Kan se, at det er et tilbagevendende problem, at appen ikke virker, når man betaler via sin iPhone. Har fået en besked om at genindmelde mig via hjemmeside - ingen snak om at returnere de penge, jeg a... Se mer
Företaget har svarat
Mange lækre og inspirerende opskrifter. Livsstilen Sense er nem og overskuelig at følge og sikrer en sund og varieret kost. App’en virker super godt og gør madplan og indkøb lige til. Vi oplever mindr... Se mer
Företaget har svarat
Endelig en dansk og super velfungerende app der er hver en krone værd. Appen får ugentligt nye opskrifter og madplaner, som let kan tilpasses familiens smag og antal personer. Der tages hensyn til ma... Se mer
Företaget har svarat
Har før meldt mig ind, trak gebyr 2 gange. Og intet fungerede. Meldte mig ind igen. Trak pengene. Og intet virker. Virkeligt elendigt. Mon det er lige efter bogen. Vil gerne have mine penge til bage.... Se mer
Blækhatten 33, 5220, Odense SØ, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Endelig en dansk og super velfungerende app der er hver en krone værd.
Appen får ugentligt nye opskrifter og madplaner, som let kan tilpasses familiens smag og antal personer. Der tages hensyn til madspild og dermed budgettet. Der er måle- og vejeskemaer, maddagbog, mulighed for at lave egne opskrifter og så er der en fantastisk support på diverse platforme. Der er også mulighed for at “spørge lægen”, og der er et kæmpe univers med bl.a. webinarer, som hjælper, guider og støtter gennem vægttabet. Der kommer løbende nye features på appen , som gør det det hele lidt lettere. Simpelthen genialt … og alle herhjemme er svært tilfredse med maden

Super App til Sense kostprofil og masser af opskrifter til inspiration. 👍👍👍

Svar från sensemydiet.dk
Jeg har haft abonnement lidt over et år, og jeg må bare sige, at det er fantastisk! Det er et super professionelt koncept, og næsten uanset hvornår man stiller et spørgsmål på mail, Facebook eller hjemmeside, så får man fine og uddybende svar næsten omgående. Det er top-professionelle og ekstremt lækre opskrifter, og både hjemmeside og app er under konstant udvikling. Det fungerer simpelthen gennemført perfekt. Jeg har nu styr på håndfulde mm. men fortsætter det fulde medlemsskab, så jeg har adgang til alle værktøjer med kost, motion, sundhedstip, webinarer, opskrifter.... ja selv lægens hjørne :-) 5 stjerner er faktisk ikke nok ;-)

Svar från sensemydiet.dk
Inspirerende opskrifter og virkelig godt opsatte opskrifter til os der "spiser med øjnene".
Mega hurtig svar fra Suzy når man stiller dem på FB

Svar från sensemydiet.dk
Meget inspirerende med masser af gode og sunde opskrifter, som er lette at følge eller blot lade sig inspirere af, når man vil følge en sund livsstil uden at gøre det for kompliceret. Appen er nem at gå til, og der er mange gode videoer og artikler. Det er trygt og godt at vide, at der er lægefaglig viden knyttet til Mit sense.

Svar från sensemydiet.dk
Madplanerne er generelt meget lækre og der er en masse inspirerende opskrifter. Det er virkelig dejligt, man kan tilpasse madplanen efter eget behov. Det er super nemt at lave en madplan. Samtidig er det godt at vide at opskrifterne er bygget efter gode ernæringsmæssige principper, som Sense principperne jo er.

Svar från sensemydiet.dk
Dårlig information omkring det er et abonnement der tegnes. Der oplyses om at medlemsskab ikke er bindende, men ikke at der automatisk fornyes.

Svar från sensemydiet.dk
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.