Det havde været rart hvis det på hjemmesiden var tydeligt, at man i sommerperioden ikke kan tilgå online kurser grundet ferielukning. Med reklame på hjemmesiden for sommertilbud havde jeg forv... Se mer
Företaget har svarat
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle ønsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, øvelser. Økter på 60-90 min g... Se mer
Företaget har svarat
Super godt og meget relevant kursus om sjælens muskel Psoas og vores livsnødvendige muskel Diafragma, som hører uløseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, så det blev menin... Se mer
Företaget har svarat
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formår at formidle på en praksisnær måde selvom emnet kan være tungt. Det mærkes tydelig... Se mer
Företaget har svarat
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnær efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overføre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forløb, og det hele er lavet i samarbejde med førende fagfolk.
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Den underviser Seminarer.dk havde booket (Nadjia) var en fantastisk, engageret, dygtig, nærværende formidler. Der blev virkelig nørdet igennem på emnet og det var en sand fornøjelse at lære fra hende. Derudover nogle helt fantastiske rammer på Comwell Kongebrogaarden Middelfart, et meget smukt sted at være på kursus.

Svar från Seminarer.dk
Jeg er meget tilfreds , et super godt kursus om autisme. Dejlig forplejning.

Svar från Seminarer.dk
Den Meta Kognitive Bølge mindfulness, CFT og ACT ved Anne Dorthe Hasholt igenemm seminarer.dk er en fantastisk mulighed for at blive meget klogere på den menneskelige psykologi og hvordan du kan hjælpe dem, der har det svært

Svar från Seminarer.dk
Psykologen Bo Hejlskovs tilgang til børn med udfordrende adfærd er empatisk, yderst fagligt og fantastisk inspirerende.
Bo kan med lethed begejstre og motivere en til at reflektere over sin egen pædagogiske praksis, han giver lyst til at forandre og blive dygtigere.
De varmeste anbefalinger til et oplæg Udfordrende adfærd hos børn.

Borderline og mentalisering.
Helt utrolig spændende, relevant, brugbar og veltilrettelagt undervisning. Nanna Lund Nørgaard er en meget dygtig og kompetent formidler, med tydeligt højt fagligt niveau! Varmeste anbefaling her fra!

Svar från Seminarer.dk
Vigtigt og vedkommenede. Dygtige og engagerede undervisere. Fantastisk sted.

Svar från Seminarer.dk
Først blev vi budt velkommen ved døren og kunne tage morgen buffet med ind i lokalet. Underviseren virkede meget professionel i hendes tilgang til undervisning. Rigtig godt, at vi som kursister skulle diskutere i små grupper. Alt i alt rigtig godt kursus, som er brugbar i vores praksis

Svar från Seminarer.dk
Jeg fik som fagperson rigtig meget brugbar viden. Kursus holder var god til at fornemme kursus gruppen og styre efter behovet. Det har været en udsøgt fornøjelse. Kurset kan varmt anbefales til relevante fagpersoner.

Svar från Seminarer.dk
Meget relevant og inspirerende, super godt formidlet.
Har gennemført sorgvejlederuddannelsen og der var ikke noget at sætte en finger på. Et velkomponeret og veludført uddannelsesforløb, som er anbefalelsesværdigt.
Hele vejen igennem har kommunikationen været venlig og imødekommende. Der har været tjek på alt det praktiske i forbindelse med undervisningsmateriale og program. Underviserene har været meget velvalgte, opdaterede og professionelle. Højt kvalitetsniveau. Tak.

Svar från Seminarer.dk
Jeg deltog i seminaret om Autisme og mentalisering. Underviseren var fantastisk dygtig til at kombinere teori med praksiseksempler. Hun var nærværende hele dagen igennem og der var ikke en sekund, hvor man ikke følte sig fastholdt.
Der var ligeledes styr på rammerne for undervisningen. Alt spillede sammen.

Svar från Seminarer.dk
Rigtig spændende møde med dygtig foredragsholder og rammer var fremragende
Rigtig godt kursus der fortæller pædagogisk om vagus nervens funktion, rigtig godt supplement til mit virke som rosenbevægelsesinstruktør, samt redskaber i omgang med demente borger.
Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser

Svar från Seminarer.dk
God information før, under og efter
Virkelig styr på alt

Svar från Seminarer.dk
masterkursus var høj professionel og logistik er helt suveræn

Svar från Seminarer.dk
Alt for mange historier og ikke nok “hands on”
Ikke meget fagligt
Og langt fra pengene værd
Frokosten var middelmådig og til den pris kunne også forventes et ordentligt morgenbord og ikke et afsides arrangement med lidt ost og pølse.
Det er helt klar ikke levet op til vores forventninger.

Svar från Seminarer.dk
emnet "den forbudte sorg" for fagprofessionelle der arbejder med familier med børn med handicap er super relevant og fremlagt i et let forståeligt sprog og med meget relaterbare eksempler.

Svar från Seminarer.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.