Vi har inte aktivera våra klocka inte har behövts och vi varit tillsamman hela perioden men snart kommer nog en dag då jag åker till stan och min fru stannar kvar huset, då skall vi nog dra igång det hela.

Svar från Sensorem
Snabb leverans, bra bemötande i kundservice och man får snabb hjälp om något är fel eller behöver om det beställas nya reservdelar.

Svar från Sensorem
Bra och tydlig information om larmklockan och dess funktioner.

Känner till Sensorem sedan tidigare
Min man hade gpsklocka.
Brs service, hjälpsamma, talar så man förstår

Svar från Sensorem
Jag har inte haft klocklarmet så länge men hitintills är jag väldigt nöjd.

Svar från Sensorem
Blev vänligt bemött under vårt besök och enkelt att genomföra köpet av klockan
Vi har inte testat hur larmet fungerar men klockans signaler om laddning etc fungerar som utlovat

Svar från Sensorem
Levererades snabbt, och Sens. såg att Sim-kortet behövde bytas, det var vaket. Klockan fungerar som jag trott, men osäkert om vi kommer att ha nytta av den, men vi tränar.