Mega Pozytyw dla całej ekipy🫶🫶🫶 Zaczynając od właścicieli za boski 😍towar i boskie ceny😍 Dziewczyną które zbierają zamówienia ,pakują itp złoty medal 🥇 (wiem jaka to jest ciężka praca bo sama... Se mer
JESTEM ZADOWOLONA Z SELMO PRO NIEKTÓRZY NARZEKAJĄ ALE WRESZCIE NIE MUSZĘ SAMA ZWALNIAĆ TOWARU PAN AUTOMACIK ROBI TO ZA MNIE PRZY PROWADZENIU TRANSMISJI ORAZ WYSTAWIANU POSTÓW JEST TO DUŻE UDOGODNIENIE... Se mer
Jestem bardzo rozczarowana jako kupująca. Zrobilam zakup w apce zaplacilam blikiem czekałam 10 dni na paczke ciągle w przygotowaniu aż do dzisiaj paczka zniknęła zero zakupow a pieniedzy nie ma .Do te... Se mer
Super sklep internetowy z fajnym towarem. Kupiłam już kilka rzeczy więc wiem co piszę. 🥰Będę stałą klientką. Pozdrawiam
Lubicz Street 27/40 , 31-503 Krakow, Krakow, Polen
- hello@selmo.io
- selmo.io
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
NIE POLECAM
NIE POLECAM ! stracona ogromna ilości pieniędzy przez ten system . Prowadzenie strony internetowej pod Selmo to straszna pomyłka ! Program niekompatybiln, niezrobiony pod klientów , którzy mają stronę www. Mega dużo rzeczy i funkcji nie działa . Abonament mega wysoki w stosunku do ceny i do obsługi . Obsługa - katastrofa. Opiekun super - do momentu zapłacenia abonamentu - później znika i zostawia klienta na lodzie . Straciłam dużo kasy bezpowrotnie . Po trzech miesiącach musiałam zrezygnować i robiłam wszystko od nowa z nowym systemem bo traciłam codziennie pieniądze, bo moi klienci nie byli w stanie zamawiać rzeczy przez Selmo - jest tak fatalnym programem . Nie otrzymałam żadnej rekompensaty mimo pisania setek wiadomości do „obsługi klienta „. Selmo często nie działa . Może jest ok dla firm , które pro-wadzą tylko live. Jeśli masz stronę www - NIE POLECAM !!! OPINIA BĘDZIE DODANA WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA . Chcesz stracić pieniądze ? Wykup abonament w Selmo . Efekt gwarantowany .

Svar från Selmo
Co chwila coś nie działa
Co chwila coś nie działa, panel wyrzuca błąd, produkty z komentarzy nie są dodawane do koszyków. Tragedia..
Jeszcze bezczelnie zwalają winę na Facebooka
----
EDIT: Sprawa była wam zgłaszana na messengera, tam również odesłaliście nam informacje zwalając winę na problemy Facebooka ;)

Straszna obsługa klienta
Doświadczenie obsługi klienta znacząco odbiega od oczekiwań, gdy kontakt odbywa się z Panem Filipem. Niestety, rozmowa z jego strony miała charakter emocjonalny i sprawiała wrażenie próby wyładowania frustracji wynikających z problemów leżących po stronie firm Selmo i Autopay. Mimo wcześniejszej, konstruktywnej współpracy z innymi konsultantami, Pan Filip zdecydował się w nieuzasadniony sposób podnieść głos na naszego przedstawiciela. Stało się to pomimo faktu, że nasz reprezentant nie tylko skutecznie doszedł do porozumienia z Autopay w sprawie nieprawidłowości związanych z Selmo, ale również przekazał Panu Krzysztofowi z Selmo klarowne i gotowe rozwiązanie, które może posłużyć jako wzór dla innych klientów w podobnych sytuacjach.

svindel
svindel. de udnytter små virksomheder.
Jeg har stadig ikke hørt fra dem og de har trukket mig for 2400 kr. uden at jeg har fået noget for det...
Kan ikke anbefales.

Svar från Selmo
Honestly the best system out there and…
Honestly the best system out there and I tried a few. It doesn't only do automation but there's also some features that helped me get more sales!!! Highly recommend

Svar från Selmo
Amazing help for boutique owners like…
Amazing help for boutique owners like me 🥰