Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super service, godt produkt. Var midlertidigt udsolgt, men informerede med det samme og havde hurtigt pÄ lager og eftersendte produktet. Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en lÞ... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

4,5

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Lang tid siden

Lang tid siden , jeg har sovet sÄ godt .fik min pude afhentet den anden dag og har nu sovet med den i 2 nÊtter og er ikke stiv i nakken om morgenen og vÄgner ikke mere om natten . Kan kun anbefale sempur nakke pude .

5 maj 2025
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Puden svarer ikke helt til det lovede...

Bed mÊrke i, at hÞjden pÄ puden kunne Êndres, derfor valgte jeg jeres pude. Min kan bare ikke Êndres, hvilket undrer mig.... Puden virker mindre end forventet hvilket ogsÄ undrer mig.... Knappen pÄ betrÊkket, skal den kunne trykkes ned i puden??

22 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Endelig en pude man ligger godt pĂ„. pĂ„đŸ‘â€Š

Endelig en pude man ligger godt pĂ„đŸ‘ Prisen synes jeg ogsĂ„ er ok- og sĂ„ var der hurtigt levering😊
Vh. Finn M.

21 april 2025

KĂŠre Finn M.,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Det glĂŠder os meget at hĂžre, at du sover godt pĂ„ din nye pude đŸ˜ŽđŸ›ïž Vi sĂŠtter ogsĂ„ stor pris pĂ„, at du fremhĂŠver bĂ„de prisen og den hurtige levering 🚚💹

Vi hĂ„ber, du fĂ„r mange gode nĂŠtter – og du er altid velkommen tilbage 😊

De bedste hilsner
Sempur-teamet

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

God kundeservice, men puderne lugter

Puderne lugtede forfĂŠrdeligt af stĂŠrke kemikalier. Vi prĂžvede at lade dem “afdampe” udenfor i et dĂžgn, men det hjalp ikke. Der fĂžlger ingen vaskeanvisning med puderne, sĂ„ det er ikke en mulighed uden at de muligvis gĂ„r i stykker.
Sempur oplyser at: “ Vi har noteret os, at der mangler vaskeanvisning, og vi vil sikre, at dette bliver forbedret fremover. Vi er ogsĂ„ ret sikre pĂ„, at lugten stammer fra plastikken, som bruges til at emballere memory skum, og det er noget, vi aktivt arbejder pĂ„ at forbedre.”
Sempur skal have STOR ROS for at fÞlge op pÄ deres kunders henvendelser, tage dem seriÞst og vÊre meget imÞdekommende.

24 mars 2025

Hej,

Tak for din ĂŠrlige feedback. Vi er kede af at hĂžre, at puden ikke levede op til dine forventninger, men vi sĂŠtter stor pris pĂ„ dine input – de hjĂŠlper os med lĂžbende at forbedre vores produkter og service. 🙌

Vi arbejder aktivt pĂ„ at optimere bĂ„de emballage og produktoplevelse for at minimere eventuelle lugtgener. Det betyder meget for os, at du har oplevet vores kundeservice som imĂždekommende og lydhĂžr, da vi altid strĂŠber efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. 💙✹

Vi vil meget gerne finde en lĂžsning sammen med dig. Du er velkommen til at kontakte os, sĂ„ vi kan hjĂŠlpe dig bedst muligt. đŸ“©đŸ˜Š

Sempurteamet ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super service, godt produkt.
Havde lidt korrespondance ift. Optimering. Fandt selv en lĂžsning. Men de var lydhĂžre, tog feedback til sig og tilbĂžd vejledning ift. Soveposition og alternative lĂžsninger.
Kan kun anbefale.

24 mars 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! 💙 Det betyder meget for os at hĂžre, at du har vĂŠret tilfreds med bĂ„de vores service og produkt. Vi gĂžr altid vores bedste for at lytte til vores kunder og finde de bedste lĂžsninger. 🙌✹

Du er altid velkommen, hvis du har spĂžrgsmĂ„l eller brug for yderligere vejledning. Tak fordi du valgte os – og for din anbefaling! 😊👍

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fra start til slut god service

Fra start til slut god service. Ikke mindst en helt fantastisk pude. Kan ikke undvĂŠre den i dagđŸ‘đŸ»

20 mars 2025

Hej Inge,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💙 Det betyder meget for os at hþre, at du har haft en god oplevelse – og at puden allerede er uundvérlig! 😍✹

Du er altid velkommen, hvis du fĂ„r brug for noget. Tak fordi du valgte os! 🙌

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Rigtig god kundeservice og super

Rigtig god kundeservice og super produkt.
Kan klart anbefales og jeg er helt sikker pÄ jeg kommer til at handle her igen!

14 mars 2025

KĂŠre Armin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med bĂ„de produktet og vores kundeservice.

Vi sĂŠtter stor pris pĂ„ din anbefaling, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spĂžrgsmĂ„l eller brug for yderligere hjĂŠlp. Vi er altid Ă„bne for en dialog! 💬✹

Ny kunder

Ny kunder, handel i blot ved dem, ingen problemer med dem. Et fantastisk firma, fantastisk kundeservice. 10 stjerner herfra.

11 mars 2025

KĂŠre Alex,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at hþre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget! 💙

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spĂžrgsmĂ„l – vi stĂ„r klar til at hjĂŠlpe! 😊

Rigtig god dag til dig!

Mvh Sempur-teamet 💙

Effektiv og hurtig kundeservice

Effektiv og hurtig kundeservice. Jeg har dĂžjet med problemer med nakken og puden fra Sempur har reddet min nattesĂžvn

28 februari 2025

KĂŠre Denis,
Tusind tak for din sþde anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at hþre, at Sempur-puden har hjulpet dig med din nattesþvn – det betyder meget for os! 💙

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hel klart en pude der vérd at investere

Hel klart en pude der vérd at investere i, har haft de bedste sþvn siden jeg kþbte den! 😍

4 mars 2025

KĂŠre kunde,
Tusind tak for din skĂžnne anmeldelse! 😍 Det glĂŠder os virkelig at hĂžre, at du har fĂ„et den bedste sĂžvn siden du kĂžbte puden – prĂŠcis sĂ„dan det skal vĂŠre! 🙌💙

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmÄl.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Man kan klart mérke at Sempur arbejder

Man kan klart mĂŠrke at Sempur arbejder hĂ„rdt for at tilbyde kunderne kvalitetsprodukter 😍

3 mars 2025

KĂŠre Diyar,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😍 Det betyder meget for os at hþre, at vores indsats for kvalitet bliver vérdsat. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback motiverer os endnu mere! 💙

Har du spÞrgsmÄl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har ledt efter en god pude i noget

Jeg har ledt efter en god pude i noget tid, ogsÄ faldt jeg over en nakkepude fra Sempur, og jeg kan varmt anbefale den. Jeg har tidligere haft nakkesmerter med andre puder, og efter at have brugt puden, har jeg oplevet en markant forbedring. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten og effekten, og den har uden tvivl hjulpet mig.

23 februari 2025

KĂŠre Eldin,
Tusind tak for din anbefaling! 🙌 Det glĂŠder os virkelig at hĂžre, at Sempur nakkepuden har gjort en positiv forskel for dig. Vi sĂŠtter stor pris pĂ„ din feedback og hĂ„ber, at du fortsat fĂ„r glĂŠde af puden! 😊✹

Dejlige pude

Dejlige pude, jeg er nok en af dem med Danmarks rekorden i hovedpuder, er glad for kþbet af denne nakkepude 👍

19 februari 2025

KĂŠre Flemming,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at hĂžre, at du er glad for din Sempur nakkepude – isĂŠr nĂ„r du har sĂ„ meget erfaring med puder! 😄 Vi sĂŠtter stor pris pĂ„ din feedback og hĂ„ber, at puden vil give dig mange behagelige stunder fremover🙌✹

Sempur-teamet đŸ€

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Puden har gjort en stor og positiv forskel for mig!

Jeg har nu brugt min nye pude i 14 dage og tÞr nÊsten ikke tro pÄ det, men jeg har oplevet store forbedringer ift. spÊndinger i nakke og skuldre (og spÊndingshovedpiner). Hurra!
Jeg kan ligge pÄ siden med denne pude og det er formentlig bedre for min nakke end at ligge pÄ maven, som jeg ellers altid har gjort.

6 februari 2025

Kére Lone 😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er sĂ„ glade for at hĂžre, at din Sempur nakkepude har gjort en stor og positiv forskel for dig – det er fantastisk, at du har oplevet forbedringer i forhold til spĂŠndinger i nakke, skuldre og hovedpiner 🙌

Det er ogsĂ„ super godt, at du har fundet en mere komfortabel soveposition pĂ„ siden! Vi er virkelig glade for, at puden har hjulpet dig sĂ„ meget. 💛

Virkelig fantastisk pude

Virkelig fantastisk pude! Jeg har seriÞst prÞvet alle de populÊre puder du kan kÞbe pÄ de sociale medier, men ingen af dem har lindret mine hovedpiner, som denne gÞr og ekstra bonus er bedre sÞvn - den er en gamechanger nÄr det kommer til puder og den er alle pengene vÊrd!!

2 februari 2025

Kére Karina 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er sĂ„ glade for at hĂžre, at Sempur nakkepuden har gjort en sĂ„ stor forskel for dig, og at den har hjulpet med at lindre dine hovedpiner og forbedre din sĂžvn 🙏

Det betyder virkelig meget for os at hþre, at du synes, den er en gamechanger! Vi er glade for, at du har fundet den perfekte pude, og at den er alle pengene vérd for dig 💛

Den er jo FANTASTISK

Den er jo FANTASTISK! Jeg sover som en drÞm pÄ min nye Sempur pude.

Det er virkelig rart at vÄgne op uden at vÊre helt spÊndt i nakken fordi jeg har fÄet den rette stÞtte.

Som ekstra bonus kan jeg mÊrke jeg ikke lÊgger som jeg gjorder fÞr i forhold til ansigtsrynkerne. Det altsÄ kÊmpe bonus!

KÊmpe anbefaling herfra! Selv min sÞn pÄ 9 Är han elsker den.

29 januari 2025

Kére Camilla 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er sĂ„ glade for at hĂžre, at du sover som en drĂžm pĂ„ din nye Sempur nakkepude, og at den giver dig den rette stĂžtte til nakken 🙌

Det er ogsĂ„ super fedt at hĂžre, at du har bemĂŠrket en forskel med ansigtsrynkerne – det er virkelig en ekstra bonus! Vi er ogsĂ„ glade for, at din sĂžn pĂ„ 9 Ă„r elsker den! 💛

Tusind tak for din anbefaling, det betyder meget for os! Hvis du nogensinde har spĂžrgsmĂ„l eller har brug for hjĂŠlp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Har kþbt en pude til kéresten og hun er

Har kÞbt en pude til kÊresten og hun er glad for den og siger at hun sover bedre efter hun har fÄet den.

13 december 2024

Hej Thomas 😊

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er sĂ„ glade for at hĂžre, at din kĂŠreste er glad for sin nye Sempur nakkepude, og at hun sover bedre efter at have fĂ„et den! Det betyder meget for os, at vores pude kan gĂžre en positiv forskel for hende 🙏

Hvis I nogensinde har spĂžrgsmĂ„l eller brug for hjĂŠlp, er I altid velkomne til at kontakte os 💌

Den bedste pude.. ever

Jeg har nu haft min pude i 3 uger. Har ikke haft problemer med nakke og skuldre, siden jeg fik den. Ærligt, jeg elsker min nye pude.

22 december 2024

Kére Lone 😊

Tusind tak for din skĂžnne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hĂžre, at din Sempur nakkepude har gjort en sĂ„ stor forskel, og at du ikke har haft problemer med nakke og skuldre lĂŠngere 🙌

Det betyder meget for os, at du elsker din nye pude! Hvis du nogensinde har spĂžrgsmĂ„l eller har brug for hjĂŠlp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

En usammenlignelig pude

Jeg har nu sovet med Sempur nakkepuden i en uge og jeg har en nakke nu, der ikke har spÊndinger og smerter. Fidusen ved denne pude er at jeg kan ligge pÄ ryggen og fÄ stÞtte til nakken og jeg kan ogsÄ sagtens ligge pÄ siden. Den er uovertruffen jeg har i godt 15 Är brugt andre puder med tempur, men denne har en langt bedre stÞtte for nakken.

2 januari 2025

Hej Dorthe 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder sĂ„ meget for os at hĂžre, at Sempur nakkepuden har gjort en sĂ„ stor forskel for dig og har lindret dine nakkespĂŠndinger og smerter 🙏

Vi er glade for, at du har fundet puden sĂ„ behagelig og stĂžttende, bĂ„de nĂ„r du ligger pĂ„ ryggen og pĂ„ siden. Din feedback er utrolig vĂŠrdifuld for os, og vi er virkelig glade for, at den har overgĂ„et dine forventninger! 🌟

Hvis du nogensinde har spĂžrgsmĂ„l eller brug for hjĂŠlp, er du altid velkommen til at kontakte os 💌

Fantastisk

Fantastisk pude til dem som ikke lige altid finder den rette soveposition.

2 januari 2025

Hej Mert 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med puden, og at den har hjulpet dig med at finde den rette soveposition 🙌

Sempur-teamet ✹

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer