Selfspire Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Företagsinformation

1. Rådgivare

Skrivet av företaget

De Disciplineplanner van Selfspire© is bedoeld om jou te helpen grip te krijgen op je leven. Het zal je de handvaten bieden om het hef weer in eigen handen te nemen en de regisseur te worden van jouw levensweg.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Sterke aanrader

De uitgebreide en heldere uitleg van het traject om dag-, week-, maand- en jaarplanning te creëren geeft een boost aan je intrinsieke motivatie om tot een nieuwe productiviteit te komen. Er is goed bruikbare ruimte om de planningen te personaliseren. Sterke aan te raden hulpmiddel, kwaliteitsproduct.

29 januari 2025

Handig en efficient

De planner helpt je een duidelijk overzicht te schrijven van je dagplanning.
Door deze structuur krijg je meer motivatie om je planning te volgen.
Je dagelijkse routine pas je aan en verbeter je continu volgens je noden dromen en verantwoordelijkheden.
Zo leef je evenwichtiger en je dagen zijn meer zinvol.
Je verliest ook minder tijd en hebt meer focus.
Het is simpel te gebruiken, heel handig.

25 november 2024

Aanrader!

De discipline planner is een fijne planner om je doelen bij te houden en te noteren.Het helpt mij om mijn dagelijkse taken te organiseren en mijn doelen te bereiken. Het werkt ook erg motiverend en bovendien ziet de planner er ook nog eens erg mooi uit. Kan het daarom ook zeker aanraden!

21 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een zeer goede aanvulling bij het…

Een zeer goede aanvulling bij het streven van het behalen van je doelen! Zowel privé als zakelijk een aanrader.
Door er dagelijks gebruik van te maken merk ik toch dat het mij meer motiveert om te knallen voor mijn doelen, discipline dus.

Geweldige planner

Deze geweldige planner heeft me geholpen om goede gewoontes dagelijks te herhalen. Voorheen had ik hier moeite mee, maar dat is nu een stuk minder. Een aanrader voor iedereen!!

Onmisbare planner!

De methodes zijn laagdrempelig en zorgen ervoor dat je doelen realistisch worden. Heel overzichtelijk en handig voor het streven naar je doelen!

Zeker een aanrader

Wat een compleet boek om mij te helpen om mijn doelen te behalen, duidelijk uitgelegd en mooi vorm gegeven.
Zeker een aanrader om mee te beginnen als je je doel even uit het oog verloren bent.
En een super snelle service.

28 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Must have voor goalgetters!

Super handige planner! Heeft mij precies de handvaten gegeven die ik nodig had om mijn routines te veranderen en te structureren voor een hogere productiviteit. De opbouw van a/z is ook heel logisch en laat je goed nadenken over wat je wilt, hoe je het wilt en welke stappen daarvoor nodig zijn.

20 mars 2024

Top planner!

Snelle service, de planner snel ontvangen. Echt een top planner! Alles is heel netjes en duidelijk vermeld per stap!

8 mars 2024
Logotyp för Selfspire

Svar från Selfspire

Dankjewel voor de mooie review! Ik hoop dat de Disciplineplanner je helpt om alle doelen tot realiteit te maken!!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.