Sejlerbixen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sejlerbixen præsterede, at afsende min ordre, som var en reservedel til en SidePower truster, cirka 10 minutter efter, at jeg havde færdiggjort ordren på deres webshop. Levering foregik så hurtigt som... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kære Sejlerbiksen, Tusind tak for den helt igennem gode handelsoplevelse hos jer😀 Det der slog hovedet på sømmet var den håndskrevne personlige hilsen fra Mette som lå i kassen med varen❤️... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse, og man har indtryk af et lille team der går op i service og kvalitet. Jeg bestilte via nettet, og fik varen kort tid efter. Godt og forsvarligt pakket, og ikke bare kastet, med en fin l... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sejlerbixen havde det jeg havde brug for og selvom varebeskrivelsen var uklar, leverede de en virkelig god kundeservice og ringede til mig, for at høre om hvad jeg forventede jeg havde bestilt også st... Se mer

Företagsinformation

1. Segelbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Sejlerbixen har stor butik med tilhørende webbutik. Vi råder også over 2 store værksteder vi kan have både i til reparation og klargøring. Vi monterer diverse udstyr og laver gerne glasfiber/epoxy arbejde på bådene. Har i været uheldige og fået en skade på båden står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi har også 3 haller til opbevaring af både på i alt ca 4500m2. Vores kapacitet er op til 50 fod og ca 20 tons.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

824 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

88 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god, hurtig og tryg services.

Super god og hurtig services. Er der usikkerhed om bestillingen, kontakter Sejlerbixen dig. Det er trygt og godt.

18 november 2025

Svar från Sejlerbixen

tak for din anmeldelse. er man i tvivl om noget er men aly´tid velkommen på tlf så hjælper vi gerne.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god service.

11 november 2025

Svar från Sejlerbixen

Hej Kurt tak for din anmeldelse, det er vores målsætning at leverer hurtigt og yde en god service.

Altid god service

6 november 2025

Svar från Sejlerbixen

Hej Flemming, tak for din anmeldelse, vi ligger os iselen for at yden en god service godt du syntes om det:)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lagde sig i selen for at overholde…

Lagde sig i selen for at overholde aftalt leveringstidspunkt, hvilket lykkedes trods et enkelt bump på vejen, som ikke skyldtes Sejlerbixen.

30 oktober 2025

Svar från Sejlerbixen

Hej Bo tak for din anmeldelse, vi gør hvad vi kan med hver eneste ordre, vi ved det betyder noget for kunden at få varen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig afsendelse og rigtig nemt at…

Hurtig afsendelse og rigtig nemt at vælge type af olie filter på hjemmesiden.

1 oktober 2025

Svar från Sejlerbixen

Hej Lene, tak for din anmeldelse, vi optimerer hele tiden sitet og det med filtrene har fået den store tur i sommers. godt du syntes om det:)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.