Hurtig leverans. Stoffet motsvarade mine forventninger.
Det hÀr tycker kunderna
Med snabb och problemfri leverans sÄ fick jag mina varor helt enligt vad jag hade önskat. SÄ nöjd med denna servicen sÄ lÀnge och anbefaller gÀrna denna sidan för andra.
Jag gillar er vĂ€ldigt mycket. Ni hade kunnat fĂ„ 5 stjĂ€rnor. Men jag tycker porton Ă€r ALLT FĂR DYR. Detta Ă€r den enda dĂ„liga kritik jag har. I övrigt fĂ„r ni toppkaraktĂ€r pĂ„ alla fronter. Mvh / Li... Se mer
Snabb bra leverans, billigt Ä bra! Tycker bilderna pÄ tygerna Àr mycket mussvisande ibland dock ! ( enfarget bommullslerret i babyblÄ og brun var ikke som de sÄg ut pÄ bilder)
Om Selfmade Norge AS
SelfmadeÂź â materialer til deg som vil skape selv
Hos SelfmadeŸ finner du metervarer, symÞnstre, garn og sytilbehÞr i god kvalitet. For deg som vil sy, strikke og skape dine egne plagg og prosjekter. Vi henvender oss bÄde til den erfarne og til deg som er i gang med ditt aller fÞrste prosjekt.
Familieeid virksomhet med erfaring siden 1980
Vi er en familieeid virksomhet med rÞtter tilbake til 1980. Det betyr mange Ärs erfaring med tekstiler og hÄndverk, og en solid respekt for kvalitet, fagkunnskap og ryddighet i alt vi gjÞr.
8 fysiske butikker og en trygg nettbutikk
Du finner oss bÄde pÄ nett og i vÄre 8 fysiske butikker. Her kan du oppleve materialene, kjenne kvaliteten og fÄ faglig veiledning ansikt til ansikt. Foretrekker du Ä handle pÄ nett, kan du gjÞre det trygt og sikkert i vÄr nettbutikk.
Materialer og veiledning som hjelper deg i mÄl
Vi selger ikke ferdige produkter. Vi gir deg materialene og kunnskapen du trenger, slik at du kan komme trygt i mÄl med prosjektet ditt. Sortimentet vÄrt er nÞye utvalgt med fokus pÄ funksjon, holdbarhet og design som fungerer i hverdagen.
En god handleopplevelse hele veien
Enten du syr klĂŠr til deg selv, barna dine eller hjemmet ditt, skal det vĂŠre en god opplevelse Ă„ handle hos oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med Ă„ gjĂžre nettbutikken oversiktlig, produktbeskrivelsene tydelige og kundeservicen hjelpsom og tilgjengelig.
Kvalitet, Äpenhet og god service
Vi legger vekt pÄ kvalitet, Äpenhet og god service. Sortimentet vÄrt fÞlger tidens uttrykk, men holdningen vÄr er den samme som alltid. Ryddighet, fagkunnskap og respekt for hÄndverket.
Har du handlet hos oss?
Da vil vi veldig gjerne hĂžre om din opplevelse.
Raskt og enkelt
- selfmade.com/nb-no
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Problemfri handel.
Rask leveringđ
Rask og flott service.
Bra servis og rask levering.
Bra service og rask levering
Bra som alltid
Rask service đ
gode produkter og god service.
đđđđđđđđđđ
Stort sortiment till bra priser!
Mvh / Linda

Svar frÄn Selfmade Norge AS
Ett bra utbud pÄ stoff och stil.
Syns att stoff och stil Àr bra. Bra hemsida, hittar lÀtt och snabb leverans hem.
Missvisande fÀrger

Svar frÄn Selfmade Norge AS
Snabb service
Handla hos Stoff& Stil om du vill ha kvalitĂ©' och service đ jag Ă€r superförnöjd
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.