Jeg har nå vært i kontakt med forbrukerrådet og sendt inn sak. Hvis du bestiller fra de uansett beløp - får du noen gummiørepropper fra dem og ikke noe form for svar hvis du sender en mail til de.... Se mer
Det här tycker kunderna
Er det noen her som vet hvem disse gutta som driver å scammer er? Syns det blir for dumt og de burde få konsekvenser for det her. Bestilte en bukse for leeenge siden nå, og fikk bare de samme ørepropp... Se mer
SELLEVI - KUN SCAM! Bestilte 3 linbukser til 750+kr. Da jeg fikk "linbuksene" i posten var det bare to ørepropper i pakken. Dette er bare svindel! Har prøvd å skrive til dem på e-post, men de... Se mer
Rask levering Komfortabel bukse Billig pris. Vil kjope fra dem hvis de slipper flere klaer i vinte, haper virkelig de slipperdet!
Företagsinformation
- info@sellevi.com
- sellevi.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hold dere unna
Hold dere unna. Har bestilt to bukser for litt under 2 uker siden. De er en bedrift som driver i Norge, men ser ut til at de shipper buksene fra Kina. De sier shipping tar 6-10 dager, men det er løgn. Har sendt dem 4 emails, der de ikke har svart på noen av de. De kommer garantert til å svare på denne anmeldesen, med samme besvarelse de har svart med på alle andre negative anmeldeser. Skulle ønsket jeg leste de andre anmeldesene før jeg kjøpte fra disse idiotene. Håper jeg virkelig får tak i han som driver denne bedriften.
Dette er svindel
Dette er svindel, de svare på noen eposter og sier for over 1 måned siden at de skulle sende, men ingenting er sendt. Styr unna!

Scam
Faan viste ikke at det var SCAM nå har det gått 14 dager har enna ikke fått den jæwla pakka, har prøvd å spøre pakka på all slags mulige måter, får ikke riktig til, må gråte fr, hadde lust på den buksa.
11.06.24:… nå har de skrevet anmeldelse på det jeg skrev å det er sånn at jeg
enda ikke har fått buksa mi, har orderebekreftelse, har bevis på at jeg har betalt og hele greia, så hvis ikke den pakka er levert på døra mi innen 21 juni så blir jeg å anmelde, de sier jeg ikke vil gi dem informasjon med jeg har prøvd å ta kontakt og spør hvor ting er, og de svarer ikke jeg beskylder dem ikke, for jeg vet at dette ER SCAM

Tak Jonas
Jeg fant endeling lange linbukser laget av kvalitetsstoff somikke er gjennomsiktig
Svindel.
Svindel.
Bestilte bukser for 23 dager siden når sellevi sa jeg skulle fått dem for 7-3 dager siden. Har ennå ikke fått mail fra posten om at pakken er ankommet.

Scam
Bestile to bukser. Ikke fått ordrebekreftelse eller hørt noe mer. Er en uke siden nå. Ikke kjøp noe herfra

Scam
Har bestilt en bukse, kontoen er belastet men ingen ordrebekreftelse. Står både at det tar 1-3 og 2-5 virkedager på nettsiden og jeg bestilte for mer enn 5 dager siden. I tillegg lager de falske anmeldelser på trustpilot for å virke mer troverdig. Håper på et svar fra sellevi og at buksene mine kommer. Har i tillegg tatt kontakt med de og jeg får først svar om at den er på vei, så etter det at den ikke er sendt og vil komme om 6-10 virkedager…

Beste klesmerke.
God kundeservice.
Hadde problemer med pakken, sa jeg kontaktet support.Men fikk hjelp fra jonas og han hjalp meg med rotet.
Ikke kjøp herfra
Ikke kjøp herfra. Er scam, ikke fått varen min på 1 mnd

Svar från Sellevi
Kjøpte en bukse og nå er nettsiden…
Kjøpte en bukse og nå er nettsiden vekke og ingen svarer på e-post. Det er en scam

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.