Altid hjælpsom
Altid hjælpsom og pissedygtig til dørtelefoni og adgangskontrol
SecureTec er din sikringspartner - Låsesmed med over 15 års erfaring indenfor sikring af både private og erhverv - Ring til din låsesmed 3141 1214
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid hjælpsom og pissedygtig til dørtelefoni og adgangskontrol
Super fin oplevelse med SecureTec som vi har brugt som låsefirma i vores firma.
Hurtig prisgivning på vores opgave med smart låsesystem fra Scantron og det spiller bare.
Super fair pris ift. andre løsninger på markedet.
Vi er godt tilfredse og vil klart anbefale dem.
Super service og flot arbejde :-)
Du kan roligt bruge dem til dit arbejde.
Super serviceminded og hurtig respons. Kan klart anbefales :-)
Vi er meget tilfreds med SecureTec`s levering af komplet videoovervågning til privat hjem. God rådgivning, fornuftig pris, hurtig levering og flot installation med respekt for kameraer, kabler mv. syner så lidt som muligt.
Vi fik leveret briksystem til vores forening og det hele kørte bare, hele vejen igennem har der været en god dialog og hurtige svar på vores spørgsmål samt rigtig god og tålmodig oplæring i systemet.
Kan kun anbefale SecureTec på det højeste.
Har brugt SecureTec flere gange i forbindelse med opgaver.
Altid hurtig service, veludførte opgaver og helt i orden prisniveau.
Kun top gode anbefalinger herfra
Jeg spurgte ind til En Yale Door man lås og muligheder ved 3 punkt lås med mere.
Meget kompetent låsesmed med sin viden i orden.
Securetech har gjort det igen... Kommet til tiden, leveret det aftalte produkt til en rimelig pris. Det er 3'de gang jeg bruger Securetech og har ovenikøbet haft dem ude og servicere nogle elektroniske dørlåse som de udførte uden beregning og til aftalt tid.
Vi fik installeret nye dørtelefoner til to opgange og Jan fra Securetec var en fornøjelse at arbejde sammen med om projektet.
Alt blev løst til tiden, til prisen - og kvaliteten er bare i orden! Securetec går op i at arbejdet bliver lavet ordentligt, og siger fra, hvis der er løsninger eller produkter, firmaet ikke kan stå inde for. Det gav mig en ekstra følelse af sikkerhed.
Securetec var meget fleksibel og god til at finde løsninger, der matchede ønsker og pris. Vi har fået en smuk og velfungerende løsning, så det bliver en meget klar anbefaling af Securetec.
Vi fik lavet dørtelefoner af SecureTec og de gjorde et fremragende stykke arbejde. Rigtig god service og de var lynhurtige og professionelle.
Jeg var så heldig at vælge Jan fra SecureTec til at komme ud og sætte en ny lås op på min dør. Det var en super fin oplevelse fra start til slut. Prisen var god, det blev udført til punkt og prikke og jeg modtag en faktura i min e-mail. Et år senere havde min datter brug for en ny lås på sin bagdør og jeg spurgte om han kunne komme ud igen med en dags varsel. Han fik presset det ind og dukkede op som aftalt og udførte igen sit arbejde hurtigt og professionelt til en konkurrencedygtig pris. Jeg har været super tilfreds begge gange og kan på det varmeste anbefale SecureTec til denne type arbejde.
Hurtige og effektive med super kundeservice og rådgivning undervejs! Securetec installerede ny dørtelefon i vores ejendom, og jeg kan kun anbefale at benytte dem. Begge medarbejdere var endda fantastisk søde og fulde af højt humør...selv når der opstod uventede komplikationer så opgaven først var slut ud på aftenen en fredag :-)
Dørhåndtaget drillede og var næsten faldet af. Skrev en mail og blev hurtigt derefter ringet op. Samme dag kom de ud og fiksede håndtaget - og forklarede også venligt, hvad der var problemet med det, og hvordan jeg kunne undgå det fremover.
Så både superhurtig tilbagemelding og super service.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.